Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mike The Great → Dante80

καλησπερα!μπορεις να ελενξεις το φορουμ,οι ομορφωτερες γυναικες?απο τον υπολογιστη μου παω στην τελευταια σελιδα και μου βγαζει οτι ισως παριεχει ιο και βλαψει το υπολογιστη.ευχαριστω
Ιούν 15 2011 18:01
Φωτογραφία

Dante80 → Fandom

Υπομονή...πρέπει να πάρουμε και ρεπό πρώτα...
Ιούν 15 2011 07:02
Φωτογραφία

Dante80 → matassos

Υπομονή...πρέπει να πάρουμε και ρεπό πρώτα...
Ιούν 15 2011 07:02
Φωτογραφία

Fandom → Dante80

Και αυτός ο matassos κάθε μέρα με πρήζει ... θέλει να δει το σετάκι του στο προφίλ σου ... άντε γρήγορα xD
Ιούν 14 2011 23:05
Φωτογραφία

matassos → Dante80

αντε ανακοινωσε τα αποτελέσματα, ο fandom εχει πεθανει απο την αγωνια xD
Ιούν 14 2011 23:02
Φωτογραφία

KaiDante80

Χαχα, αλήθεια; Ε, βασικά στα κομμάτια που είχα ακούσει από ορισμένα Cast οκ μου φάνηκε, δεν ξέρω πώς είναι γενικότερα και δεν έχει τύχει και να διαβάσω και τη στήλη όταν την έγραφε. Ούτε με τον Brian έχω κάποιο θέμα, αν και τώρα τελευταία η στήλη μου φαίνεται κάπως σύντομη και βαρετή σε σχέση με παλιότερα. Ίσως να φταίνε και οι ερωτήσεις που δέχεται. Όντως είναι πολύ καλή. Για την ώρα κρατάω αυτά που μ' ενδιαφέρουν σαν υπόθεση περισσότερο μόνο γιατί για να πω την αλήθεια φοβάμαι πως σε κάποια δεν θα μπορέσω να συνηθίσω καθόλου εύκολα το animation.
Ιούν 12 2011 20:04
Φωτογραφία

Dante80Kai

O Zac είναι χειρότερος από τον Brian για να πω την αλήθεια. Έχουμε πλακωθεί πλειστάκις...XD Πάντως τα buried treasures του Sevakis που σου έδωσα είναι θησαυρός. Θα βρεις πολλές δουλειές ελαφρώς ξεχασμένες, αλλά πάντοτε απολαυστικές. Χαιρετούρες..^^
Ιούν 12 2011 19:40
Φωτογραφία

KaiDante80

Ευχαριστώ για τη στήλη, την οποία και δε γνώριζα, ήδη έβαλα μερικά στη λίστα μου. Η αλήθεια είναι ότι τον προηγούμενο Answerman δεν τον πρόλαβα, άρχισα να διαβάζω τη στήλη αφού άλλαξη η σκυτάλη, αλλά μπορώ να πω ότι στο ANNcast όσες φορές τον έχω ακούσει είναι αρκετά απολαυστικός.
Ιούν 12 2011 19:31
Φωτογραφία

Dante80 → Mike The Great

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mike όπως σου έγραψα ήδη δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσεις καινούριο thread για αυτή την θεματική συζήτηση, καθώς αυτή καλύπτεται από υπάρχοντα όπως το παρακάτω. [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2948[/URL][/SIZE][/FONT][SIZE=3] [/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει ανάγκη για το thread που σκέφτεσαι. Αν ψάξεις λίγο την ενότητα [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=11"]Anime Γενικά[/URL] τότε μπορείς να βρεις αντίστοιχα threads που σε ενδιαφέρουν και να μιλήσεις μέσα σε αυτά. Χαιρετούρες.[/SIZE][/FONT]
Ιούν 12 2011 18:30
Φωτογραφία

Mike The Great → Dante80

?????
Ιούν 12 2011 17:45
Φωτογραφία

Mike The Great → Dante80

Καλημερα.μιλησα με τον Left64Vegeta και μου ειπε οτι θα μπορουσα να ξεκινησω εγω αυτην την συζητηση στο Anime Γενικα.Τι λες??
Ιούν 12 2011 10:05
Φωτογραφία

Mike The Great → Dante80

ok!!
Ιούν 11 2011 08:24
Φωτογραφία

Dante80 → Mike The Great

Φίλε Mike, το thread που σκέφτεσαι είναι συμπληρωματικό άλλων που υπάρχουν μέσα στο forum του anime γενικά. Νομίζω πως δεν χρειάζεται ξεχωριστή συζήτηση για αυτό, τα υπόλοιπα threads καλύπτουν την θεματολογία που σκέφτεσαι... χαιρετούρες..^^
Ιούν 11 2011 06:59
Φωτογραφία

Mike The Great → Dante80

καλησπερα!τι κανεις?εχω ενα νεο(μαλλον)θεμα για forum να προτεινω,ειναι το εξης.αν στην γειτονια μας μενανε καποιοι χαρακτηρες απο anime,με ποιους θα επιλαγαμε να πιουμε εναν καφε ή εστω να καναμε μια συζητηση και γιατι?
Ιούν 10 2011 22:48
Φωτογραφία

Dante80Sponis

Που σαι ρε χούφταλλοοοοοο...πότε θα τα πούμε?...XD
Ιούν 10 2011 18:03