Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → mono

ωραία γιατί δεν αντέχω μου τα έχουν πρήξει με την αντωνέλλα και την πάττυ στο ψιλικατζίδικο δεν μπορώ άλλο υποφέρω λέμε.
Dec 08 2010 21:32
Photo

mono → Erisadesu

Χαχαχαχαχαχχαχαχ προέκυψε από κάτι βλακείες που λέγαμε στην τρύπα...Δεν σκοπεύω να το κρατήσω για πολύ :P
Dec 08 2010 21:30
Photo

Erisadesu → mono

στην αρχή σκέφτηκα να σε σκυλοβρίσω... επειδή τη μισώ την πάττυ... αλλά μετά σκέφθηκα ότι θα ήταν πιο αστείο να σε αντιγράψω...
Dec 08 2010 21:20
Photo

DarkElf → Erisadesu

Από πού κατέβασες το vassalord και δε σου άνοιγε?Εγώ από mangatraders δεν είχα πρόβλημα.
Dec 04 2010 20:35
Photo

Erisadesu → jun

ευχαριστώ!!! πρέπει να δω κανα τραγούδι όλων αυτών των Teddy και των Κυsh τους έχω ακούσει στα cd των big bang.
Dec 01 2010 09:09
Photo

Erisadesu → didimakia

ή αυτό θα ήταν ή bleach ή one piece....το κακό είναι ότι δεν ήταν ο Dr. Spock. ή ο ίδιος ο ναρούτο.
Dec 01 2010 09:03
Photo

jun → Erisadesu

omg τωρα που το λες ειδικα αυτος με το καπελο μοιαζει με big bang εντελως στυλ xD. δεν ειχα ιδεα εκανα google τωρα που ρωτησες και βρηκα : [QUOTE] These are the names of the faces on the masks 2NE1 was wearing: CL - Teddy of 1TYM(producer of most of their songs/featured in Taeyang's Where U At and GD's 'We are the leaders'/CL's crush) Bom - Yang Hyunseuk or YG (president of YG ent./ex-member of Seo Taiji and Boys) Dara - KUSH(an artist in YG/Teddy says he's one of YG's best buds/Teddy's best bud/featured in Taeyang's 'Make love') Minzy - I have no idea[/QUOTE]μακαρι να ηταν οι big bang ❤ ❤❤
Dec 01 2010 06:03
Photo

didimakia → Erisadesu

[QUOTE=Erisadesu;451559]Naruto[/QUOTE] Αυτα τα lucky shots σου τα σπανε!:hahaha: edit: Holy shit το πετυχες! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 01 2010 00:41
Photo

Erisadesu → jun

στο avatar σου οι 2ne1 στις μάσκες που κρατάνε είναι οι big bang?
Dec 01 2010 00:03
Photo

Erisadesu → miko-chin

όχι απλά τρόω δεν καταλαβαίνω και πόσο τρώω... κωλόζωο δε θα αδυνατίσω ποτέ.
Nov 26 2010 18:46
Photo

miko-chin → Erisadesu

Oh i see.Άφησες μαύρη πέτρα πίσω σου τόσο καιρό και φοβήθηκα ΧDDD. Λογικό είναι να παχαίνεις αν πηγαίνεις γυμναστήριο και δε κάνεις διατροφή.Λίζα τρως!Και ψεύδεσαι και τρως!
Nov 26 2010 18:38
Photo

Erisadesu → miko-chin

απο τον μάιο είχα προβλήματα με τη σύνδεση και φιλοξενούσα μια γιαπωνέζα οπότε τρέχαμε πάνω κάτω όλη ημέρα για να δει την πόλη. μετά έκοψα το νετ, έφυγα για το εξοχικό και γύρισα τον σεπτέμβριο απο εκεί και πέρα ήμουν όλη ημέρα στο ψιλικατζίδικο της θείας μου τώρα πάω ως στις 5 και μετά πάω γυμναστήριο... απο τότε που άρχισα το γυμναστήριο πάχηνα 4 κιλά και τι θα κάνω αυτή είναι η ιστορία μου so far.
Nov 26 2010 18:34
Photo

miko-chin → Erisadesu

εσύ μαρί που ήσουν τόσο καιρό χαμένη?
Nov 26 2010 18:30
Photo

Erisadesu → alxdjo

θα στο εξηγήσω αύριο που θα έχω μεγαλύτερη υπομονή
Nov 26 2010 01:32
Photo

alxdjo → Erisadesu

no αλλα δεν πειραζει :P