Community Status Updates
Dante80 → Camus
Καλημέρες. Σου έβαλα ένα κομμάτι της signature σου μέσα σε spoilers, καθώς ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια σε ύψος...χαιρετούρες...^^
Jan 02 2009 14:18
→ Dante80
Καλή χρονιά με υγεία προπαντός.
Ελπίζω ο νέος χρόνος να σου μπήκε καλά και ο παλιός να σου βγήκε ανώδυνα.^^
Jan 01 2009 18:02
Dante80 → AndreasHW
Καλημέρα φίλε Ανδρέα και καλωσόρισες στην παρέα μας. Αυτή την στιγμή είμαστε κομπλέ από affiliates, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εύχομαι τα καλύτερα για το site σου, και επίσης, Χρόνια Πολλά!!...^^
Χαιρετούρες, Γιώργος
Dec 31 2008 09:45
AndreasHW → Dante80
καλημερα ειμαι admin σε ενα νεο τρακερ [url=http://www.hellenicwave.net]HellenicWave - Index[/url] θα σε ενδιεφερε μια ανταλαγη banner ?
Dec 31 2008 08:16
→ Dante80
Χρόνια πολλά αγορίνα και ότι επιθυμείς εκεί που ξέρεις να σου μπει ε μπαρντόν να σου πραγματοποιηθεί.Υγεία αγάπη για εσένα και την οικογένεια σου.Επίσης φίλους που να μας αγαπάνε φράγκα ωραία mpimp στους mpimp μας.
Dec 25 2008 19:16
ayame → Dante80
Μια ερώτηση (συγγνώμη για την ενόχληση) : το tokikake το έχεις δει σωστά; Κατάλαβες από ποια εποχή ήρθε ο Chiaki; Κι η Μακοτο στο τέλος τι θα κάνει στ μέλλον; Νομίζεις ότι είναι δυνατόν να ξαναβρεθούν στο μέλλον; Ή κι οι δυο ήξεραν ουσιαστικά ότι το αντίο θα ήταν για πάντα;
Για το ef melodies- τελειώνει επόμενη βδομάδα- εγώ το λάτρεψα πάντως. Δε νομίζω να απογοητεύσει ούτε εσένα
Dec 19 2008 13:43
sleepless
→
Dante80
μολις ειδα το ποστ σου στο thread που ειχε δημιουργηθει για την δολοφονια του 15χρονου. Συζητησαμε με κατι παιδια και λεμε να τυπωσουμε σε αντιγραφα ολες αυτες τις δολοφονιες ωστε να μαθει ο κοσμος.... Πριν τα κανουμε ολα αυτα θα ηθελα να μαθω αν συμφωνεις και εσυ μιας και απο σενα τα βρηκα.
Dec 10 2008 20:19
SirJim → Dante80
Είχε ένα μικρό πρόβλημα το link, αλλά τελικά βρέθηκε η λύση!!
Arigatoo...:nbleed:
Dec 09 2008 10:36
Dante80 → SirJim
Είναι καθαρισμένο scan από manga, τσίμπα το ολόκληρο...
[url]http://danbooru.donmai.us/data/910c6065b6e87470a9e1fd6b00762331.jpg[/url]
Dec 09 2008 08:01
Dante80 → Pastor_Of_Muppets
Τι θες να κάνω, η βλακεία είναι ανίκητη ρε. Ούτε να μιλήσω δεν μπορώ, θα μας κατηγορήσουν για πολιτική αβάντα από την ΣΟ.
Διάβασα το θέμα στο λαμπι, έλεος. Αν και προσωπικά τους χειρότερους τους βρήκα insomnia.
Δεν είπα ότι είσαι τρόλι. Είπα πως τρολάρεις. Αμα πάς από την πουθενά να την πεις στο μέλος, και με τρέχουνε μετά για την πάρτι σου ρε Λέο, τι σκατά να πώ? Πριν γράψεις το προφανές, σκέψου το λίγο.
Dec 09 2008 07:55
Pastor_Of_Muppets → Dante80
και κανε κατι και να μην μπαινουν τοσα φασισταρια στο φορουμ.και δεν ειμαι τρολ.το λαμπ ειναι για το πεος.αλλοι αρχιδες εκει μεσα.
Dec 09 2008 00:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed