Community Status Updates
iristella → Serestrum
You may close your eyes αν σε ενοχλεί τόοοσο πολύ....... Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει την φήμη σου αυτό though XDDD
Mar 07 2009 00:32
Serestrum → Radagast
εκανα μαθημα απο τις 8 μεχρι τις 2,30.... και μου λενε ελα νερατζιωτισα... εγω περιμενα κεντρο αθηνα... δεν παιζει να ερθω... ειμαι πτωμα...
Mar 06 2009 16:00
Radagast → Serestrum
Ρε καμμένε σπίτι είσαι ακόμα; Νόμιζα θαρχόσουν και συ σήμερα για καφέ με τα παιδιά... Εγώ τώρα πάω...
Mar 06 2009 15:56
Serestrum → Anelis
[url=http://www.sendspace.com/file/7yqikq]Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem![/url]
4ooo.... καθε βδομαδα σχεδον και ενα πλεον.
μεσα στο μαρτη μαλλον τελειωνει οριστικα η σειρα.
^_^
Mar 06 2009 15:54
Serestrum → Radagast
πωπω... βιβλιο εγραψες... εχει να πεσει κατεβασμα παλι... καλα δεν βιαζομαι... αργαααααα...
φχαστω παρα πολυ!!!
Mar 06 2009 15:41
Serestrum → iristella
το μαμωτριανταφυλλο να μην το δω.... να μην το δω...
εχω μια φημη...
Mar 06 2009 15:37
iristella → Serestrum
Κιll everyone....... Leave no one alive..........
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r231/patriotsbabe5412/Pictures/evil.gif[/IMG]
Mar 05 2009 22:25
Radagast → Serestrum
Καταρχάς να τελειώσεις Texhnolyze. Από κει και πέρα, dead leaves και mind game από movies/ovas, ίσως και κάνα key the metal idol μιας και έχεις δει ήδη SEL αν και είναι λίγο αργό σε κάποια επεισόδια. Απο καινούρια οπωσδήποτε το casshern sins. Τώρα καθαρά για mystery/horror μετά το Mononoke και το 100stories (requiem from darkness) που είναι μάλλον τα καλύτερα, δες και το mushishi που είναι mystery/fantasy. Και αν θες και ένα mystery/φιλοσοφικό τσέκαρε το Kino no tabi που είναι μικρό και αυτοτελές (σαν mushishi δλδ) αν και τελείως διαφορετικό απ'ότι έχεις δει ως τώρα μάλλον. Και αν θες γενικό scifi recommendation με καλή πλοκή και δράμα δες Terra E.. και Planetes για αρχή που είναι και μικρά πριν πας σε κάνα μεγάλο όπως το Legend of galactic heroes.
Mar 05 2009 22:05
Serestrum → Radagast
χελλοου animecollector - san... XD
πως εισαι?
μια και τα λεγαμε την κυριακη... για δωσε με τα φωτα σου να κανω
μια καλη συλλογη με το στυλακι ξες εσυ... dementia/ πολυ καλο μυστηριο/ δραση με αξιολογη πλοκη κτλ...
ζηταω πολλα αλλα δεν θελω πολλους τιτλους...XD
Mar 03 2009 21:30
Seirios → Serestrum
kala ta les.....doste psomi ston lao...o zoro einai gia party mas!!!!!!!
btw kane me mia add
[EMAIL="tzisious@hotmail.com"]tzisious@hotmail.com[/EMAIL]
na sou pw mia gt fevgw se 10' gia douleia...
Mar 03 2009 16:01
Seirios → Serestrum
μόνο ένα?? όσα θες....
αλλά να ξέρεις...
θύματα υπάρχουν πολλά..ζόρο όμως..ΕΝΑ!
Mar 03 2009 15:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed