Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisSponis

Εννοείται, ήσουν από τους πιο επικίνδυνους να ξεσκεπάσουν το ψέμα μας, αμ τι, θα σε αφήναμε ζωντανό; :P Είθε να είναι απαλό το χώμα που σε σκεπάζει dear Ranma
Oct 27 2010 15:00
Photo

SponisAnelis

KOYFALES DOLOFONOI ME VGALATE NA MI SAS KSESKEPASW! ΚΑΙ GREEKLISH GIATI EIMAI ORGISMENOS!
Oct 26 2010 23:00
Photo

Sponismono

βγείτε κ πείτε τα παιδιά... αυτός, εκείνος ο άλλος για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε στο άλλο forum που παίζαμε, όταν σε ένα παιχνίδι κάποιος έκανε φουστιά, τον αποκλείαμε από το επόμενο... κάποιους τους πείραζε...
Oct 23 2010 15:56
Photo

monoSponis

Κοίτα όσο και να βγουν ανοιχτά οι κινήσεις τους, το γεγονός ότι εγώ ξέρω ότι έχουν πιάσει συγκεκριμένα άτομα και τα έχουν πρήξει μέσω msn δεν αλλάζει την κατάσταση...Σκεφτήκαμε να την κάνουμε από την αρχή αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι και γι' αυτό κάτσαμε και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε under the circumstances...Όπως και να χει το παιχνίδι έχει ψωμί ακόμα και ελπίζω να το διασκεδάσετε :P
Oct 23 2010 15:27
Photo

AnelisSponis

Είναι το δέος που με αποτρέπει από το να χρησιμοποιήσω τον ενικό στην παρουσία σας ω μέγα Sponi! Δε φταίμε εμείς, φταίνε οι τιμές των γιαουρτιών και των φρούτων που ανεβαίνουν στα ύψη όταν το bounty κάνει μόλις 40 λεπτά. Άτιμη κενωνία..
Oct 21 2010 13:21
Photo

SponisAnelis

sig [U]μας[/U]; πόσοι είμαστε πια; εκτός αν υπονοείς τπτ. για κάτι λίγα επιπλέον κιλά... δε φταίω εγώ, αλήθεια λέω, καθιστική εργασία βλέπεις, τα χρόνια περνάν, το ΦΠΑ 23%, καταλαβαίνεις πιστεύω...
Oct 21 2010 11:48
Photo

AnelisSponis

Α, τώρα είδα ότι η Haruhi στη sig σας σηκώνει σημαία με το μεσαίο δάχτυλο! I like!
Oct 21 2010 10:21
Photo

Erisadesu → Sponis

τι κάνεις ρε ζωάκι!?????
Apr 14 2010 12:48
Photo

Anyparktos → Sponis

Nαι ρε συ...Φοβερο arc...Νταξ' θα μου θυμησεις γιατι εβλεπα και διαβαζα bleach,φοβαμαι οτι θ αρχισω να ξαναδιαβαζω για να απογοητευτω αλλη μια...Αλλα εσυ συνεχισε,αφου εχει μπολικο πραμα ακομα να διαβασεις μονοκοπανια.Αν περιμενεις καθε βδομαδα το επομενο μετα απογοητευεσαι γιατι ολο και θα μαζευτουν 2-3 βδομαδες λαλακιας και θα βαριεσαι!
Mar 23 2010 13:32
Photo

Sponis → Anyparktos

Τώρα σχετικά ξαναξεκίνησα... λάτρεψα Nel με την chibi μορφή της... με την άλλη είχαμε απλά τρελά nosebleed... ΠΟΣΟ ΓΑΜΠΙΠ ΤΟ Turn back the Pendulum Story??? Συνεχίζω και βλέπουμε...
Mar 23 2010 13:05
Photo

Anyparktos → Sponis

:kakaka: Καλά τα λες!Τι να πω με είχε κάνει εντύπωση τότε όταν το είδα.Τώρα...μπλαργκ.Προτιμώ να έχω το Nickname που έχω στο 99.9% των forum,trackers κτλ που είμαι γραμμένος. Ξανάρχισες να διαβαζεις manga ρε Uncle Bill?Δε το περιμενα αυτό απο σένα :P Βεβαια τοσο καιρο που εχουμε να τα πουμε μπορει να διαβαζεις εδω και κανα χρόνο τώρα...
Mar 19 2010 17:32
Photo

Sponis → Anyparktos

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? τόσο καιρό αγαπούσες μία γίδα; έλεος... [ναι τώρα έφτασα εκεί στο manga του bleach]
Mar 19 2010 14:44
Photo

monoSponis

Φοβερή διασκευή ^^ Μου κόλλησε τώρα και το ακούω συνέχεια :P
Mar 18 2010 12:58
Photo

SponisKenny

ξανα απαντάω γιατί ο πρόξυ τον παίρνει και δε ξέρω αν έφτασε το άλλο δεν ξεκίνησα το 2ο γιατί ακόμα παλεύω το άλλο
Nov 26 2009 14:39
Photo

KennySponis

Τελικά το Ane-Doki το έπιασες εσύ; XD
Nov 26 2009 12:42