Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
samurai_pizza_dora → ichigo13
E? Πεμπτη λεει ακόμη τώρα που το κοίταξα, αγγλικα ειναι την παρασκευη...:S
(παντως οντως μεγαλο καψιμο να ψαξεις για το πρόγραμμα...:hahaha:)
Τεσπα το καλυτερο που μπορουμε και οι δυο να κανουμε ειναι να αραιωσουμε τις επισκεψεις μας εδω...:p
Ιούν 11 2008 11:29
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Tην Δευτέρα C(Προγραμματισμός!):)
Αντε να φεύγει γιατί είναι σημαντικό μάθημα!
Α...πάντως γιατί το [URL="http://www.med.upatras.gr/uploads/orologio/35_%20%C5%CE%C1%CC%C7%CD%CF%202007-08.xls"]προγραμμά[/URL] σας γράφει ότι την Παρασκευή δίνετε εμβρυολογία?(Lol ο καμένος είδε το προγραμμά σας!:hahaha:)
Ιούν 11 2008 11:15
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Καλή επιτυχία αύριο Δώρα αν και δεν ξέρω τι γράφεις(καμιά ανατομία ή φυσιολογία ίσως?)!
Ιούν 11 2008 09:24
ichigo13 → iristella
Βασικά σπουδάζω στην Κρήτη!Κανονικά είμαι από Αθήνα!Που ακριβώς στην Αθήνα,εγώ είμαι κοντά Αιγάλεω!
Ιούν 11 2008 01:00
iristella → ichigo13
Καλα ουτως η αλλως και εγω την κοβω την συζητηση γιατι βλεπω να γινεται ψιλομακαβρια....Ναι απο αθηνα ειμαι.Εσυ οταν λες Ηρακλειο εννοεις κρητη η αθηνα??
Ιούν 11 2008 00:58
ichigo13 → iristella
Ωωω..μωρέ για πλάκα το είπα!Αν θέλετε συνεχίστε!Απλώς φοβάμαι μην μας την κάνενας ότι η συζήτηση γίνεται προσωπική!Η photo του L όντως είναι πολλύ γλυκιά αλλά από τις καινούργιες photos αυτή που τα σπάει κυριολεκτικά είναι αυτή με τον L που κρατάει το κρανίο!Imo η καλύτερη photo του group!
Αυτά!Αλήθεια @ιριστελλα εσύ από που είσαι?Από Αθήνα?
Ιούν 11 2008 00:55
iristella → ichigo13
ichi niisan....μας εχει φοβηθει το ματι σου εμενα και τον zoro η μου φαινεται????τεσπα αν θες τσεκαρε και μια αλλη φωτο του L Που εβαλα στο γκρουπ...Ειναι πραγματικα γλυκας σε αυτην
Ιούν 11 2008 00:50
Zoro → ichigo13
Αφου οταν διαβαζα το Berserk αναρωτιομουν αν πηρε στοιχεια απο τον Guts για να κανει τον Zoro o Oda....
Mοιαζουν πολυ(αν και ο Guts πιο καλογραμμενος και ανθρωπινος)...και οι 2 σοβαροι,οταν ειναι με παρεα μιλανε λιγο,καλοι με τα σπαθια κλπ...
Βασικα και με την Robin μοιαζει μιας και εχει σκοτεινο παρελθον και τον ειχε πει ο Gambino "Child of Darkness"(εκει ειπα μια WOW,robin!!)...
Σαν μια αναμειξη Zoro+Robin τον βλεπω δλδ...
Ιούν 11 2008 00:41
iristella → ichigo13
Δεν την εχω δει.,...Η πρωτη μου αρεσε πολυ και φοβαμαι οτι η δευτερη θα ειναι λιγο βλακεια οπως γινεται συνηθως
Ιούν 10 2008 22:53
ichigo13 → iristella
Nice.Νομίζω έχει βγεί και δεύτερη σεζον!Δεν ξέρω αν την έχεις δει?
Ιούν 10 2008 22:51
iristella → ichigo13
Απο το Shakugan No Shana...Το ιδιο και το Sig μου...Ελπιζω να σου αρεσει
Ιούν 10 2008 22:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται