Community Status Updates
Strange Loop → Serestrum
Δεν βοηθα και η apple με τις καρτες γραφικων που βαζει..Nα δινεις 2000+ για imac και να σου εχει μεσα την ATI 4850.. Με 2550x1440 αναλυση, τι gaming να κανεις με τετοια καρτα..Οι μεγαλες εταιριες δυσκολα θα βγαλουν καποιο αξιολογο game και για mac ταυτοχρονα..τα μοναδικα θα ειναι το portal 2 και το starcraft 2 που θα ειναι double release
May 20 2010 15:51
Serestrum → Strange Loop
ε τσουκου τσουκου θα βγουν και αλλα. ειπαμε θα γινει χαμος απο indie οσο το κρατησουν αυτο το εβδομαδιαιο.
May 20 2010 15:41
Strange Loop → Serestrum
Μονο το killing floor αξιζε απο τα releases αυτης της εβδομαδας..
Εχω το online του RDR βεβαια αυτη την εβδομαδα για καψιμο
May 20 2010 15:33
Serestrum → Strange Loop
τελικα δεν το εβγαλαν ε? κριμα. και γω ηθελα να δω να πεφτουν τα kills και τα dominations νερο πανω σου XD
May 20 2010 15:20
Strange Loop → Serestrum
no TF2 for mac this week.. Κριμα και ηθελα να δω ποσο καλος εισαι στο να πεφτεις...xD
May 20 2010 15:08
Serestrum → Strange Loop
[CENTER][SIZE=5][COLOR=Black][B]NO U!!!
[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT]:hihi2:
[/LEFT]
[/CENTER]
May 19 2010 13:28
Strange Loop → Serestrum
Μα στο wii το heavy rain θα μπορουσε να ειχε καλυτερο gameplay και γενικοτερα ειναι ακρως motion control friendly game..Αλλα τετοια φωτορεαλιστικα γραφικα δε θα μπορουσαμε να δουμε σε καποια αλλη κονσολα.Οι λεπτομερειες σε προσωπα και κλειστους χωρους απλα δεν υπηρχαν..Δε μιλαω σε συνολο γραφικων γιατι το uncharted το καταφερε σε μεγαλυτερο scale στα levels που ειχε. αλλα αυτα που εβλεπες στο HR σε ενα δωματιο , δε το εχω σει σε κανενα αλλο game πουθενα. Και το ps3 βοηθησε.
ps: δεν ειμαι fanboy, you are ..xD
May 19 2010 13:16
Serestrum → Strange Loop
εννοω πως σε ενα πισι θα ηταν δυνατη η ενσωματωση πιο πολυπλοκων διαδικασιων για το gameplay. δεν μιλαω για scripted events, μιλαω για κατι επαναστατικο, οπως πληρης χρηση των physics ή κατι αναλογο, ελπιζω να με πιανεις γιατι δεν ξερω πως να το πω και γω XD . βεβαια δυσκολα επενδυουν οι εταιριες σε αυτα. στο οτι ο καθε καταναλωτης ψαχνει κατι συγκεκριμενο συμφωνω απολυτα.
μεταξυ μας ο cell ειναι λιγο αποτυχια... οσο ικανος και να ειναι, ειναι τοσο μπερδεμενη υποθεση που αφηνει λιγα περιθωρια στον developer να κανει κατι ξεχωριστο. γιατι πες μου, τι εχει το heavy rain στο ps που δεν θα μπορουσε να εχει σε αλλη κονσολα? ακομα και στο wii. περα απο τα εστω καλυτερα γραφικα.
May 19 2010 13:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed