Community Status Updates

Erisadesu → Lucy Heartfilia
πλάκα πλάκα χθες διάβασα ένα one shot της Minase Masara Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα τώρα
αλλά να μου τη σπάνε μερικά που είναι ongoing.

Lucy Heartfilia → Erisadesu
:hihi2: αλληλοκαταστρεφόματε! xD
hahaha for sure! :)
Από boys love tαινίες έχω δει 2-3 πολύ καλές! :P
Oh! αν δεν τις ξέρεις σου προτείνω και [URL="http://myanimelist.net/people/2534/Masara_Minase"]Minase Masara[/URL] & [URL="http://myanimelist.net/people/3272/Mei_Sakuraga"]Sakuraga Mei[/URL] :thumbup:

Εγώ σε καταστρέφω με τα dorama
εσύ με τα yaoi πρέπει να συναντηθούμε κάπου στη μέση
και να δούμε μαζί boys love ταινίες...:P:P
πολυ καλή η Ebihara Yuri πάρα πολύ καλή

Erisadesu → Tenshi
δεν ξέρω πως να το κανω θα προσπαθήσω αύριο και αν δεν τα καταφέρω θα σου πω.

Tenshi → Erisadesu
Μπορείς να το κάνεις με το photoshop. Aν δεν έχεις και αν θέλεις φέρε να σου βάλω εγώ ένα (watermark) :P
υπάρχουν και άλλα προγραματάκαι βέβαια όπως Digimarc.com.
Watermarker.com
αλλά δεν ξέρω αν θα τα βρείς!
που θες να το ανεβάσεις?

Erisadesu → Tenshi
πως μπορώ να βάλω υδατογράφημα σε μία φωτογραφία; για να μη μπορόυν να την αντιγράψου χωρις το όνομα που θα βάλω;

του Shirota η μαμά είναι Ισπανίδα. Ο Σιρότα γεννήθηκε στην Ισπανία και μετακόμισε παιδί στην Ιαπωνία..είναι ίδιος η μάνα του και έχει και έναν αδερφό σχεδιαστή μόδας και καλά....που είναι άσχημος..

:hahaha:
Bloody Monday??? *adds to plan to watch list*
αλλά, να σε ρωτήσω, ο Shirota Yuu, είναι φουλ τζαπανίζ;; (γιατί ,για να πω την αλήθεια, δεν του φαίνεται και πολύ :P)

πω πω τι μου θύμισες τώρα. στο Hana kimi ήταν υπέρτατος ο πιο όμορφος ρόλος που έχει παίξει ποτέ. π Miura Haruma Μου αρέσει πιο πολύ στο bloody monday :)

:hihi2: Με καλή θέληση όλα γίνονται! :D
Okkk!!! thanks!!! :D
Αλλά ναι ο Shirota Yu έχει όντως λίγο κάπως ρόλο στο συγκεκριμένο δράμα,... ειδικά αν συγκρίνεις με Hana Kimi, μένεις! :P
Αλλά και ο Miura Haruma ήταν πολύ γλυκούλης :3

πότε πρόλαβες ρε θηρίο;
να δεις και το Rookies
το Samurai High school προσπάθισα να το δω επειδή επαιζε ο Shirota Yu αλλά
δεν τα κατάφερα

:hihi2: Πάντως μέχρι τώρα έχω δει τα
Samurai High School ❤❤❤
My Boss my Hero (μόνο που δεν κατουρίθηκα από τα γέλια, και στο τελευταίο επισόδειο εκεί που σκίζει το μπλουζάκι και φανερώνονται όλα τα tattoo, το πιγούνι μου είχε φτάσει μέχρι το πάτωμα)
Atashinchi... (Yamamoto Yusuke ❤❤❤❤❤❤❤)
Πάω αύριο για Tumblings :)

Nighteyes → Erisadesu
Για να στο λέω.
Κοίτα, αν περιμένεις σκέτο fanservice αστο. Το συγκεκριμένο έχει υπόθεση. Πρώτη φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω εγκεφαλικά κύτταρα για reverse harem.:P
Η μάλλον ψέματα, συνέβη το ίδιο και στο Saiunkoku monogatari, μόνο που εκείνο ήταν josei στην περιγραφή. Και το hanasakeru θα μπορούσε ανετα να θεωρηθεί josei πιστευω. Και τα δύο πάνω κάτω το ίδιο μου άρεσαν μόνο που στο hanasakeru δεν έχει κάτι χαζομαρούλες που συνηθίζονται σε κάτι τέτοια και η πλοκή μου άρεσε πιο πολύ. Τεσπα, δες μέχρι το 15 κι αν δεν σου κινήσει το ενδιαφέρον τι να σου πω, αστο...