Jump to content


Community Status Updates


Photo

mono → Erisadesu

Πότε θα γίνω μάνα? Με πέτυχες σε περίοδο τρελή...Εξεταστική με γονείς πάνω από το σβέρκο μου, χαλασμένο pc,μόλις του ριξα ένα φορματ και κάπως πήρε τα πάνω του, λεφτά πουθενά, ψάχνω για δουλειά, σε λέω ρε τρελά κέφια...Οπότε Θεσσαλονίκη γιοκ προς το παρόν...Ρε συ δεν σε έχω δει ποτέ online στο msn, μπαίνεις ποτέ?
Feb 04 2010 11:13
Photo

moonheart → Erisadesu

οποτε θες τν αλλη βδομαδα καλο μουυυυ!!!! δευτερα δινω μαθημα κ μετα παλι παρασκευη αλλα μια μλκ :3 θα σ μιλησω στο μουσουνου να κανονισουμε
Feb 04 2010 10:31
Photo

Black Rock → Erisadesu

χεχε,κανένα πρόβλημα
Feb 04 2010 02:20
Photo

Erisadesu → iristella

θεά η youka itta αλλά @@ το groupie διάβσα νομίζω σχεδόν τα πάντα απο αυτήν μου άρεσε πολύ το Haruwo da ita και το boku no koe μου αρέσουν αυτές οι σειρές επειδή μου θυμίζουν λίγο Junjou romantica. πάω να κατεβάσω το Gokujou no Koibito
Feb 04 2010 02:10
Photo

Erisadesu → Black Rock

αααααα δεν το είχα καταλάβει. λολ. thanks.
Feb 04 2010 02:08
Photo

Erisadesu → GhostPrince

η signature Που έχεις στο φόρουμ...
Feb 04 2010 02:07
Photo

iristella → Erisadesu

[URL="http://beta.mangafox.com/manga/gokujou_no_koibito/"]Gokujou no Koibito[/URL] και γενικά ότι πέσει στα χέρια σου από Minase Masara. Κάθε δουλειά της και αριστούργημα. Πολύ καλές είναι οι δουλείες της Yoneda kou. Και φυσικά της yamane ayano. Ειδική μνεία στα ([URL="http://manga.animea.net/you-re-my-loveprize-in-viewfinder.html"]you are my loveprize in viewfinder [/URL], [URL="http://manga.animea.net/crimson-spell.html"]Crimson spell[/URL] <για κάτι πιο αdventurous> και φυσικά [URL="http://manga.animea.net/double-face.html"]Double face[/URL] ). Φροντισε να έχεις προμήθειες σε αιμοστατικό ορό και σφουγγαρίστρα πρόχειρη. Δεν πρέπει με την ΚΑΜΙΑ να χάσεις το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2149"]The tyrant who falls in love [/URL](sadistic homophobic ukes in denial FTW). Kαι αμα δεν κάνεις καινούριο νεφρό από το γέλιο εγώ θα φάω τη γάτα μου. xD To [URL="http://manga.animea.net/heaven-s-love.html"]heavens love [/URL]είναι γλυκούλι. Και φυσικά δεν ξεχνάμε το [URL="http://manga.animea.net/haru-wo-daite-ita.html"]Haru Wo Daite ita [/URL]που είναι ίσως από τα yaoi με το πιο ρομαντικό ζευγάρι και με απιστευτο character development. Γενικά οτιδήποτε από Youka Nitta είναι άψογο (ίσως με εξαίρεση το groupie). Kαι εδώ θα χρειαστείς πολλές πορτοκαλάδες. Και οι δουλείες της [URL="http://beta.mangafox.com/search/artist/TATENO+Makoto/"]Τateno Makoto[/URL] είναι πάρα πολύ καλές. Αυτά πάνω κάτω για πρώτη δόση.Για ότι απορία έχεις πές μου okie?
Feb 04 2010 01:55
Photo

Black Rock → Erisadesu

από axis powers hetalia
Feb 04 2010 01:43
Photo

GhostPrince → Erisadesu

υπογραφη? :Q που λες? xD
Feb 04 2010 01:23
Photo

Erisadesu → mono

πότε θα τσακιστείς να ανέβεις επάνω; πότε θα μου πεις κανα καλό yaoi manga? πότε θα τα πουμε στο μσν?
Feb 04 2010 01:19
Photo

Erisadesu → moonheart

πότε θα πάμε για καφε;
Feb 04 2010 01:18
Photo

Erisadesu → iristella

για να το παίξω Ιαπωνέζα.... Αφού μου έμαθες τον κόσμο τον Yaoi πρέπει να αναλάβεις και την ευθύνη.... τι άλλο έχεις να μου προτείνεις απο Manga ή manwa?
Feb 04 2010 01:17
Photo

Erisadesu → GhostPrince

καλησπέρα σπόρι, για πες τι είναι αυτή η ωραία υπογραφή; εσύ την έκανες;
Feb 04 2010 01:14
Photo

iristella → Erisadesu

Xεχ επίτηδες τα βάζω τρομαχτικά για να μην καταλαβαίνουν τι lovu lovu γούτσου γούτσου πλάσμα είμαι οι πολλοί, και να επιβάλλω απρόσκοπτα την τάξη (lol) Lol για το σκηνικό. Και πήγα να σου το πω εκείνο το βράδυ το καλές κατακτήσεις αλλά λέω άσε θα με βρίσει xD. Όσο για τα Victor/Victoria σκηνικά ναι κάτι μου έρχεται κατά νου. Είχα πετύχει κάτι τέτοιο ανάλογα. I thought they were cute (ήταν ωραία η κοπέλα). But I am just weird so don't mind me.
Feb 02 2010 11:53
Photo

Erisadesu → iristella

δεν μου αρέσουν τα σετάκια σου ειναι τρομακτικά.
Feb 02 2010 03:38