Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → moonheart

Το καλο ειναι οτι επεσα μεσα και μια φορα (πραγμα σπανιο με τη δικη μου μνημη)... αλλα το κακο ειναι οτι ενω εγω τη θυμαμαι, η Moonheart-chan δεν θυμαται εμενα:nanana: Για να δουμε αν θα της φρασκαρει τη μνημη το παρακατω : TOUJOU AYA = ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΕΜΕ!!!
Jun 26 2008 23:55
Photo

moonheart → Adventurer

lol... actually hmoun sto animex me to idio username so mallon den prokeitai gia sunonumia^^
Jun 26 2008 23:15
Photo

Adventurer → moonheart

Επειδη ξερω μια κοπελα με το ιδιο username, παιζει να εισαι η φιλη του Vegita Sempai απο το AnimeXclusive ή απλη συνωνυμια;
Jun 26 2008 18:34
Photo

Erisadesu → moonheart

epeidh egw den 8a paw na sou dosw to tilefono tou sklavou mou ?
Jun 26 2008 16:07
Photo

moonheart → Erisadesu

kardoula na s pooo epeidh den ksero an tha mporeso sigoura na ertho sto meeting /h an ertho den ksero an tha mai sthn ora m/ be aware paizei na s steilo mnm na rothso p katheste oke oke?
Jun 26 2008 14:13
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Koίτα, δεν θα μπορεσεις ποτε να καταλαβεις την ψυχολογια μου. (βασικα ουτε και εγω μπορω) Λεω οτι δεν θα ξαναμπω στο msn και δεν θα μιλησω,αλλα τελικα καταληγω σαν κατι τετοια να μιλαω με τις ωρες... Μαλλον αυτο που κανω στην εξεταστικη τελικα, ειναι να μην παιρνω πρωτοβουλιες για τεμπελια,αλλα αμα μου δωσει ο αλλος αφορμη παραταω το διαβασμα για 1000η φορα... Αρα δεν νιωθω υπευθυνη για την καταληξη,(στην περιπτωση μου κοψιμο)αλλα θυμα των περιστασεων. ΠΩΠΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ FREUD.Φτυσε με μην ματιαστω!(τελικα θα γινω μεγαλη ψυχιατρος αμα κανω την τιμη να παω σε αυτο τον κλαδο,αλλα μαλλον δεν θα τους τιμησω...κλαψε απο τωρα τη χαμενη προσφορα μου)
Jun 25 2008 17:05
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

olo to kato akro? an einai dunaton... den thelo na se plhgoso alla den prokeitai na prolabeis:P nai to thl mas marane auto ekane olh th zhmia... eides p me phres thl otan ekane seismo prin tis arxes tis eksetastikhs... gi auto den mporo na sugkentrotho... k elega giati...
Jun 25 2008 16:00
Photo

Φυσικα ανοητο παιδι! Αντε αξιωθηκες να παρεις και κατι χρησιμο... Οσο για το τηλ,τωρα εχουμε εξετασεις, δεν επιτρεπεται τετοιο διαβολικο πραγμα! :hahaha: Μου εχει μεινει ολο το κατω ακρο,το αυτονομο νευρικο και τα κρανιακα νευρα για τις αυριανες εξετασεις...Λες να προλαβω? :S
Jun 25 2008 15:49
Photo

doritaaaaaaaaaaa doroulaaaaaaaaaaaaaa pizzoulaaaaaaa na s po phra eksoteriko sklhro eee... k ginete na ton fero to kalokairi an pame k fetos mazi diakopes gia ligo na peraseis ola ta manga p exeis e??? pes NAIIIII!!!! :p morh pantos pio polu milame apo edo ap oti ap to thl. sta diala.....:burningbe3: still lena>>>>>>>>>>>>>>>pizza though
Jun 25 2008 15:11
Photo

Ουτε εγω εχω πει την τελευταια μου λεξη... Ποιος σου ειπε οτι θα περασω βιολογια και φυσιολογια?(ειδικα βιολογια δεν ξερω ουτε καν ποια ειναι η υλη :hahaha:) Αρα θα δουμε Kaiba τι θα γινει μεχρι το τελος.
Jun 24 2008 12:33
Photo

κοιτα... κ εγω νομιζεις οτι θα τα περασω ολα αυτο το εξαμηνο??? αντε να περασω 2/5... δυσκολα ομως κ παλι... αρα συνολο θα χω 5 χρωστουμενα μπουαχαχαχαχαχα λενα>>>>>>>>>>>>pizza
Jun 24 2008 12:28
Photo

Μα αυτο σου πεω και εγω! Οτι εσυ για να μαζεψεις οσα χρωσταω εγω σου χρειαστηκαν 2 εξαμηνα. Ενω εγω καλυψα το χαμενο εδαφος σε 1 μονο εξαμηνο. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! Ειμαι παιδι θαυμα. Περα απο την πλακα ομως δεν μπορω αλλο! Τελικα το ονειρο μου να περναω τα μαθηματα με 5-6 μερες διαβασμα στην εξεταστικη ειναι αδυνατον να εκπληρωθει...Μαλακα ειναι πραγματικα δυσκολα! Ο_ο Δεν το περιμενα οτι πρεπει οντως να διαβαζω κανονικα ολο το εξαμηνο απο φετος. Παει τη βαψαμε...Την ειχα υποτιμησει αυτη τη σχολη και ελεγα μαλακιες του στυλ "ε ευκολα ειναι,αμα πααπγαλισεις μερικες σελιδες περασες" ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ
Jun 24 2008 12:23
Photo

εγω ομως αν θυμασαι... θα χρωσταω μαθηματα απο 2 εξαμηνααα αφου κοπηκα σε μαθηματα κ απο το πρωτο.... μπουαχαχαχαχαχαχαχα οχι σαν το φλωρακι την pizza π τα περασε ολα μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ας σοβαρευτουμε τωρα... ειμαι πιο γαματη .-
Jun 24 2008 12:18
Photo

Ποσα χρωστας και ποσα χρωσταω? Να δεις ποιος ειναι ο νικητης! Δεν εχω δωσει 2 αρα τα χρωσταω σιγουρα,και οπως παει εχω πιθανοτητες πολλες να χρωσταω και ανατομια. ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ ΕΙΜΑΙ! :HAHAHA: Και ολα αυτα να φανταστεις τα καταφερα σε ενα μονο εξαμηνο. Ενω εσυ κοπιασει 2 εξαμηνα.Αρα I win!
Jun 24 2008 12:16
Photo

αντε καλε σιγα!!! π θα περασω κιολας.... ειμαι πιο γαματη απο εσενα αρα κοβομαι σε περισσοτερα μαθηματα... RESPECT
Jun 24 2008 12:12