Jump to content

Community Status Updates

Photo

jun → Tristessa

hellooo! :) ^_^ new new αυτο πως σου φαινεται? [youtube]TLodPbeJws4[/youtube]
Sep 10 2010 21:40
Photo

TristessaHazuki

[QUOTE=Hazuki;425366]* Βάζεις και όριο ηλικίας τα 65 έτη για θέσπιση σύνταξης, οπότε αντί να πληρώνεις συντάξεις πληρώνεις φέρετρα [πες τα και έξοδα θεραπείας]:canthelp:[/QUOTE] ...Θα είχες μια λαμπρή καριέρα σαν Υπουργός Υγείας ή Κοινωνικής Ασφάλισης :hihi2::hihi2:
Sep 09 2010 19:33
Photo

jun → Tristessa

ναιιι :) μονο μουσια / μουστακι κτλ μην εχει. με ολα τα αλλα ειμαι happy xD
Sep 07 2010 21:14
Photo

Tristessa → jun

Καλά έκανες, στο thread έκανα post την full version :3 Το PV, αν κατάλαβα καλά, θα είναι σαν συναυλία! Δεν είναι fabulous το καινούριο look τους; Do want! XD
Sep 07 2010 19:42
Photo

jun → Tristessa

OMG πρωτα ειδα το ποστ στο music και απαντησα και εκει , επαθα σοκ που το δα xD thank youuuu !!<33 ειχα σκασει να το ακουσω. μα που το βρηκες? δικο σου ειναι? (edit: eida to new look mucc. μ'αρεσει που νομιζα οτι τα εκοψε. το μαλλι του πολυ μακρυ ο_Ο ως που θα το παει .xD)
Sep 07 2010 17:40
Photo

Tristessa → LucyBR

[SIZE=1]o hai thear Shiina ♥[/SIZE] Amusing details are the best :3 Πράγματι, in a weird, twisted way, το 2ο ep ήταν πολύ καλύτερο... will watch, I guess!
Sep 05 2010 15:38
Photo

LucyBR → Tristessa

Απολυτα λογικο το βρισκω, ηταν like 3" υποθεση (και πολλα λεω) XD I have a weird tendency to be amused by details XD [SIZE=1]ooh do watch when you find the time and mood, it's awesomesauce :3/[/SIZE] Στο 1ο κι εγω ημουν κατι αναμεσα σε "huh?:wet2:" και "...mehhh~ -___-" και αργησα πολυυ να παω παρακατω. Τολμω να πω ομως οτι μετα το πρωτο shock it is quite gripping -and weird. Atm ειμαι στο 5 and I love it. Θα προτεινα να δεις και το 2 τουλαχιστον. Προσωπικα, το ενδιαφερον μου για τη σειρα εκανε στροφη 180 μοιρες απο το 2 και μετα.
Sep 05 2010 02:14
Photo

Tristessa → LucyBR

[QUOTE=LucyBR;423616][SIZE=1]ok, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειμαι η μοναδικη που οχι απλα το θεωρησε memorable, που το προσεξε καν, γιατι λεμε για πολυ φευγαλεα στιγμη αλλα δε βαριεσαι....[/SIZE][/QUOTE] LOL, παίζει πράγματι να είσαι η μόνη που το πρόσεξε, ούτε καν που το θυμάμαι XD [SIZE=1]Then again, δε το έχω δει ακόμα το Kuchuu Buranko. [/SIZE]Το Atami no sousakan λέει; Γιατί το ep1 πολύ χλιαρό το βρήκα :/
Sep 05 2010 01:58
Photo

Tristessa → jun

Τι σου έχω, τι σου έχω; XD Radio rip του Falling Down [URL="http://www.youtube.com/watch?v=_XIAMtFYYJs"]εδώ[/URL] και live από το JITB Summer [URL="http://www.youtube.com/watch?v=OwW1_4TEJHY"]εδώ[/URL], enjoy! Νομίζω ότι μου έχει κολλήσει για τα καλά το κομμάτι XD
Aug 30 2010 13:45
Photo

Tristessaalxdjo

Nope, δεν έχω invitation :/
Aug 30 2010 01:16
Photo

alxdjoTristessa

Καλησπερα μηπως παρ'ελπιδα εχεις invite.Αλλα μαλλον θα το χες αναφερει αν ειχες.Δεν χανω κατι να ρωτησω :hehehe:
Aug 29 2010 23:19
Photo

Tristessa → jun

Preach it sista~ Ούτε κι εμένα μ'αρέσει το ξανθό στο hyde, εκτός ίσως από το Moon Child. Και στο φετινό JITB καλούλι ήταν, αλλά μαύρο (σαν το HELLO ένα πράμα) FTW! \m/ Αν και νομίζω πως όσο μεγαλώνει, το καστανό του πάει καλύτερα (^_^)
Aug 26 2010 14:39
Photo

jun → Tristessa

omg μα λεω και εγω περιεργο πως εγινε αυτο με κοντα μαλλια. xD fuck τα κατεβασαν παλι . και ο hyde δεν μ'αρεσει ξανθος. νομιζω πως του παει πολυ περισσοτερο το καστανο.ασχετο καπως αλλα καπου ηθελα να το πω xD εσυ τι λες?
Aug 26 2010 06:38
Photo

Tristessa → jun

Είναι περούκα, με τους MUCC είχε κανονικά μακρύ μαλλί XD [s]Εμένα μ' άρεσε με τα μούσια, αλλά γενικά μ' αρέσουν τα μούσια, so idk XD[/s]
Aug 25 2010 17:17
Photo

jun → Tristessa

yay thank youuu <333 ^_^ αχουυ κοντο μαλλιιιιιιιιι <3 . [S](yay δεν μ'αρεσε με τα μουσια xD)[/S]
Aug 25 2010 15:19