Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Harukaze

Μπορεί δεν ξέρω ότί είναι θα μιλήσουμε.Συνήθως ότι κανονίζουμε για παρέα-καφέ -παρτι ανακοινώνεται [URL="http://www.anime.gr/forums/meetings-party-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/"]εδώ[/URL].Μπορείς να το checkareis κάθε τόσο. :)
Mar 23 2012 16:24
Photo

Harukaze → zennith666

ωωω... ζηλευω... :if: λες το πασχα να κανονιστει τπτ Αθήνα ή μπα;
Mar 23 2012 16:20
Photo

zennith666 → Harukaze

Τσου λόγο ότι είμαι μακριά.Στις 31 θα πάω σε ένα πάρτι με anime αλλά αντε να βρεις εκεί μέσα άτομο να γνωρίσεις.Πιο πολύ για την εμπειρία πάω γιατί δεν έχω ξαναπάει.
Mar 23 2012 16:17
Photo

Harukaze → zennith666

ναι ενω εσύ είσαι στη δίπλα πορτα... θέλω πάρα πολύ να πάω έστω σε μια συνάντηση. λένε να κάνουνε και εδώ αλλά δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα... ωραία θα ηταν... εχεις πάει σε καμια εσυ;
Mar 23 2012 15:56
Photo

zennith666 → Harukaze

Δεν είναι απόλυτα αυτοσαρκασμός, είμαι όλα αυτά που σου είπα ανάλογα πάντα με την διάθεσή μου και το μέρος που είμαι.Και είσαι και μακριά ρε φίλε. Τώρa το καλοκαίρι που θα ανέβεις στην Αθήνα να κανονίσουμε anime συνάντηση να γνωριστούμε :)
Mar 23 2012 15:46
Photo

Harukaze → zennith666

ωραία εικόνα έχεις βρε για την πάρτυ σου...:hihi2: βεβαια απ'την άλλη ο αυτοσαρκασμός δεν έβλαψε κανέναν. παντως εγω εχω αρκετα θετικα συμπεράσματα για το χιουμορ και τον χαρακτήρα σου τουλαχιστον μεχρι τωρα. prove me wrong if you can...
Mar 23 2012 15:27
Photo

zennith666 → Harukaze

Μεθυμένος μόνιμα είμαι,ξεροκέφαλος,πειραχτήρι και σπασαρχίδης. Άμα με αντέξεις σε παντρεύομαι :P .
Mar 23 2012 15:19
Photo

Harukaze → zennith666

Ηράκλειο σπουδάζω, Αθήνα είναι η μόνιμη κατοικία. Μολις έβγαλα 2 συμπεράσματα για σένα: 1. σ'αρέσουν οι τρελιάρες :slash: 2. είσαι μια κρυφή ιδιοφυία (και ο Εinstein ειχε δυσλεξια, μην σε ρίξει ποτέ αυτό) :tensai: Επιπλέον, συνάδελφε θετικέ επιστήμοναααα...! :angelr:
Mar 23 2012 14:50
Photo

zennith666 → Harukaze

Αα και εγώ από θεωρεία ήρθα και θα ξανά πάω για άλλο έν α δίωρο σε λίγο.Και να ξέρεις ότι δεν με πειράζει.Όσο πιο τρελή και κεφάτη είσαι τόσο πιο πολύ σε πάω. :) Εντωμεταξύ εγώ ήμουν ανάμεσα σε βιοχημεία και πληροφορική στην αρχή αλλά λόγο δυσλεξίας και βαρεμάρας δεν κατάφερα να πιάσω τα μόρια που ήθελα οπότε βρίσκομαι εδώ Λαμία στο άθλιο ΤΕΙ μας :).Αλλά ξέρω από χημικά(γενικώς ότι θυμάμαι τώρα) γιατί ήμουν θετική κατεύθυνση :D. Εσύ Αθήνα η Ηράκλειο σπουδάζεις?
Mar 23 2012 14:40
Photo

Harukaze → zennith666

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΓΩ;;;;;;;;;;;:mador2: *γκουχου γκουχου* είμαι στο χημικό. γι'αυτό πρόσεχε γιατί είμαι κανονική τρελή επιστήμονας... κρατάω της ζωές σας στα χέρια μου... muhahahaha! :kakaka: καλά με πέτυχες σε μέρα με πολλά κέφια... δεν έχω πολύ ώρα που τελείωσα από εργαστήριο και με έχουν πειράξει τα χημικά στον εγκέφαλο... τις άλλες μέρες είμαι πιο normal.
Mar 23 2012 14:34
Photo

zennith666 → Harukaze

Καλά ντε μην φωνάζεις ,όμποοοο σε ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ senpai έπεσα πάλι. Σε τι σχολή είσαι αγαπητή μου μιας και βλέπω ότι είσαι φοιτήτρια.Εγώ είμαι πληροφορική - πάω για δίκτυα!!!
Mar 23 2012 14:17
Photo

Harukaze → zennith666

Αα! :oo: τι θρασύς kohai που είσαι! φτου σου κύριε υπαλληλάκο της Ξαπλώπουλος Α.Ε.! Χαίρομαι που σου χάρισα χαμόγελο, μ'αρέσει να κάνω τους γύρω μου χαρούμενους.:joyful: Όχι μωλε δεν το εγραψα γι'αυτο... να μην κανω λιγη πλακιτσα; Καλως σας βρηκα! οι ευχες είναι πάντα καλοδεχούμενες όσο αργοπορημένες και αν είναι!
Mar 23 2012 14:12
Photo

zennith666 → Harukaze

LoL.Κοίταζα το προφίλ σου΄, γιατί σε πήρε το μάτι μου στο newcomers thread και έπεσα πάνω σε αυτήν την δήλωση. "Αγαπώ τον ύπνο, το νερό, τα anime και την Ιαπωνία. Είμαι εμβολιασμένη και δεν δαγκώνω (πολύ)... "Το εμβολιασμένη και το δεν δαγκώνω γιατί υπάρχουν σε αυτή την φράση?? Πιστεύεις ότι δεν θα σε πλησιάσουμε φοβούμενοι ότι έχεις λύσσα?Εμένα πάντως μου χάρισες λίγο γέλιο μόνο από αυτό και σε καλοσορίζω στο anime.gr(λίγο αργοπορημένα αλλά τώρα σε πήρα χαμπάρι !!!!)
Mar 23 2012 05:14
Photo

Harukaze → redqueen

καλα έχει ένα φινάλε all the money! αφού εβαλα να ξαναδω την σκηνη μετά απο μερικά δευτερολεπτα. πολύ μεγαλείο για μονο μια φορα... ετοιμασου!
Mar 23 2012 00:47
Photo

redqueen → Harukaze

οχι δν το ειδα ακομα γτ αργει αυριο!!!! κατι τετοια πς μου αρεσουν μιλαμε..... θα εχουμε συγκινηση ε ? (μονο εγω να περιμενω πιο πολυ σαδιστη Soshi αραγε x Sadist x Natsume?).δν ειναι κουκλι με τα γυαλια !?!?!
Mar 23 2012 00:36