Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → moonheart

Κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν [B]χρυσό μου...[/B]Τι να κάνω ξέχασα ο αθεόφοβος να κοιτάξω λίγο το profile και ποσταρα reply αμέσως...Αλλά μετά είδες ε?Το κοίταξα,edit,μονομιάς!
Jun 29 2008 23:36
Photo

moonheart → Anyparktos

αν το bro πηγαινε σε εμενα... θα επρεπε να το κοιταξω... σοβαρα τωρα... /μηπως φταιει που το ava μ μυριζει αντριλα... χμμμ ~fangirl mode on~/ editarisma an k to xruso mou tha m arese perissotero thnx for the change
Jun 29 2008 23:26
Photo

Anyparktos → moonheart

Χεχεχχ!!Μη μασάς αγαπητή!Έχω μάθει να μην έχω high expectations αν δεν δουν τα ματάκια μου πρώτα...Αλλά θα το δω εγκυκλοπαιδικά,έτσι απλά!Also thanx for the blog comment :riiight:
Jun 29 2008 23:22
Photo

moonheart → Anyparktos

mhn tous akous... to nge einai apla xasimo xronou... k osoi lene oti pernaei mhnumata k krubei bathia nohmata... apla einai uperapisteuta kammenoi... /pays respect for the blog entry/
Jun 29 2008 23:15
Photo

moonheart → Adventurer

ωπ... ο chres ζει κ βασιλευει... αθηνα ειναι περασε ιατρικη κ βαριεται που ζει αυτη την περιοδο... οπως κ εγω λογω εξεταστικης :P οσο για hint τ εχω πεταξει some ειπε οτι καποια στιγμη ισως ανεβει αλλα δεν ξερω ποτε... ^^ /ο sempai τελειωνει τη σχολη eh? me is jealous T_T γιατι προσπαθω εδω να την παλεψω με την εξεταστικη που μ καταστρεφει το καλοκαιριιιιιιι T_T/
Jun 29 2008 16:21
Photo

Adventurer → moonheart

LOL, τελικα τα θυμαται και με λεπτομερειες! Χαιρομαι πολυ γιατι οντως ηταν κορυφαιες εποχες :wooi2: Καθε φορα που εβγαινε νεο chapter μπαιναμε, σχολιαζαμε τις εξελιξεις, και βεβαια τη λεγαμε στον Chresto αν ηταν ευνοϊκες για την Aya :himitsu: (κι ας μας ειχε κοψοχολιασει τοτε που της την επεφτε εκεινος ο ψηλος!). Ωστε ζει ακομα αυτος (ο Chresto)? Απο τοτε εχω να ακουσω νεα του, τον πηγαινα πολυ τον ανθρωπο (κι ας τον λυπομουν που δεν ειχε γουστο :P ). Αν θες ριχ'του κανα hint να περασει απο'δω μια βολτα. Με τον Vegita Sempai μιλαμε που και που, μια χαρα τα παει και τελειωνει και τις σπουδες του. Αυτη τη στιγμη μαλλον σε διακοπες στο εξοχικο του θα ειναι παλι!
Jun 29 2008 16:04
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ena break apo to liosimo... ntaksei paleuete tora kano ta sos... kati thumamai na s po thn alhtheia... ante na doume.. pantos akousa ta themata p bazoun genika einai ase... alla ok tha kopo me to kefali pshla oououououou:P pantos tetoia tempela p sai den tha rtheis pote thess... an einai kanonise to periodo p tha kanonistei k allo meeting na pame mazi:bath::knock-knock:
Jun 27 2008 19:36
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Εγω μεχρι τωρα εχω διαβασει 6 σελιδες φυσιολογιας. Καλα νταξ με την κοντρα η μαμα μου ηρεμησε και συνειδητοποιησε οτι τσαντιστηκαν χωρις λογο. Ο πατερας μου ομως αγυριστο κεφαλι...Απλως αγνοω και δεν ταραζομαι. Καλα εσ λιωσε με την βιοχημεια. Πραγματικα εναι βασανιστηριο. Ενω φυσιολογια τουλ ειναι ευχαριστο να τη διαβαζεις,ενδιαφεροντα πραγματα. ^^ Τελικα καταλαβες τπτ απο τη φωσφορυλιωση? :p Σαλονικα καταλαβαινεις παραειναι μακρυα για να πω μια ωραια πρωια,α κατσε να πεταχτω λιγακι. Αμα τελειωσω εξεταστικες βλεπουμε τοτε. Καλα σιγουρα θα περασω καποτε, αλλα το ζητημα ειναι ποτε θα ξεβαρεθω.-_-
Jun 27 2008 17:53
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

pizzadoroula ti kaneis zeis? ego diabasma ree ;_; bioxhmeia den paleuete... apla snif esu kala:P? telika eipes tpt stous goneis s h h klassikh kolostroula?:P e e ee e ee? gia pes! akou thn eri oson afora to na anebeis thess.. ante toso kairo s leo zoon. pao na diabaso T_T tsiou
Jun 27 2008 17:27
Photo

gexion → moonheart

[B]Οκ,το 'κανα το edit...ανυπομονώ για τη συνέχεια χεχε!:)[/B]
Jun 27 2008 15:29
Photo

moonheart → gexion

kane mia edit sto post s k kanto san dialogo gia na katalabainoun ti na poune meta giati allios.... T_T paei to thriller perpathse t style...: -Ναι, Ειναι Ισως Νοθο Παιδι, Απο Σκοτεινους Χρονους, Ζηταει Οπαδους, Γυρευει Δυναμη Ελευθερια, Φονους -Φίλε Έφαγα Το Απόλυτο Ταρακούνημα! Ιχνη Ριγης Γνωστα Ενιωσα, Σωπασα... -Και Ισως Λαβωσει Πολλους Βαθια αντε να δουμε μπας και γινει κατι... [B][FONT=Georgia][/FONT][/B][FONT=Georgia][/FONT]
Jun 27 2008 15:20
Photo

gexion → moonheart

[B]άντε ,θριλεράκι τρελό το κάναμε:nosey::orly:[/B] [B]και συ καλή οργάνωση έκανες!!=D[/B]
Jun 27 2008 15:12
Photo

moonheart → gexion

εεε οσο να ναι...:bath: χοχοχοχο ειδα το Φίλε Έφαγα Το Απόλυτο Ταρακούνημα! κ ειπα να το σωσω καπως γιατι το συνεχιζατε πολυ καλα:oo::wooi2:
Jun 27 2008 15:06
Photo

gexion → moonheart

[B]το 'χεις μεγ'αλη,το 'χεις το πνεύμα στο "Five-letter-Bang":gotit::thatsit:[/B]
Jun 27 2008 14:59
Photo

moonheart → Adventurer

poios s eipe kale oti den se thumamai.... tis ahmnhstes meres p plakonomastan ~eutuxos oi duo mas hmastan sto idio stratopedo~ gia to ichigo 100%...basika den paizei na ksexaso pote tetoia pragmata giati htan h epoxh p ta thread gia shoujo manga k genika manga /den anaferomai se naruto bleach/ eixan anthish... ti meres thee... ti kanei o vegi sempai btw??? milao akomh me chresto an k apo oti thumamai htan me tous antipalous...:uhh:
Jun 27 2008 00:03