Community Status Updates
Melkor → digitaltracker
αδελφε, χρονια σου πολλα, μεχρι του χρονου, με την Kipi απο διπλα.
Aug 30 2009 21:27
Melkor → Dante80
ολα καλα αδελφε.
σκεφτομαι αργοτερα το βραδυ να κανω ενα thread για το Blue Gender μιας και ειδα οτι δεν εχουμε.
επισης, οι χουντικοι mods Iristella & Fingolfin, μου απαγορευσαν να ανοιξω αλλα δυο , με τιτλους
"Ανιμε και Αυτοικανοποιηση: Τη βρισκετε?"
και "Μουσικη και Χεσιμο: Σας Βοηθαει?"
αντιστοιχα...
σαν δε ντρεπονται...
Aug 30 2009 20:10
Melkor → Dante80
αφεντικο, τι λεει το ποδι?
κατι για να δειξεις στα παιδια στο astro empires [url]http://img5.imageshack.us/i/1251563313739.jpg/[/url]
Aug 29 2009 19:27
Melkor → Matsu
kukuku...
και εγω παω για κοτοπουλο να κανω με ρυζι...
με τρεχουν τα σαλια σε λλλλλεω...
Aug 29 2009 12:48
Matsu → Melkor
Ξεκουραστηκα..βασικα, δυο μερες ελιωσα στον υπνο, σημερα μονο σηκωθηκα νωρις, και καθαρισα ολο το σπιτι. Τωρα σε λιγο παω για μαγειρεμα..γεμιστα μπιφτεκια...kukuku
Θα τους καταστρεψω παλι...αντε τσιου!
Aug 29 2009 12:44
Melkor → Matsu
Ohayou Matsu-chan!
νταξ ρε, ελαχιστα πραγματα. οταν ειχα μαλλι πιο πολλα εβρισκα.
ξεκουραστηκες?
Aug 29 2009 12:18
Matsu → Melkor
Ειδα το "γυρισατε?" και ελιωσα! Τι κανεις παιδακι? μου λειψατε ηδη εκει πανω και το χαλλλλλαρα!
Ποσα μαλλια μου εβγαλες απο το σπιτι με την ηλεκτρικη? kukuku..θα φοραω σκουφακι κολυμβησης την επομενη φορα! Μη σκουπιζεις κι εσυ αδικα! Φιλακια!
Aug 29 2009 12:07
Melkor → tomo
χαιρομαι που σου αρεσε tomo-chan.
ναι, οπως λεει και διπλα, αυτο ειναι το αρχικο βιντεο κλιπ, που τραγουδαει ο Arnel, αλλα απο πανω του φορεσε το επεξεργασμενο που βγηκε αργοτερα. παλι ομως ο Arnel τρταγουδαει.
οσο για την φωνη, ε τωρα ξερεις πως πανε αυτα, με την επεξεργασια στο στουντιο, καταλληγουν στο τελος να ακουγονται εντελως διαφορετικοι...
Aug 29 2009 10:20
tomo → Melkor
Arigato gozaimasu !!!!!απλά κομματάρα,ιδίως αυτοί οι στίχοι...θεοί οι τύποι.Σοβαρά αυτός ήταν ο Arnel?????απίστευτο,σ'αυτό ακουγόταν σαν τον steve perry !
Aug 29 2009 09:47
Melkor → tomo
Tomo-chan,
μιας και απο οτι ειδα σου αρεσε το Don't stop believing, δοκιμασε και αυτο απο Journey
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Hwk6TsfVRBQ&feature=related[/URL]
Aug 28 2009 23:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed