Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erisadesu → Wild Monkey

μπα με περνάς για άνδρα... επίσης τα γενέθλια μου ήταν πριν μερικές μέρες
Απρ 09 2011 19:08
Φωτογραφία

Wild Monkey → Erisadesu

I'm into kinky stuff. Θες στα γενέθλια σου να βγω από μια τούρτα με ελαφρά περιβολή?
Απρ 08 2011 19:19
Φωτογραφία

Erisadesu → Wild Monkey

καλύτερα να σε προβληματίζουν οι σεξουαλικές χάρες που θα πρέπει να κάνεις παρά η απόσταση :P:P [spoiler]Προσπαθώ να σε τρομάξω αλλά δεν νιώθεις κωλοζωο[/spoiler]
Απρ 08 2011 19:13
Φωτογραφία

Wild Monkey → Erisadesu

*not sure what this means*
Απρ 08 2011 19:10
Φωτογραφία

Erisadesu → Wild Monkey

αν είναι μόνο η απόσταση το πρόβλημα τότε εντάξει
Απρ 08 2011 19:05
Φωτογραφία

Wild Monkey → Erisadesu

Btw, Erisadesu, τι σεξουαλικές χάρες μπορώ να σου κάνω με τόσα χιλιόμετρα απόσταση?
Απρ 08 2011 00:34
Φωτογραφία

Erisadesu → Lucy Heartfilia

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!
Απρ 07 2011 22:03
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Erisadesu

Erisa-senpai, σου άφησα αφιέρωση στο Japanese Idol of the day! :3
Απρ 07 2011 14:20
Φωτογραφία

Erisadesu → Hitorinai Kokoro

σε προσκηνώ περά του οτι έζησες μια φανταστική εμπειρία δίδαξες και τα ποντιακά φαγητά σε ένα άσχετο πολιτισμό εγώ έφθασα 30 και ούτε οτία έμαθα να κάνω ούτε χαβίτς θεά είσαι U made me proud.
Απρ 04 2011 16:13
Φωτογραφία

Hitorinai Kokoro → Erisadesu

hitoyuki8 το'χω βάλει ^^ Μαλαισία έκανα εθελοντισμό σε ένα shelter με ορφανά/παρατημένα/κακοποιημένα/σεξουαλικώς κακοποιημένα παιδάκια, τους μαθαίναμε αγγλικά, ή στα μικρότερα μόνο, και μαθηματικά. Μη ζηλεύεις καθόλου, δεν ήμουν στην Κουάλα Λουμππούρ, στη χλίδα, στο θεοξεχασμένο Πένανγκ ήμουν, το νησάκι δίπλα, και τα πάντα ήταν πενταβρόμικα... Αφού δεν έπαθα καμια πανούκλα εκεί κάτω πάλι καλά να λέω!! Άσε Eri-sama, η μοναδική μέρα που τη χάρηκα ολόκληρη ήταν όταν τους μαγείρεψα σαρμαδάκια για μεσημεριανό και χαβιτς για βραδινό Χ3 Έσπασα τρομερή πλάκα, αλλά οι κάφροι άρχισαν να βουτάνε τα ωτία που τους είχα φτιάξει στο τζατζίκι!!! Παρακμή!!
Απρ 03 2011 19:35
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Είδα τα video που έβαλες. Τι μου τον θύμησες πάλι;:zetsubou:
Απρ 03 2011 17:43
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

:hahaha::hahaha::hahaha: Είσαι τρομερή μιλάμε.!!!:hihi2: Καλά πάω να γραφτώ. Ρε συ, και τι θα λέμε; Κουτσομπολιά; Καμιά δουλειά που να βγάζει όμως και λεφτά θα την προτιμούσα.:hot::hahaha:
Απρ 03 2011 17:29
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

εγώ νόμιζα ότι είσαι ήδη γραμμένη γι αυτό το είπα... γι αυτό με κοιτούσε η άλλη σαν εξωγηίνη όταν της ειπα ότι η nighteyes θα είανι καλή moderator σε αυτό το thread επειδή δεν σε ξέρει lol!!!
Απρ 03 2011 17:10
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

XD Είδες ότι ένα μήνα τώρα από τότε που σου είπα ότι θα γραφτώ, κάνω την πάπια.:P Και προσπαθείς να με δελεάσεις με άλλα "μέσα", ε;:D
Απρ 03 2011 17:07
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

τι έκατσες και βρήκες ρε θεά lol νομίζω το twiligh πρέπει να είναι !! Λοπόν μπες στο [url]http://greekasiandramas.forumotion.asia/[/url] και γίνε moderator στον Takeshi Kaneshiro είσαι το πιο ιδανικό άτομο γι αυτή τη δουλειά.
Απρ 03 2011 16:58