Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
amaya3 → Erebos
[I]"Διάβασα ότι οι Ureshii (νυν Frostii) θα την τελειώσουν την σειρά ή έστω θα βγάλουν τα 10-12 eps.
Οι HorribleSubs έχουν κάνει rip τα επεισόδια από το Crunchyroll και απλά τα μίκρυναν σε ανάλυση και filesize, οπότε νομίζω βλέπονται ικανοποιητικά."
[/I]*does happy dance*To 10 το έχουν βγάλει ήδη εδώ καιρό[s](yup,i forgot about it too>_<)[/s].Μακάρι να το τελειώσουν*crosses fingers*
Tους ξέρω τους Horriblesubs,είχα δει και μερικά επεισόδια από αυτούς,αλλά...τους ξέχασα(!)...my memory seems to fail me lately^^;;
Anyway,thankies for the good news!:wooi2:Ακόμη και μέχρι το 12 να βγάλουν,i'll be a little happier~
Απρ 28 2009 14:39
Erebos → Loke
Εννοείς ότι το Wangan στηρίχθηκε στην επιτυχία του Initial D, αλλά δεν του βγήκε γιατί ήταν πολύ πρόχειρο σαν δουλειά σε σχέση με το Initial D. ;)
Ναι, είναι 4 stages, αλλά π.χ. το 2ο έχει μόνο 13 eps και το 3ο είναι OVA (1h 45min), οπότε δεν είναι και τόσο πολλά επεισόδια. Και εγώ δεν έχω χρόνο/βαριέμαι anime με πολλές δεκάδες eps αλλά αυτό το είδα flat-out που λένε. :)
Απρ 23 2009 00:23
Loke → Erebos
διαβασα ενα review του ID, καλο φαινεται αλλα στο ιδιο στυλ με το wangan midnight, για την ωρα θα συνεχισω με το wangan ως ongoing γτ ειδα οτι το ID εχει και 4'ς seasons xD
Απρ 22 2009 15:28
Loke → Erebos
thx, αμα βρεθει χρονος θα ξεκινησω καποιο, για τωρα μπορει να ελενξω το wangan :)
Απρ 19 2009 20:36
Erebos → Loke
Πάντως αν θες δυνατό manga με αυτοκίνητα, δες το Initial D και το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Over_Rev!"]Over Rev![/URL]. To Initial D έγινε και anime (απίστευτα πορωτικό) και live-action movie (κακό casting). To Over Rev! δεν έχει γίνει ακόμα anime, μακάρι να γίνει κάποτε.
Απρ 19 2009 00:48
hyuga → Erebos
ακόμα εκεί δουλευεις ε?εμενα εδω και ενα μηνα μου το εκανε 4ωρο...παω μονο πρωι..αστα...ευτυχως που εχω και κατι ιδιατερα μαθηματα με 2 παιδακια και τα φερνω βολτα
Απρ 10 2009 21:05
Erebos → hyuga
Εγώ χάθηκα?? Αφού ποστάρω συνέχεια.
Καλά είμαι μωρέ. Περισσότερη δουλειά, λιγότερος χρόνος για anime... >.<
Απρ 10 2009 18:07
Erebos → hyuga
Ας τα λέμε καλά. Σπίτι-δουλειά-σπίτι. Τα γνωστά.
Εσύ πού χάθηκες? Με έκανες delete από το fb και εξαφανίστηκες..
Φεβ 05 2009 14:25
jimmare → Erebos
[B]Anyway, το Detroit Metal City μετράει μόνο από Huzzah & Scum-Scans και υπάρχει σε ddl από το site των [URL="http://scum-scans.com/"]Scum-Scans[/URL]...
[/B]Ευχαριστω πολυ erebos,γτ το εψαχνα...
Και οχι μονο αυτο.Βρηκα κι αλλα πολλα αρα με γλιτωσες απο ψαξιμο.
Ευχαριστω και παλι :D
Ιαν 21 2009 15:23
Erebos → Yunancy
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά μικρή μου Yuna!! ^.^
Πού έκανες πρωτοχρονιά?
Γιατί ψόφια?? [I]Kawai-so, ne[/I].... T.T *lovu*
Ιαν 02 2009 16:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται