Community Status Updates
hyuga → Erebos
FB unites people :PPPPPPP εγώ μιλάω που δεν το ήθελα χαχαχαχαχαχα now I cant live without it..ADDICTION.....TOTALLY :ppp
Jul 14 2009 13:01
Erebos → hyuga
[QUOTE]Άντε κάνε πάλι fb για να μιλάμε ..[/QUOTE]
Αρχίζω και το σκέφτομαι πιο σοβαρά τώρα τελευταία. :P Θα σε ενημερώσω και για αυτό. ;)
Το απόγευμα θα πάω για ψώνια για κάτι γενέθλια, μπορεί να τα πούμε αργότερα.
Jul 14 2009 12:58
hyuga → Erebos
HE IS MY VICODIN :pppp Άντε κάνε πάλι fb για να μιλάμε ..αν θες θα έχω msn μετά τις 5.30
Jul 14 2009 12:51
Erebos → hyuga
Τα DVD αύριο ή μεθαύριο θα τα έχω στείλει πιστεύω. Θα σου πω πάντως όταν τα στείλω. Ο House είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! :P
Jul 14 2009 12:41
hyuga → Erebos
μάλιστα....εγώ μέχρι τις 19 του μήνα θα έχω διακοπές !!μουχαχαχαχαχα αν είναι να κατέβω αθήνα θα σου πω σιγουρα ...Πότε υπολογίζεις να στείλεις τα dvd?Γιατί πραγματικά έχω φάει κόλλημα με το HOUSE...:PPPPP Αν έρθω τελικά Αθήνα θα δούμε το ELFEN LIED για να μάθεις να μην σχολιάζεις :PPPPPPPP
Jul 14 2009 12:30
Erebos → hyuga
ΕΛΑ ΕΛΑ!!! :wooi2:
Εγώ δεν θα την παλεύω γιατί μπορεί και να μην πάρω άλλη άδεια τον Αύγουστο. :emptyonexg1:
[QUOTE=hyuga;326053]χαχαχα θυμάσαι που λέγαμε να το δούμε μαζί???στο τέλος θα σου έρθω αρχές Αυγούστου and make you watch it with me!!!!AGAIN!!!!!!:hahaha::hahaha:[/QUOTE]
Θα φροντίσω να εφοδιαστώ με χαρτομάντηλα... :nanana: :P
Jul 14 2009 12:25
hyuga → Erebos
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΣΒΟ!!χχαχα θα δούμε.,.ο δικός μου θα παρει αδεια 10 του μήνα αλλά εγώ μάλλον απο 1/8 θα έχω άδεια και σκέφτομαι ή γιάννενα ή αθήνα να έρθω για καμιά βδομάδα αλλά ακόμα τιποτα δεν ειναι σιγουρο!εσύ??
Jul 14 2009 12:19
Erebos → hyuga
Κατα τ' άλλα, ήσυχα. Παίρνω άδεια 3-4 μέρες από 'δω κι από 'κει γιατί έχουμε μέρες που δεν έχει δουλειά, αλλά υπάρχουν και μέρες με ξενύχτια στην εταιρεία. Θα πάτε πουθενά για διακοπές?
btw τσέκαρε καμμένο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7419"]thread[/URL]... :nbleed: :hahaha:
Jul 14 2009 12:15
hyuga → Erebos
Είδα το comment!!χαχαχα θα έρθω αθήνα αρχές Αυγούστου και θα σε αναγκάσω να το δούμε μαζΊ!! θυμάσαι που με ελεγες ότι έχει πολύ κλάμα????
Jul 14 2009 12:14
hyuga → Erebos
ευχαριστώ πολύ φίλιππε μου..θα περιμένω ..να σαι καλά..κατά ταλλα τι κάνεις?εγώ αρκετό πήξιμο.....και περιμένω τα dvd :PPPPPPP
Jul 14 2009 11:56
Erebos → hyuga
Sorry που αργούν τα DVD, αλλά μου γρατσουνίστηκε λίγο το DVD της 2ης season και δεν το αντιγράφει χωρίς λάθη, γι' αυτό μπορεί να σου κολλάει σε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο. Θα δοκιμάσω κανα δυο τρόπους ακόμα. Περισσότερες πληροφορίες σήμερα το βράδυ ή αύριο.
Jul 14 2009 10:00
hyuga → Erebos
σε εστειλα τη διευθυνση μου στο εμαιλ σου .,.στειλε μου και εσυ τη δικια σου...καιγομαι!!
Jul 06 2009 15:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed