Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Nighteyes

σορρυ που ανακατευομαι αλλα nighteyes μην την αφησεις να σε μολυνει... XD
Sep 28 2009 18:22
Photo

Serestrum → Dxs

Da.
Sep 27 2009 13:33
Photo

Dxs → Serestrum

shounen bato?
Sep 27 2009 11:22
Photo

Serestrum → Radagast

ωπ, καλα εννοειται οτι δεν ειπα ελα τωρα αμεσως να το κανουμε ολο μαζι... XD αλλα σου λεω πως ειμαι μεσα αν γινει καποια στιγμη! καλη συνεχεια, να προσεχεις και με το καλο να ξεμπερδεψεις απο εκει.
Sep 26 2009 12:24
Photo

Radagast → Serestrum

Είμαι φαντάρος ρε τρελέ και με άδεια τώρα, οπότε τι να σου πω, κάτσε να τελειώσω με την ειδικότητα και να πάω σε άλλη μονάδα και βλέπουμε σε 1-2+ μήνες από τώρα. :) Γενικά δύσκολο στην φάση που είμαι τώρα πάντως.
Sep 26 2009 00:53
Photo

Serestrum → Tea-chan

μωρε... λες να ξεχνα και εκεινη τι γραφει? με τοσα που γινονται... παντως σχεδιαστικα δεν πιανεται... και δωσε λιγο Κρορυ το κερατο μου... πηγα να αγορασω το 14 και ειχε εξαφανιστει... XD
Sep 24 2009 21:08
Photo

Tea-chan → Serestrum

Χάλο δέαρ! Μια χαρά πέρασες άμα πήγες διακοπές. Με τη δουλειά μου δε το κούνησα πού πι από το σπίτι. :( Παρέα με την αρερφή μου, έπηξα σε Disney moview του 90. Τώρα για το γιοφύρι της Άρτας... εεε, ενοώ για το D.Gray-man θέλω να πιστεύω ότι κάπου το πάει με όλο αυτό το μπορδούλωμα... ελπίζω.
Sep 24 2009 18:55
Photo

Serestrum → Tea-chan

helow λοβ.... :hi: ειχα χαθει για μεγαλο διαστημα... 2 μηνες δουλεια το καλοκαιρι και 2 βδομαδες διακοπες στον σεπτεμβρη... επεστρεψα πιο εγκεφαλικα νεκρος απο ποτε... ειδα ~30 ανιμε/ταινιες μεσα στο καλοκαιρι... :hahaha: σχετικα με το Δ.Γρευ Μαν.... οργασμος... μπερδεψε καπου τα μπουτακια της, αλλα το σχεδιο, η εξελιξη, η σαπιλλα και.. αααααααχχχ.... νοεμβρης... μακρια ειναι.... καλα εισαι εσυ? :ureshii: πως περασες?
Sep 21 2009 12:44
Photo

Tea-chan → Serestrum

Πού χάθηκες εσύ; Η Hoshino μας έδωσε ωραίο δώρο, έτσι;
Sep 21 2009 08:45
Photo

Serestrum → Radagast

γεια σου, τι κανεις, πως περασες και τα λοιπα.... :hahaha: χωρις πολλα πολλα... ποτε ξεκιναμε τη μεταφραση του Gankutsuou...? :awww:
Sep 17 2009 18:15
Photo

iristella → Serestrum

Eυχαριστώ όμορφε! Επίσης και ότι επιθυμείς!
Jun 26 2009 23:47
Photo

Serestrum → iristella

25 ολοκληρα? ποιος τρελος αφησε να συμβει αυτο... ? μεχ... χλονια ποκκα... ^^
Jun 26 2009 23:15
Photo

Serestrum → Radagast

χεχε φχαστω πολυ... σε συγχωρω... αυτη η δικαιολογια πιανει παντα!! νασαι καλα!! ^^
Jun 24 2009 13:43
Photo

Radagast → Serestrum

Αν και πολύ καθυστερημένα, Χρόνια Πολλά τρελέ. :) Omedetou. ^^ Τα τίναξε και το pc μου πρόσφατα, αν και I know, excuses. XD
Jun 24 2009 01:55