Community Status Updates

Erisadesu → Nighteyes
βαρεμένη
εμένα αυτή η κοπέλα με τρομάζει πάρα πολύ
μέχρι ποτε είναι η εκθεση;
παμε οποτε θες

Nighteyes → Erisadesu
Λες αυτήν που κάνει μαθήματα origami και που έχει μια εκπομπή σε ένα τοπικο που λέει παραμύθια στα παιδιά; Ή μάλλον, τα τρομάζει;:P
Έλεγα να πήγαινα αυριο στα εγκαινια στο λιμάνι και να κανονίζαμε να πηγαίναμε μαζί αν μπορούσες αλλά δεν το βλέπω... Είμαι ξάπλα...

Erisadesu → Nighteyes
την ηλικία την άλλαξα πρώτα στα 20 και μετά στα άντα
lol !!!
η κρήτη δεν τη γλύτωσε μην ανησυχείς εκεί έχουν τη μεσογειακη αναιμία

Nighteyes → Erisadesu
Ρε συ, καλως ήρθες στα -άντα.:P Τώρα είδα που άλλαξε η ηλικία σου στο ποστ.
Χρόνια πολλά, κι ότι ποθείς να το πάθεις!:ureshii:
Γι αυτό που ρώτησες για το τι θα τρώνε οι γιαπωνέζοι: Ότι τρώμε κι εμείς τόσο καιρό. Με όλη αυτή την ιστορία αρχισα να ξανακοιτάω το θέμα Τσερνομπιλ και έχω απογοητευτεί τελείως. Γι αυτό έχουν αυξηθεί τόσο πολύ οι καρκίνοι του γαστρεντερολογικού τα τελευταία χρόνια. Ακόμα αυτό που έπεσε εδώ σε μας τότε, δεν έχει φτάσει σε ημιζωή. Μόνο η Κρήτη γλίτωσε ακουσα και οι κυκλάδες.
Εχει μία ωραία συζήτηση [URL="http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DC-%E5%F0%DF%EA%E1%E9%F1%E1/27435-%E9%F3%F7%F5%F1%FC%F2-%F3%E5%E9%F3%EC%FC%F2-%F3%F4%E7%ED-%E9%E1%F0%F9%ED%DF%E1-21.html"]εδώ [/URL](και στην επόμενη σελίδα) που εξηγεί κάποια πράγματα με ανθρώπινη ορολογία για μας τους κοινούς θνητούς.:P

Baka~No~Jutsu → Erisadesu
Sorry, είχα καιρό να κάνω Login εδώ και τώρα είδα το σχόλιο σου. hehehe ε ναι, είναι να μην πάθεις τραλαλά με τέτοιο παιδί ?? ^_^

Erisadesu → Night Wizard Seal
lol ακόμη το θυμάμαι αυτό το όνειρο....
ήταν τέλειο απλά!! εγώ με τους κολιττούς μου τους Black Eyed Peas
να παρηγορώ την fergie που χώρισε και να με ταγίζει σαρμαδάκια γιαλαντζί
ο Taboo τι καλύτερο;

Night Wizard Seal → Erisadesu
[QUOTE]δεν κατάλαβα τίποτα... δεν φαίνετε παράξενο κλασσικό σουρεαλιστικό όνειρο....
εγώ προχθές είδα ότι ο Taboo απο τους Black Eyed peas μου έφερε ένα πιάτο σαρμάδες...
αυτό και αν δεν ήταν παράξενο...[/QUOTE]
:hahaha::hahaha::hahaha: I lol'ed.

Putin → Erisadesu
Για πότε τα εικοσάρησες ούτε που το κατάλαβα.
Σα χθες ήταν που σε έπαιζα στα πόδια μου

Night Wizard Seal → Erisadesu
:hahaha: Τω όντι. Πράγματι.
Δεν πειράζει μωρέ, κάτι είναι κι αυτό. Για ό,τι θέλεις πάντως είμαι ελεύθερος. Μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα. :hihi2:
Είναι γερή η φορουμική μας σχέση. Ποτέ δε θα ξεχάσω εκείνο το "Είμαι η χειρότερη biatch του φόρουμ. Οι περισσότεροι το έχουν πληρώσει." :hahaha:
Don't you feel very cozy? :P

DarkElf → Erisadesu
Χρόνια πολλά!!!Να τα εκατοστήσεις!!!Οι επιθυμίες σου ευχές μου!!!