Community Status Updates
Yunancy → moonheart
[B]αχχχχ τι ωραιο αβαταρ εχεισ?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001.gif[/IMG]
συγνωμη για την απασχοληση,αλλα απο ποιο ανιμε ειναι?πεσ μου σε παρακαλω,μου αρεσει πολλυ![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG][/B]
Dec 03 2008 00:30
Adventurer → moonheart
Υπενθυμιζω οτι τα vms ως δημοσια μηνυματα υπαγονται στον κανονα που λεει οτι απαγορευονται τα greeklish σε αυτο το φορουμ.
Nov 25 2008 21:05
samurai_pizza_dora → moonheart
Fuck you bastard! Που θα μου πεις οτι θα έχω ρυτίδες απο τώρα!
(..-που πηγε αυτή η αντιρυτιδικη, παλι την έχασα...)
Ερχεται και η ώρα σου αγαπητή μου σε μερικούς μήνες. Εκει που ήσουν ημουν και εκει που είμαι θα έρθεις! :hahaha:
Anywaysz, thnks βρε χαζο! Πέρασα τα γενεθλια με τη Nodame(kinda sad thought...-_- no Mcdreamy for me...-_-). Πολυ πωρωση αυτο το manga!(ειδα πριν το drama και μου άρεσε παρα πολυ! Η ηθοποιος της Nodame εδωσε ρέστα)
Nov 20 2008 01:23
moonheart → samurai_pizza_dora
NTORATSAAAAAAAAAAAAAAAAAA XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OUOUOUOUOUOUUOUOUOUOUOUUO
na xairesai tis rutides sou bre looool:P
gria.
Nov 20 2008 01:02
red pyramid → moonheart
Ωχ, και άλλος 4chaner :P επιδημία γίνεστε οιμε :P
Οκ, κατάλαβα, απλά έκανα τη βλακεία και σκεφτόμουν το τόνο στη κατάληξη, οπότε έμενα να σκέφτομαι ''τώρα τι εννοεί?" :P and kawai it is :P
Nov 18 2008 22:09
moonheart → red pyramid
looool επικιλες means επικα things... u know >o<
..
...
....
NOT?
οσο για το chibi στο profile μου δεν ξερω ρεε!!!!! τυχαια κ ομως μοιραια βρηκα την pic... kawaiii ~ isnt it?
Nov 18 2008 16:33
red pyramid → moonheart
Μία απορία: επικιλες τι σημαίνει? :P
Κατά τα άλλα ευχαριστώ για τα καλά λόγια, θα τα πώ για όλους και στο τόπικ αλλά περιμένω να ποστάρω τίποτα καινούργιο αν είναι.
υ.γ. : δεύτερη απορία: η γλύκα με τα πράσινα μαλλιά στο φόντο του προφίλ σου ποια είναι? :P
Nov 18 2008 15:35
MORH EDIT STO POST S STO HEAL/HURT EINAI FULL EVENT DAY DES TO QUOTE MOU
Nov 13 2008 19:32
moonheart → noname
eleos.... to post auto htan eironiko pros tis mlks p elege o rori ;_; den blepo shounenies T_T k to nge to exo dei edo k arketo kairo
Oct 29 2008 15:19
samurai_pizza_dora → moonheart
Δεν απαντας το σταθερο και εχεις κλειστο το κινητο! Με κοροιδευειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις????????
Oct 24 2008 11:27
doratsaaaaaaaaaaaaaaaa otan teleioseis me thn ananeosh sto heal/hurt pare thl h sto stath. h sto kin opou thes!
Oct 24 2008 11:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed