Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Melkor

Χρονια πολλα ρε και οτι επι8υμεις να σου φερει ο καινουργιος χρονος.Υγεια ευτυχια και γυναικες. [spoiler][IMG]http://i375.photobucket.com/albums/oo192/GuiltyFusion/Xxx-Hentai.jpg[/IMG][/spoiler]
Jan 01 2010 10:12
Photo

Nighteyes → Melkor

That' s good to know. Ότι δεν γράφει καλά μόνο με σημειώσεις του Jordan. Είχε δεν είχε πάντως έγινε διάσημος. Μπορεί να γινόταν και απο μόνος του αλλά πολύ αργότερα. Ωραία κίνηση του εκδοτικού οίκου που τον προώθησε έτσι και θα κερδίσει όσα έχασε με τον θάνατο του Jordan. Αφού το λες (και η Hobb) θα τον διαβάσω κάποια στιγμή, όταν αποφασίσω να πέσω πάλι στον λήθαργο των fantasy. Kαιρό έχω να το κάνω και ήθελα να κάνω και δίαιτα, οπότε μπορεί να ξεκινήσω νωρίτερα απ' ότι περίμενα. (Για κάποιον λόγο όταν με απορροφάει ένα βιβλίο μου κόβεται η όρεξη. Πολύ όμως. Με το WOT είχα χάσει 7 κιλά. Tα ξαναβαλα όμως μετά...)
Dec 08 2009 22:13
Photo

Melkor → Nighteyes

Nee-san, ξεκινησα να διαβαζω το Mistborn: The Final Empire του Sanderson. Tο εφτασα στη μεση και τολμω να πω οτι οχι μονο μαρεσει, αλλα με τραβαει κιολας. plus, recommended by Hobb. αν θελησεις κατι σε fantasy, ριχτου μια ματια, πιστευω θα σου αρεσει.
Dec 08 2009 11:53
Photo

Nighteyes → Melkor

Κι εγώ μετά το serpentwar τον άφησα. Όντως, κι εμένα αυτό με χάλασε που πεθαίνουν όλοι, αν και λογικό.:P Αν καποια στιγμή αποφασίσει να σταματήσει να βγάζει καινούργιες τριλογίες για τον κόσμο αυτό, μπορεί να τα συνεχίσω. Το WOT το διάβασα ήδη 2 φορές, μπορεί κσι 3 δεν είναι σίγουρη.:P Πάντως σε αντίθεση με τον Feist ψάχνεις να βρεις κάποιο λάθος μέσα στο WOT και δεν βρίσκεις. Πέρα απο ένα δύο πολύ μικρά που πάλι δεν είναι ακριβώς λάθη. Είναι καλή editor η γυναίκα του φαίνεται. Όντως καλό είναι ένα διάλειμμα.
Dec 01 2009 22:03
Photo

Melkor → Nighteyes

καλα δεν πειραζει, ξαναβρισκομαστε απο βδομαδα για εκτενεστερη συζητηση. ασε που αν δεν ηταν το προτελευταιο μαθημα δεν θα πηγαινα. οχι τιποτα, αλλα και τη λιζα ειχα πολυ καιρο να τη δω. ναι οντως δεν θα συνεχισω με Feist. αφενος με κουρασε, αφετερου ξεφυγε πολυ πλεον χρονικα απο την αρχικη ιστορια, και δεν με πολυενδιαφερει ( ασε που πεθαινουν σαν τις μυγες οι "παλιοι", και απο οτι ειδα ειναι για να πεθανουν κιαλλοι). αν και στο riftwar legacies απο οτι καταλαβα, επανερχεται. σκεφτομαι να διαβασω αυτο του Sanderson που παρηγγειλα, να δω τι ψαρια πιανει και αυτος απο μονος του. μετα, επειδη δεν εχω κατι στο μυαλο μου, σκεφτομαι να ξαναδιαβασω κατι απο αυτα που εχω, ισως παλι το WoT, αυτη τη φορα πιο αργα ( γτ περυσι το διαβαζα σαν τρελος) για να το ευχαριστηθω και περισσοτερο. ισως παλι κανω εντελως στροφη για καποιο καιρο και φυγω λιγο απο το fantasy< να ξελαμπικαρει και το μυαλο μου. θα δω. παντως σιγουρα θα σε ξανασυμβουλευτω.
Dec 01 2009 12:51
Photo

Nighteyes → Melkor

Τελικά δεν προλάβαμε να πούμε πολλά. Πιάσαμε και τα doramas με την άλλη...:P Αλλά σε μία ώρα τι να προλάβουμε να πούμε; Τελικά τα τελείωσες τα βιβλία; Ποιο λες να ξεκινήσεις μετά; [SIZE=1][Σπασικλάκι mode on]Aν και καλύτερα να διαβάσεις κάτι άλλο.[Σπασικλάκι mode off][/SIZE]
Dec 01 2009 10:10
Photo

kelborn3 → Melkor

Xρονια πολλα αν και κα8υστερημενα.Οριστε και ενα δωρακι για να επανορθωσω. [SPOILER][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/6782/motivator4ea4521190c0c4.jpg[/IMG][/SPOILER]
Nov 30 2009 18:05
Photo

Melkor → amaya3

ありがとうございます:nod:! Και εσυ οτι επιθυμεις フロラちゃん ναι θα με δειτε σημερα
Nov 30 2009 09:17
Photo

amaya3 → Melkor

お誕生日おめでとう!^^ Ό,τι επιθυμείς dear Θανάση. Πάντως, σε χάσαμε. Θα σε δούμε αύριο ή μια φορά στις εξετάσεις; xD
Nov 29 2009 23:49
Photo

Melkor → Dxs

ευχαριστω φιλος, και εσυ οτι επιθυμεις!
Nov 29 2009 15:14
Photo

Melkor → Radagast

αριγκάτο:nod:
Nov 29 2009 15:13
Photo

Radagast → Melkor

ομεντετό. :)
Nov 29 2009 13:12
Photo

Melkor → Cassiel

Ευχαριστω φιλος και εσυ οτι επιθυμεις!
Nov 29 2009 12:40
Photo

Cassiel → Melkor

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς και φέτος man:hbd:!!!
Nov 29 2009 12:21
Photo

Melkor → Mad_Hatter

Να σαι καλα μαστορα!
Nov 29 2009 11:06