Community Status Updates
Erisadesu → Sponis
ερώτηση έκανα δεν έβγαλα συμπέρασμα
αμέσως εσύ να θιχτείς... baka
Aug 03 2009 13:14
psofia → Sponis
ήμουνα για ψάρεμα αλλά δεν άντεξα και είπα να κάνω 5λεπτο διάλειμμα για να σου πω "SPONI O MJ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ [B]ΣΟΥ[/B], ΠΑΛΙΟ 18,7%"
Jul 09 2009 15:27
Anelis → Sponis
ήμουνα για ψάρεμα αλλά δεν άντεξα και είπα να κάνω 5λεπτο διάλειμμα για να σου πω "SPONI ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ!!"
Jul 09 2009 15:24
Musashi → Sponis
Θειο, πιστευω οτι καποια θεματα εχουν πιθανοτητες επιτυχιας να γινουν sticky, το πολυ μεχρι 18,7%, αλλα οχι παραπανω...Ποια ειναι η αποψη σου? [οχι οτι μ'ενδιαφερει, σου ειπα τη δικη μου και αυτη ειναι και η μονη σωστη] xD xD xD
Jul 09 2009 06:36
Seraphimon-T.K. → Sponis
Thanks :) καποια στιγμη θα την πιασει...που θα μου παει :Ρ Αλλιως θα πρεπει να βρω αλλην να μου πιανει τις κανατες :Ρ
Jul 08 2009 22:51
Tea-chan → Sponis
Γραπτός λόγος είναι, λάθος μου που σε παρεξήγησα... gomen. (m_ _m)
Jul 08 2009 11:39
Sponis → Tea-chan
δυστυχώς πλέον σε αυτό το φόρουμ δε μπορώ να πω τπτ ούτε για πλάκα... όλα περνάνε υπό το πρίσμα του globalmod και πρέπει να απολογούμαι για οτιδήποτε...
εσύ δε φταις σε τπτ. και το σχόλιο που έκανα στην αρχή δεν ήταν καν για τον MJ. Για το πανηγυράκι που έχει στηθεί ήταν. Αλλά αμέσως να γίνει της σφαγής...
και το σχόλιο που έκανα στο εδιτ για σένα, πάλι χάριν αστεϊσμού ήταν... αλλά φευ
Jul 08 2009 11:37
Tea-chan → Sponis
Τώρα τί έγινε; Δεν είχα σκοπό να πω σε κανέναν τί να κάνει, σοβαρά...
Jul 08 2009 11:20
Sponis → Seraphimon-T.K.
πολύχρωμος, πολύχρονος, πολύκροτος και είθε η Χινάτα να σου πιάσει επιτέλους την κανάτα...
*γουινκ γουινκ, νατζ νατζ*
Jul 08 2009 08:56
Musashi → Sponis
Ναι το εμαθα οτι πηγε εκεινη και σε πειραζω θειο :P Ξεψαχνιζω το φορουμ τωρα να τσεκαρω ενα προβλημα που εχω με τα mkv υψηλων αναλυσεων...
Jul 07 2009 19:11
Sponis → Musashi
που είσαι ρε καλόπαιδο; όλα καλά;
σκόρπιονς πήγε η μάνα μου, όχι εγώ...
Jul 07 2009 14:05
Musashi → Sponis
καλημερα θειοοοοοο!!!! Ολα καλα?? Μου ελειψες ατιμουτσικο, χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Πως ηταν οι Scorpions? :) :P xD
Jul 07 2009 12:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed