Community Status Updates
amaya3 → Tristessa
[QUOTE=Tristessa;454513][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/The_Good_Wife_%28TV_series%29"]The Good Wife[/URL] :riiight:
[SIZE=1]παίζει και στον ΣΚΑΪ αν βαριέσαι να κατεβάζεις[/SIZE][/QUOTE]
O BB. I was so sure you'd pop out when I saw that post. XD
Dec 12 2010 23:30
Tristessa → Night Wizard Seal
Απ' ότι καταλαβαίνω από την [URL="http://www.myspace.com/kagrraofficial/blog/540554358"]ανακοίνωσή[/URL] τους, θεώρησαν ότι έκαναν ό,τι ήθελαν να κάνουν σαν Kagrra, και δε θα είχε νόημα να συνεχίσουν. Οπότε ναι, από δική τους απόφαση, sadly :(
[QUOTE=Night Wizard Seal;454446]:hahaha: Είναι τόσο άκυρη. Πίσω το κτίσμα με τα τούβλα και το γυάλινο τζάμι, οι πέντε μπροστά και ο Isshi να κρατά μια βεντάλια. What else [S]mindfuck[/S] do you want? :hahaha:[/QUOTE]
LOL, o Isshi χωρίς τη βεντάλια του; Ποτέ! :hahaha:
Dec 12 2010 14:03
Night Wizard Seal → Tristessa
Να σε ρωτήσω Tristessa-san. Γιατί χωρίζονται αναγκαστικά το 2011 οι Kagrra; Δική τους επιλογή;
Dec 12 2010 01:06
Tristessa → Napster
Από τ' αγαπημένα μου συγκροτήματα! (πρώτη αγάπη και παντοτινή, lol)
Και η δισκογραφία τους φοβερή, και οι συναυλίες τους και όλα XD Ευτυχώς από του χρόνου επανενώνονται και μάλλον θα δούμε καινούρια single/album :D
Dec 11 2010 13:22
Napster → Tristessa
Ahh...ok. :P Εχω κατεβασει την δισκογραφια τους πριν 2 χρονια (14 albums) και σχεδον ολα τα τραγουδια τους μου αρεσουν. :D
Dec 11 2010 12:51
Napster → Tristessa
[QUOTE=Tristessa;454262]OMG, Dune!L'Arc ♥ ♥ ♥ /Laruku fangirl spotted[/QUOTE]
Δε πιστευω να ειμαι εγω αυτο το fan[B]girl[/B]. xD:hahaha:
Dec 11 2010 12:32
Tristessa → jun
O Sakurai Ao, ο κιθαρίστας το έχει δηλώσει (supposedly σε συνέντευξη, αλλά δεν την έχω βρει). Για τον Shuuji δεν έχω ακούσει κάτι :P
Dec 07 2010 20:51
jun → Tristessa
[QUOTE]λέει αυτή που πήρε το LE του VAMPS χωρίς δεύτερη σκέψη [IMG]http://64.19.142.10/www.anime.gr/forums/images/smilies/tongue.gif[/IMG])[/QUOTE]xD.
τοv αγαπανε πολυ τον hyde ιαπωνια οντως.
ναι αλλα δεν μου πολυ αρεσε να σου πω την αληθεια :/.αν και οι περισσοτεροι που εχω διαβασει κριτικες μαλλον ειναι happy. πιο πολυ μ'αρεσουν cali≠gari + goatbed。
ασχετο κουτσιομπολιο ερωτηση. ο τραγουδιστης εχει πει πως ειναι gay?
[SIZE=1]edit:η' ο κιθαριστας και τα εχω μπλεξει? παντως και ο τραγ. μου φαινεται gay[/SIZE]. [SIZE=1](κουτσομπολα εντελως ειμαι xD) [/SIZE]
Dec 07 2010 00:09
Tristessa → jun
That's the thing about hyde... ό,τι και να κάνει, έχει μια στρατιά από fangirl που θα το αγοράσουν 3 φορές [SIZE=1](λέει αυτή που πήρε το LE του VAMPS χωρίς δεύτερη σκέψη :P)[/SIZE]
Πάντως το 2011 είναι χρονιά των L'arc και δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δε δω νέο album και tour, dammit! [SIZE=1]Αν κάνουν το ίδιο και οι Oblivion Dust δε θα με χαλάσει :3
[/SIZE]
Btw, άκουσες καθόλου XA-VAT; [URL="http://www.youtube.com/watch?v=bmm_P1FkSEk"]Zerotica[/URL] is pretty cool :3
Dec 06 2010 16:50
jun → Tristessa
παντως οι vamps ηταν πρωτοι στα charts περσι. δεν βλεπω να σταματανε. και εγω προτιμω l'arc en ciel πολυυυ περισοτερο εννοειται.
Dec 06 2010 06:50
Tristessa → jun
Meh, meh και meh, tbh, τίποτα δε μ' ενθουσίασε.
Δε βλέπω την ώρα να τελειώνουμε με τους Vamps, ο hyde να γυρίσει στους L'arc [SIZE=1](και να ξαναβάψει το μαλλί σκούρο ofc XD Αν και το συνήθισα πια το ξανθό tbh)[/SIZE], ο Kaz να γυρίσει στους Oblivion Dust και ν' ακούσουμε κανά τραγούδι της προκοπής γιατί όσο κι αν τους αγαπώ, the music is boooooring :/ [s]και lol, τι φραγκοφονιάδες που είναι, βγάζουν single με τραγούδι που έχουν ήδη βάλει στο BEAST[/s] /κράξιμο
Το single των SID καλούτσικο πάντως. Το Ranbu no melody τρώγεται [SIZE=1](still a generic animu song tho)[/SIZE], το Danro χαριτωμένο κι αυτό και το Hosoi koe live είναι φοβερό ♥
Όσο για το νέο των Merry... Δεν είναι κακό, το Yakou το βρίσκω πιο listenable απ' τα προηγούμενα :P [S]Or maybe I just miss them a lot.[/S]
Στιλιστικά βλέπω μεγάλη βελτίωση πάντως, thank goodness. Γυρίσαμε στα κοστούμια και ο Tetsu έβγαλε την τρέσα/extension/whatever the fuck that was και είναι πάλι μανάρι, I dare say ♥
Dec 03 2010 23:52
jun → Tristessa
ειδα το new preview vamps θελω τον hyde με μαuρα μαλλια :/ δεν μ'αρεσει καθολου το ξανθο πανω του τωρα.
επισης ημουν σχεδον σιγουρη πως θα μπω jsong thread και θα δω να εχειs κανει ποστ το new merry. αλλα ειχεs κανει sid instead. XDD
δεν σ'αρεσε να υποθεσω? εμενα μ'αρεσεεε :3
Dec 02 2010 16:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed