Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → Matsu

[QUOTE]Καλη τυχη με το παρον θρεντ :Ρ Βασικα [B]ειμαι περιεργος [/B]να δω πως θα εξελιχθει το ολο θεμα με τις συναντησεις [/QUOTE] wait.... wut?:terror2: θα μας τρελανεις ρε Matsu...:hahaha:
Apr 28 2009 17:27
Photo

Melkor → Sponis

ναι εχεις ενα πολυ μεγαλο δικιο εκει. καλα φιλος, μεσες ακρες τα ιδια. ενιγουεΐ, οποτε μπορειτε, εδω θα ειμαι εγω.
Apr 23 2009 11:11
Photo

Sponis → Melkor

θα το ήθελα αλλά φοβάμαι την κίνηση που θα φάω στο πηγαίν'έλα θα το συζητήσω με το έτερον ήμισυ και θα απαντήσουμε εν καιρώ... όλα καλά κατά τα άλλα, εσύ τι λέει;
Apr 23 2009 11:09
Photo

Melkor → Sponis

ου ρε φασιστα, που με καταπιεζεις, και δεν με αφηνεις να εκφρασω την γνωμη μου:hahaha: hello boss, ολα καλα? θα την φαω την κρεπα για παρτη σας στη Ναυαρινου, αλλα μπας και σας βολευει να ερθετε καμια βοτα Πρωτομαγια, να την φαμε ολοι μαζι? την κρεπα... ειπε θα ανεβει και ο Fingolfin Κατερινη, και θα πεταχτει ενα απογευμα για καφε. ψησε και τον Dante και σας περιμενω.
Apr 23 2009 11:05
Photo

SasukeUchiha → Melkor

τι κανεις?
Apr 21 2009 07:26
Photo

Melkor → SasukeUchiha

γεια σου
Apr 21 2009 01:38
Photo

SasukeUchiha → Melkor

γεια...
Apr 21 2009 01:26
Photo

Melkor → digitaltracker

hiz man αληθως, αληθως! χρονια πολλα και του χρονου με υγεια. ολα καλα φιλος, τωρα βαζω και το δευτερο επ :P νασαι καλα που μας ενημερωνεις γαι τις πικαντικες σειρες, το ηξερα οτι μπορω να σε εμπιστευτω. οποτε θελεις ψηνουμε και καφε/μπυρα
Apr 20 2009 13:41
Photo

digitaltracker → Melkor

Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα ρε φιλε! Τι λεει καλα εισαι? Hatsukoi Limited <3
Apr 20 2009 13:25
Photo

Black Kaiser → Melkor

Απορώ γιατί δεν σε ελκύει η προοπτική να αντιμετωπίζεις τύπους με ονοματα darthreven351 ή bastilashot_3... Μεγάλη βλακεία να το ΄κανουν MMORPG. Πάντως, εγώ πιστέυω πως στο μέλλον θα το βγάλουν το τρίοτο μέρος. (Το StarCraft2 το περίμενα 9 χρόνια!!!)
Apr 15 2009 22:17
Photo

Black Kaiser → Melkor

Τέλειο το avatar ! Revan >>> ALL Να βγάζανε και το KotOR III κάποια στιγμή... (Άκου εκέι MMORPG)
Apr 15 2009 21:47
Photo

Melkor → pershs

great job dude, keep it up good to have you back
Apr 13 2009 19:16
Photo

Erisadesu → Melkor

δε νομίζω να έχω επιπτώσεις γιατί στην τελική αυτός με πρόσβαλλε πρώτος. αλλά τι να πω ίσως να συμμερίζεσαι την άποψη του ότι είμαι μεθυσμένη και γράφω ότι να ναι. και αν θα φάω warning ή οχι δεν είσαι εσύ αυτός που θα το κρίνει και μη το παίζεις αντικειμενικός όταν δεν είσαι.
Apr 13 2009 14:58
Photo

Melkor → Erisadesu

νομιζω υπερβαλεις για αλλη μια φορα. προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται, γιατι αυτα τα θεματα ειναι πολυ λεπτα και στην τελικη, το καταλαβαινεις οτι τον αποκαλεσες δολοφονο? οσο και αν ο ροζ κωλαρακος του δεν ζοριστηκε οπως ισχυριζεσαι, που ουτε αυτο το ξερεις, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τον κατηγορεις ετσι. για αλλη μια φορα, ενω εχεις δικιο, χανεις το μπουσουλα λογω του πως εκφραζεσαι. σε καθε περιπτωση, προσπαθησα ευγενικα να σου πω οτι παραφερθηκες και καλο θα ηταν να διορθωσεις λιγο το ποστ, γτ θα εχει επιπτωσεις, οπως και πρεπει εξαλλου, αλλα με παρεξηγεις. κανενα προβλημα
Apr 13 2009 13:31
Photo

Erisadesu → Melkor

κοίτα αν δεν έχεις να πεις τίποτα σωστό μη μηλάς και επειδή δεν ξέρεις τι ακριβώς έγινε βούλωνε το... και σε αυτό το θέμα έχω απόλυτο δίκιο γιατί εγώ μεγάλωσα στη θεσσαλονίκη και έζησε τις πουστιές των δεξιών όλη μου τη ζωή οπότε μη μου λες πως θα μοιλάω σε ένα άτομο που τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του και έφτασε 30 για να κάνει κάτι για τον ευατό του.... και δεν νομίζω ο ζεστός ροζ κωλαράκος του να ζορίστηκε ποτέ και ούτε να βίωσε τις αδικίες που βιώσαν άλλοι οπότε αν θες να πάρεις το μέρος του επειδή ταυτίζεσε το καταλαβαίνω, τότε και να το γράψεις σωστά όχι να μπεις για να γράψεις ότι το παρατραβάω... και στην τελική να σου θυμίσω υποτίθετε ότι είσαι φίλος μου και μη μου πεις ξαφνικά έγινες αντικειμενικός ... δεν θα σε πιστέψω.
Apr 13 2009 12:59