Community Status Updates
iristella → ichigo13
Ichigo με κατηγορεις για κατι????Θα σε παραπεμψω στο thread φωτης vs Λ για να δεις το ποσο λατρευω τον Λ....μην κοιτας που με πειραζει ο Zoro...Οπως ειπα εχει νευριασει επειδη δεν συμπαθω την Misa
Jun 10 2008 00:17
ichigo13 → iristella
Ε...τι γίνεται εδώ σαν πολλύ κρυφή συζήτηση πέφτει εδώ μέσα!Τι το κάναμε το forum κρυφό σχολιό?Zoro νίωθω κάτι στην καρδιά λές να ήρθε η ώρα της προδοσίας?Ιristella ελπίζω να μην είσαι εσύ!
Jun 10 2008 00:14
Zoro → ichigo13
Α,ωστε αυτα ηταν τελικα...τα χα παρατηρησει παλια,οταν πρωτοειδα αυτα τα "σχολιακια" στο profile μου...αν και ακομη δεν καταλαβα την πληρη σκοπιμοτητα τους,εχω 21...εσυ??
Jun 09 2008 21:42
ichigo13 → Zoro
A...τελικά βρήκα αυτό που σερώτησα!Ειναι τα reputation points!Τα παίρνεις αν σου βαθμολογεί κάποιος τα posts σου!Μπορείς να δεις πόσα έχεις στο user cp!Αλήθεια εσύ πόσα έχεις?
Jun 09 2008 21:21
ichigo13 → Erisadesu
Μια χαρά είμαι μωρέ!Άρχισε η εξεταστική και εδώ!Τρέχουμε και δεν φτάνουμε!
Άντε να 'ρθει το καλοκαίρι να τελειώσω και κανα anime!
Καλά αυτή η Ε.Κ.Μ.Ε.Κ.τι στο καλό είναι?
Jun 09 2008 16:54
Erisadesu → ichigo13
ekei fenete to reputation pou sou dinoun oi alloi xristes. an 8es na deis ti reptuation exeis lavei 8a pas sto ucer cp sou kai ekei 8a deis katw apo to subscribed threads
ti reputation exeis lavei :)
simerai milissa ligo me ton niko :P
ti kaneis esu kala eisai?
Jun 09 2008 16:08
ichigo13 → Erisadesu
Eri να σε ρωτήσω ρε!Ένα πράσινο κουτάκι που βρίσκεται πάνω από την progress σου(το δικό σου λέει complete).Αυτό λέει άμα βάλεις τον κέρσορα πάνω "Erisabetsu has a reputation beyond repute"!Πως το έκανες να σου γράφει αυτό το πράγμα?
Ευχαριστώ!
Jun 09 2008 15:34
Zoro → ichigo13
Κι εγω το χα παρατηρησει πριν μερικους μηνες...δεν ειμαι σιγουρος(θελει να ρωτησεις καναν mod)....υποθετω οτι εχει να κανει με το ποσα posts εχει καποιος...οσο πιο πολλα,τοσο πιο καλο μυνημα...
Επισης αν δεις στα statistics εμενα λεει referrals:1(κι εσενα ειδα)...αλλα ατομα εχουν 0,αλλοι 2(η erisabetsu 5!!) κι αυτα δεν εχω καταλαβει καλα τι ειναι,αν ειναι κατι καλο ή κακο!!
Δεν ξερω σιγουρα λοιπον...:emptyonexg1:
Jun 09 2008 15:30
ichigo13 → Zoro
Ζορο να σε ρωτήσω ρε!Ένα πράσινο κουτάκι που βρίσκεται πάνω από την progress σου(το δικό σου λέει complete).Αυτό λέει άμα βάλεις τον κέρσορα πάνω "Zoro has a spectacular aura about"!Πως το έκανες να σου γράφει αυτό το πράγμα?
Ευχαριστώ!
Jun 09 2008 15:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed