Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Lucy Heartfilia

πλάκα πλάκα χθες διάβασα ένα one shot της Minase Masara Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα τώρα αλλά να μου τη σπάνε μερικά που είναι ongoing.
Feb 16 2011 21:32
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

ποτε γυρνάς!;
Feb 16 2011 21:29
Photo

Lucy Heartfilia → Erisadesu

:hihi2: αλληλοκαταστρεφόματε! xD hahaha for sure! :) Από boys love tαινίες έχω δει 2-3 πολύ καλές! :P Oh! αν δεν τις ξέρεις σου προτείνω και [URL="http://myanimelist.net/people/2534/Masara_Minase"]Minase Masara[/URL] & [URL="http://myanimelist.net/people/3272/Mei_Sakuraga"]Sakuraga Mei[/URL] :thumbup:
Feb 16 2011 12:40
Photo

Εγώ σε καταστρέφω με τα dorama εσύ με τα yaoi πρέπει να συναντηθούμε κάπου στη μέση και να δούμε μαζί boys love ταινίες...:P:P πολυ καλή η Ebihara Yuri πάρα πολύ καλή
Feb 15 2011 23:18
Photo

Erisadesu → Tenshi

δεν ξέρω πως να το κανω θα προσπαθήσω αύριο και αν δεν τα καταφέρω θα σου πω.
Feb 14 2011 22:46
Photo

Tenshi → Erisadesu

Μπορείς να το κάνεις με το photoshop. Aν δεν έχεις και αν θέλεις φέρε να σου βάλω εγώ ένα (watermark) :P υπάρχουν και άλλα προγραματάκαι βέβαια όπως Digimarc.com. Watermarker.com αλλά δεν ξέρω αν θα τα βρείς! που θες να το ανεβάσεις?
Feb 14 2011 22:05
Photo

Erisadesu → Tenshi

πως μπορώ να βάλω υδατογράφημα σε μία φωτογραφία; για να μη μπορόυν να την αντιγράψου χωρις το όνομα που θα βάλω;
Feb 14 2011 21:34
Photo

του Shirota η μαμά είναι Ισπανίδα. Ο Σιρότα γεννήθηκε στην Ισπανία και μετακόμισε παιδί στην Ιαπωνία..είναι ίδιος η μάνα του και έχει και έναν αδερφό σχεδιαστή μόδας και καλά....που είναι άσχημος..
Feb 10 2011 23:01
Photo

:hahaha: Bloody Monday??? *adds to plan to watch list* αλλά, να σε ρωτήσω, ο Shirota Yuu, είναι φουλ τζαπανίζ;; (γιατί ,για να πω την αλήθεια, δεν του φαίνεται και πολύ :P)
Feb 10 2011 12:22
Photo

πω πω τι μου θύμισες τώρα. στο Hana kimi ήταν υπέρτατος ο πιο όμορφος ρόλος που έχει παίξει ποτέ. π Miura Haruma Μου αρέσει πιο πολύ στο bloody monday :)
Feb 10 2011 00:06
Photo

:hihi2: Με καλή θέληση όλα γίνονται! :D Okkk!!! thanks!!! :D Αλλά ναι ο Shirota Yu έχει όντως λίγο κάπως ρόλο στο συγκεκριμένο δράμα,... ειδικά αν συγκρίνεις με Hana Kimi, μένεις! :P Αλλά και ο Miura Haruma ήταν πολύ γλυκούλης :3
Feb 09 2011 23:17
Photo

πότε πρόλαβες ρε θηρίο; να δεις και το Rookies το Samurai High school προσπάθισα να το δω επειδή επαιζε ο Shirota Yu αλλά δεν τα κατάφερα
Feb 09 2011 23:09
Photo

:hihi2: Πάντως μέχρι τώρα έχω δει τα Samurai High School ❤❤❤ My Boss my Hero (μόνο που δεν κατουρίθηκα από τα γέλια, και στο τελευταίο επισόδειο εκεί που σκίζει το μπλουζάκι και φανερώνονται όλα τα tattoo, το πιγούνι μου είχε φτάσει μέχρι το πάτωμα) Atashinchi... (Yamamoto Yusuke ❤❤❤❤❤❤❤) Πάω αύριο για Tumblings :)
Feb 09 2011 22:05
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Για να στο λέω. Κοίτα, αν περιμένεις σκέτο fanservice αστο. Το συγκεκριμένο έχει υπόθεση. Πρώτη φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω εγκεφαλικά κύτταρα για reverse harem.:P Η μάλλον ψέματα, συνέβη το ίδιο και στο Saiunkoku monogatari, μόνο που εκείνο ήταν josei στην περιγραφή. Και το hanasakeru θα μπορούσε ανετα να θεωρηθεί josei πιστευω. Και τα δύο πάνω κάτω το ίδιο μου άρεσαν μόνο που στο hanasakeru δεν έχει κάτι χαζομαρούλες που συνηθίζονται σε κάτι τέτοια και η πλοκή μου άρεσε πιο πολύ. Τεσπα, δες μέχρι το 15 κι αν δεν σου κινήσει το ενδιαφέρον τι να σου πω, αστο...
Feb 09 2011 19:16
Photo

Erisadesu → Nighteyes

Hanasakeru Seishounen 39 επεισόδια; αξίζει να το δω;
Feb 09 2011 19:00