Jump to content

Community Status Updates

Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ase eixame fusiologia.... k bariemaii apisteuta! nai ok ta brhka me ta godmodes h chiyo einai polu tuxerh... a more xoris logo bariemai lol ~xreiazomai logo?:P~
Oct 20 2008 11:56
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Ριχνεις ζαρι ή κάτι τετοιο. Στην τυχη επιλογονται!Τι είχες παιδι μου και βαριεσαι?(καλα στις 8 η ωρα? Ο_ο)
Oct 20 2008 11:46
Photo

eixa 8-10 ase pikres ;_; k mphka alla bariemai apisteutaaaaaaaa >o< na s po pos epilegoume ta godmodes dld poios tha parei + k poios -? PHRE H NODAME GODMODE
Oct 20 2008 11:24
Photo

Kανε update ελευθερα. Ετσι κι'αλλιως εγω πρεπει να διαβασω για το εργαστηριο που εχω το μεσημερι...T_T Εσυ δεν εχεις μαθηματα? Τι κανεις τετοια ωρα?(εμεις αυριο εχουμε καταληψη, αρα ηρθα σημερα μονο για εργαστηριο)
Oct 20 2008 11:06
Photo

2000 VISITOR GET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD morh bariemai na kano ego ananeosh sto heal/hurt?
Oct 20 2008 10:27
Photo

Φυσικα παιδι μου! Ελευθερα! Αν αργω ειδικα σημαινει ότι είτε εχω δουλεια, ειτε ειμαι κουρασμένη και βαριεμαι.
Oct 14 2008 23:49
Photo

morhhhhh na s po opote den mporeis na kaneis ananeosh to heal hurt message me na kano ego an eimai online okee??
Oct 14 2008 23:36
Photo

Kenny → moonheart

[url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/2872-kenny-dabbles-art-%5E%5E-11.html#post243865[/url]
Oct 09 2008 13:39
Photo

Ρε μαλακα εισαι msn?
Sep 24 2008 19:31
Photo

ΧΟΧΟΧΟΧΟ λες οντως να πεθανουμε επειδη γραφω βιολογια??? coolnesss!!!!! κοιτα ο morita καλος ειναι.. αλλα οκ δεν νομιζω οτι θα επρεπε να απειλησει τον gin chanXD αν και δεν εχω δει το anime φαινεται ολα τα λεφτα!!! τσπ τσπ τωρα επικεντρωνομαι στην rei οσον αφορα το hurt... πρεπει να βρουμε αντιrei fans για να της ********* λιγακι την πιστη :P τσπ αντε μωρη παω για διαβασμαααα ουουοουυ
Sep 13 2008 15:20
Photo

Καλα μωρη κανεις πλακα? ο_Ο Ειχα 4 παραγγελιες και η συγκεκριμενη πολυ πριν απο τη δικη σου. :P Στο επομενο update βρε, λιγη υπομονη(αν και τοτε μπορει να εχει τελειωσει ο κοσμος μιας και γραφεις βιολογια) Για εσενα τι να πω που εκανες hurt το morita? Τρομαρα σου και ψηφιζεις το Hibari απο το reborn...-_- (βεβαια τωρα πια και εμενα μονο αυτος μου εμεινε -_-)
Sep 13 2008 15:17
Photo

ΒΛΑΜΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ NODAME ΡΕΕΕΕ???? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!!!!!!!
Sep 13 2008 15:12
Photo

msn morhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 06 2008 21:30
Photo

moonheart → ichigo13

lulz... anytime... she is a great actress too... one of the most famous in taiwan!! ^o^
Sep 06 2008 12:20
Photo

ichigo13 → moonheart

Πάντως δεν μοιάζει με Ταιβανέζα!Δεν ξέρω, ,μου φένεται για δεύτερης με τρίτης γενιάς Ταιβανέζα!:), όχι αυθεντική Πάντως ναι, είναι πολλύ όμορφη!Ευχαριστώ πολλύ!
Sep 06 2008 12:15