Community Status Updates
Harukaze → Mike The Great
αα ναι sorry ξεχαστικα. εμενα μου αρέσει πιο πολύ. μακράν καλύτερα γραφικά και η ιστορία αρκετά αλλαγμένη και πολύ καλύτερη. εγώ έμεινα παντως.
εχεις και ωραία εφέ!
Mar 26 2012 01:56
Mike The Great → Harukaze
Ηταν ενος φιλου ατακα,αλλα τεσπα.Χαρηκα που σε εκανα να γελασεις.
Δεν μου ειπες ομως?Πως ειναι το Hellsing Ultimate?Ειναι Καλυτερο απο το απλο Hellsing?
Mar 26 2012 01:13
Harukaze → GhostPrince
ooo καταλαβα... αντε για νανι τοτε. ξερω απο εργασιες, τις που***ες...:madtodeath:
μην το παρακανεις μονο.
Mar 25 2012 23:28
GhostPrince → Harukaze
Χτες πλακα...αν δεν το γραφε ο Punisher στο B.H, δε 8α το χα παρει χαμπάρι...αχαχα, βλεπω ξαφνικά την ωρα...4:00...(wtf face) XD
(Επρεπε να σηκω8ώ και νωρίς σημερα...μαζευτικαμε πεντελη για να βγαλουμε μία εργασια(video)..αχαχα) Είμαι πτώμα..:frozen:
Mar 25 2012 22:57
Harukaze → GhostPrince
χμ... θα το λαβω σοβαρα υποψιν μου λοιπον.
αυτη η μια ωρα μου στοιχησε πολυ... κριμα κριμα κριμα...
Mar 25 2012 22:55
GhostPrince → Harukaze
ναι άστα...και σταμάτησε στο 60επ. , δε ξέρω αν 8α βγει άλο, άλλα σταμάτησε λίγο στο wtf :P (πέρα του ότι δε μ'άρεσε και το ανιμάτιον τόσο στο συγκεκριμένο ανιμε, αλλα οκ αυτο προσωπική άποψη είναι XD) Στο προτείνω άανετα πάντος, αν δεν διαβαζεις να το πιάσεις το μανγκα :P
Υ.Γ:Kαλα δεν εγινε και τιποτα, εβγαινα εκεινη την ώρα εξαλου...αλαξε κιη ώρα γαμωτο...παει μια ώρα υπνος xD
Mar 25 2012 22:52
Harukaze → GhostPrince
αα οικογενεια κη επιχειρηση ακουω... μαλιστα...
ΥΓ:καλα δεν τι έπαιξε με το lag αλλα κουφαθηκαθηκα μολις το καταλαβα...
Mar 25 2012 22:39
το βλαμμένο που έπαιζε το playmobil λεει... πεθαίνω... χαχαχαχαχαχα... :hihi2:
καλο, πολυ καλο...
Mar 25 2012 22:36
GhostPrince → Harukaze
epic lag is always epic :3
hufufu~ εχει ακομα :P
ναι αυτο λεω, the one and only :3. Eχει βγει και καινουριο ανιμε τώρα, αλλα βαριεμαι να το δω, μιας και εχω δει τα παλια και κανουν reapeat την ιστορια τωρα(τι να πεις >.>), οποτε επιασα το μανγκα...και ΝΑΙ λεει :3 πολυ φαση, οπως λε και το ονομα με Hunters ειναι, ο πρωταγωνιστης(που δε μ'αρεσει και ειδιετερα) στην ουσια ψαχνει να βρει το father του, οποτε έγινε Hunter κιαυτος γιαυτό το λογο :) και ξεκινα η ιστορια, οκ κλασική shounenιά είναι, αλλα εχει φάση (και γέλιο) :P
Εdit: μολις ειδα και το Beelzebub...το τελιωσανε το ανιμε με εντελως ηλή8ιο τροπο >.>
:frozen: Ευτυχως που διαβαζω και το μανγκα :P
Mar 25 2012 22:30
Mike The Great → Harukaze
Τι ο Alucard=Dracula (αν το διαβασεις αναποδα)ΧΩΡΙς το κοκκινο κουστουμι? Εχω δει το απλο Hellsing και ηταν καλο!Τωρα για το Ultimate δεν ξερω δεν το εχω δει.Πως ειναι? καλο?
Οσο για το Death note με τους χαρακτηρισμους σου συμφωνω απολυτα ΓΙΑ ΤΟΝ LIGHT ΚΑΙ ΤΟΝ L.Εγω στεναχωρηθηκα που πεθανε τελειως.Επισης μου αρεσε περισσοτερο το τελος του μανγκα.Που ειχαν παει να τον θρηνυσουν καποιοι και δεν πεθανε σαν το σκυλι.Πολλους εχω ακουσει εδω μεσα που εχουν την ιδια αποψη μ'εσενα.Εμενα μου αρεσε(λιγο) και το βλαμμενο που επαιζε με τα playmobil,γιατι ηταν ο μονος που απεδειξε ποιος ειναι Kira.Για μενα προσωπικα μου αρεσε μεχρι το τελος.Το να εκαναν περισσοτερα επισοδια μετα το θανατο του Yagami θα ηταν υπερβολη.
Mar 25 2012 21:52
Hellsing ultimate είναι το δικό μου και εμφανίζεται ο πρωταγωνιστής Alucard. μπορεί και να σ'αρέσει, δοκίμασε το. λοιπον για το death note σόρρυ με κέρδισε ο L... ο Kira ήταν ψυχοπαθης τρελος ενώ ο L ήταν πορωμένος τρελός. πάντως στο τελος στεναχωρήθηκα που πέθανε ο Kira από το σκατόπαιδο τον N. γενικά από οταν πέθανε ο L νομίζε πηρε ελαφρώς την κατηφόρα η σειρά....
Mar 25 2012 17:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed