Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

miko-chin → Erisadesu

Και γω εκεί τον είδα και τρελάθηκα.Έχω πάρει με τη σειρά ό,τι έχει παίξει και το βλέπω.Δεν είμαι καλά...
Φεβ 26 2011 12:03
Φωτογραφία

Erisadesu → miko-chin

ναι ρε ο Γορίλας μου αρέσει πολύ απο τότε που τον είδα στο My boss my hero
Φεβ 26 2011 10:38
Φωτογραφία

miko-chin → Erisadesu

μη μου πεις ότι σ'αρέσει και ο Nagase. Θα τρελαθώ!
Φεβ 26 2011 10:07
Φωτογραφία

Strange Loop → Erisadesu

κανενα φορουμ/blog που να εχει κορεατικες ταινίες με subs έχεις? τορρεντς, rapidshare οτι να ναι τα λινκς, δεν εχω πρόβλημα
Φεβ 26 2011 02:09
Φωτογραφία

Erisadesu → miko-chin

έχουμε τελείως ίδιο γούστα στα idols
Φεβ 25 2011 20:16
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Erisadesu

Εγώ τρομαχτικό ανήλικο;;; :blingeye2: Doujinshi: [QUOTE]A fan-produced manga, anime, or video game[/QUOTE] Δηλαδή είναι μερικοί που πέρνουν χαρακτήρες από οριτζιναλ μανγκα και ανιμε και με αυτούς κάνουν διάφορες ιστοριουλες, και μερικά yaoi Doujin είναι ΠΟΛΥ καλά! :riiight: Ο! μπάι δε ουέι χθες το βράδυ διάβασα μερικά yaoi της[URL="http://myanimelist.net/people/3142/Reibun_Ike"] Reibun Ike, [/URL] και τα βρήκα ακρετα καλα και kinky κιας μερικά είναι λίγο περίεργα και έχει και μερικά (2-3) super natural...
Φεβ 23 2011 12:35
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

To night head. Είναι dorama του 1992 και μετα έγινε το 1997 [URL="http://forum.nihonomaru.com/raw-manga/204538-night-head-iida-geroge-and-tateno-makoto.html"]manga[/URL], απ' όσο καταλαβα πιστό. Θα δω και τη σειρά και μετα θα ξέρω σίγουρα. Θα έχεις ακούσει για το night head genesis το anime που όμως έχει χάλια ratings. Αυτό πάλι, είναι βασισμένο υποτίθεται στα προηγούμενα αλλά απ' ότι καταλαβα καμία σχέση. Mετα βγήκε ένα manga βασισμενο όμως στο anime οπότε κι αυτό ασχετο. Και το art καμία σχέση με το πρώτο manga αφού άλλος το σχεδίασε. Το manga αυτό έχει μεταφραστεί αλλά εγώ ήθελα να διαβάσω το 1ο που υπέθεσα, και πιστεύω ότι έχω δίκιο, ότι είναι καλύτερο σαν υπόθεση(αφού το anime πάτωσε). Το πρώτο manga μου τραβηξε την προσοχή όταν έψαχνα για κάποιο yaoi της ιδίας και πέτυχα τα εξώφυλλα που μου άρεσαν. Και όντως λέει. Το καλύτερο είναι ότι έχει [B]σε όλα τα kanji furigana[/B]. Επιτέλους ένα manga για "μεγάλους" που έχει furigana. Γιατί δύσκολο να με πορώσει ένα τυπικό shoujo ή shounen τόσο ώστε να κάτσω να το διαβάσω raw(Αν και περιέργως έχω πετύχει και κάποια yaoi που έχουν furigana αλλά αυτό είναι αλλο). Καλά το τι λεξικό έχει πέσει (και μεταφραση google σε κάποια σημεία που δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής με την καμία, αν και συνήθως κι αυτό δεν βοηθάει)δεν λέγεται, αλλά όλο και καμια λέξη μου μένει. Και πάλι βέβαια σαν σύνολο πιστεύω ότι πιάνω το 80% αυτού που θέλουν να πουν ακριβώς κι όχι όλα, αλλά καλά είναι κι έτσι. Το ongoing που γράφει στο link κατα 99,9% είναι λάθος γιατί τα βρήκα [URL="http://www.hmv.co.jp/en/search/index.asp?target=BOOKS&category=5&adv=1&keyword=nighthead&site=&type=sr"]εδώ [/URL]για αγορά και είναι μόνο 4 τόμοι.
Φεβ 23 2011 08:41
Φωτογραφία

Erisadesu → Lucy Heartfilia

ρε τρομακτικό ανήλικο τι είναι το Doujin?
Φεβ 22 2011 23:52
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Erisadesu

:hihi2: Το έχω αλλάξει το δωμάτιο τώρα και δεν μπορώ να πω αν είναι και σε καλή κατάσταση xD Ααα και για το Yaoi είναι απλώς ένα Doujin ZoroxSanji! :) Αν θες να διαβάσεις doujin μπορώ να ξετρυπώσω κάτι links αν θες! :)
Φεβ 22 2011 23:13
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

ποιο dorama και ποιο manga
Φεβ 22 2011 22:05
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

(Eκανα edit στο προηγ) Θα ρθω αλλά τώρα βαριέμαι να κάνω register. Εξάλλου δεν μπορώ να μιλήσω και πολύ αυτές τις μέρες. Εχω κολλήσει με ένα raw manga και θέλω να το τελειώσω. Αν σε ενδιαφέρουν esper/ψυχολογικά θριλερ κτλ πες μου να σου δώσω link. Είναι βασισμένο σε dorama btw κι όχι το αναποδο και το σχεδιο το έχει κάνει μία που κανονικά γραφει yaoi. Πολύ καλό και απ' αυτην την πλευρά αλλά η υπόθεση παρα πολύ καλή. Mετα θα δω και το dorama raw δυστυχώς. --Οπότε καταλαβες τι έκανα εγώ στις 14/2...--:P
Φεβ 22 2011 20:43
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

δεν έχω ιδέα. ξέρω πως μια κοπέλα απο εκέι κάνει μεταφράσεις στο viikii net αλλά σε κορεάτικη σειρά. πάντως μπες, έχωσα και την Queen of hearts, τη Anelis και την Orion δεν λέμε και πολλά μη φανταστείς αλλά να είναι ωραία να έχουμε παρέα εκει.
Φεβ 22 2011 20:35
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Kαλα, να ρθώ. Τι θα λέω όμως δεν ξέρω:D. Κοιτάω την λίστα με τα μέλη και δεν βλεπω πολλούς από δω πάντως. Εκτός αν έχουν αλλο nick. --Ρε συ, 14/2 στο forum γραφόσουν;:P-- Βασικά το "greek" είναι μόνο στον τίτλο ή υπάρχει και κανενας υπότιτλος; Κάπου, κάποιος ελεγε ότι είχε βρει το liars game στα Ελληνικά σε τορενταδικο (που έκλεισε). Που σημαίνει ότι κάποιος φτιάχνει, αλλά ποιος και που...;
Φεβ 22 2011 20:32
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

έλα μαρή και εσύ εδώ [url]http://greekasiandramas.forumotion.asia[/url]
Φεβ 22 2011 20:24
Φωτογραφία

Fandom → Erisadesu

Ναι μπορεί να τρώει ώρα και να σκαλώνεις αλλά έχει φάση και εκεί που περνάς μία σελίδα λες ''Τόσο εύκολο και δεν το έβρισκα ? ''
Φεβ 21 2011 20:31