Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας


Φωτογραφία

Erisadesu → alxdjo

το ανέκδοτο πάιε κάπως έτσι... κάποιος σκέφτεται πως να ζητήσει μια χάρη απο κάποιον. μέσα του σκέφτετε κάθε πιθανό σενάριο συζήτησης μέχρι να συναντήσει το άτομο με τον γρύλο έχει πλάσει τέτεια ιστορία στο μυαλό του που μολις τον συναντάει του λέει...αι στο διάολο και εσύ και ο γρύλος σου και φεύγει. και εγώ σκεφτόμουν κάθε πιθανό σενάριο για να πω αυτό που θέλω και όντας σίγουρη ότι δεν θα το καταλάβεις μώλις σου μίλησα σου είπα είσαι βλάκας (χωρίς να προηγηθεί συζήτηση) (ελπίζω να το κατάλαβες)
Νοέ 26 2010 00:54
Φωτογραφία

alxdjo → Erisadesu

Ποιο ειναι το ανεκδοτο με τον γρυλο?Δεν το εχω ακουσει
Νοέ 26 2010 00:44
Φωτογραφία

Erisadesu → alxdjo

στο guess who...επειδή δε μπορούσα να σου εξηγήσω αυτό που ήθελα... είναι σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο.
Νοέ 26 2010 00:37
Φωτογραφία

alxdjo → Erisadesu

Που αναφερεσε?
Νοέ 26 2010 00:05
Φωτογραφία

Erisadesu → alxdjo

ωχ είσαι βλάκας.
Νοέ 25 2010 23:34
Φωτογραφία

Erisadesu → miko-chin

η Αγνή που δεν θυμάμαι το Nick της στο φόρουμ είναι μεγαλύτερο έτος απο εσένα :P:P
Νοέ 25 2010 22:15
Φωτογραφία

miko-chin → Erisadesu

Το πρώτο πιο είναι?Κορίτσαρους βγάζει το φόρουμ!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!Σήμερα πήρε και κάτι λεφτά επειδή έβγαλα τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης στο σχολείο μου.Καλή τύχη της εύχομαι!Και αν περάσει για ό,τι χρειαστεί εγώ εδώ θα είμαι να της πεις.
Νοέ 25 2010 21:55
Φωτογραφία

Erisadesu → miko-chin

Όχι ρε λαμάκα!!!!!!!!!! ψυχολογία!!!!!!!!!!!!! πω πω πω !!!!!!!!!!! δεύτερο άτομο απο το φόρουμ εκεί μέσα!! πσσσσσσσσσσσ τι κορίτσια βγάζει αυτό το φόρουμ τι άτομα... ήξερα ότι εισαι έξυπνη αλλά ρε θηρίο δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα συγχαρητήρια!!!! (και η βαφτησιμιά μου εκεί θέλει να περάσει)
Νοέ 25 2010 21:52
Φωτογραφία

miko-chin → Erisadesu

Συγγνώμη πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε?LOL Πέρασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο.Αύριο έχουμε πρόοδο και θα εξεταστούμε στην κλινική.
Νοέ 25 2010 21:48
Φωτογραφία

Erisadesu → miko-chin

ποια σχολή; που; πότε; γιατί; τι φάση παίχτηκε; που πέρασες;
Νοέ 25 2010 21:45
Φωτογραφία

miko-chin → Erisadesu

Και γω σε πεθύμησα Eri μου!Τι να κάνω?Τρέχω με τη σχολή.Ακόμη δεν αρχίσαμε και έχω διάβασμα.Εσύ πώς περνάς?
Νοέ 25 2010 21:43
Φωτογραφία

Erisadesu → bezdim

ρα συ bezdim ποιος ειναι ο Nephilim στο The lab που με ξέρει; [url]http://www.thelab.gr/1062918845-post5563.html[/url] είναι απο αυτό το φόρουμ? βασικά έχεις το ίδιο nick εκέι σωστά;
Νοέ 25 2010 18:02
Φωτογραφία

Kenny → Erisadesu

Μπαίνε κανένα MSN που και που... :P
Νοέ 23 2010 22:52
Φωτογραφία

Strange Loop → Erisadesu

hahahahahahaha αμέσως να διορθώσεις. τσκ τσκ
Νοέ 23 2010 18:03
Φωτογραφία

Erisadesu → Strange Loop

όχι αυτή, αυτοί.
Νοέ 23 2010 18:01