Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Trivia Spitting Monster
Πάντως έχετε έναν μήνα στην διάθεσή σας. :D Οπότε προλαβαίνεις κάποια να τα δεις. :D /πέταγμα σαν την τσουτσού εκεί που δεν την σπέρνουν
Φεβ 27 2012 19:25
Kenny → Trivia Spitting Monster
Δεν φταίμε εμείς γι αυτό... είχατε όλη τη χρονιά μπροστά σας, και κάτι παραπάνω. :canthelp:
Φεβ 27 2012 18:54
Trivia Spitting Monster → Kenny
Τι θα κάνω;! Έχω δει το πολύ τα μισά anime κάθε κατηγορίας! Δεν μπορώ να ψηφίσω έτσι! Δεν είμαστε σαν την Ακαδημία των Όσκαρ; Δεν δίνεται χρόνος για να ψηφίσουμε και να προλάβουμε να δούμε τα πάντα; (Αμφιβάλλω για το αν πράγματι στην Ακαδημία όντως όλοι βλέπουν όλες τις ταινίες, αλλά θα το αφήσω στην άκρη...) Μέχρι πότε είναι η ψηφοφορία;!
Damn you, personal hiatus! Damn you to hell!
Φεβ 27 2012 18:38
Για να δούμε: Αμερικάνοι VS Ρώσοι, Αμερικάνοι VS Άραβες με Ισραηλινά πυρηνικά, Αμερικάνοι VS Κολομβιανοί έμποροι ναρκωτικών, ανδραγαθήματα στο Βιετνάμ, Αμερικάνοι VS Γιαπωνέζοι εθνικιστές, Αμερικάνοι VS Κινέζοι που θέλουν να εισβάλλουν παντού, video game tie-ins, Πάπες που σχεδόν δολοφονούνται, Αμερικάνοι VS κακομοιριασμένοι Μεξικάνοι, κάτι αμφίβολα σχέδια τρομοκρατών που δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλουν...
Καλά, ο τύπος είναι μαγεία! Να υποθέσω πως πουλάνε τρελά τα αναγνώσματα,ε;
Αλλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω με το χρόνο μου... Για να δούμε [URL="http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/ir/jo/jar/34381-fullmetal-alchemist"]τι λέει η μεγαλύτερη φαν του FMA που μπορεί να υπάρξει για τη λατρεμένη της εμμονή[/URL]... (Να τα χιλιάσεις τα επεισόδια, JO!)
Φεβ 26 2012 14:16
[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy#By_publication_date"]Θαύμασε ποικιλία στα έργα του[/URL]... δε σε κάνει να θες να τα αγοράσεις και να τα διαβάσεις όλα; :congrats:
Φεβ 26 2012 13:55
Α πα πα... Είπαμε, ρε Miyazaki, γεροπαράξενος, αλλά αυτό το παρατραβάει! (Άλλη μία εκλεκτική συγγένεια με την Disney: εκεί έχουν αυστηρότατο dress code! Απαγορεύονται τα τατουάζ σε εμφανές σημείο, τα ντεκολτέ, τα αμάνικα, οι φούστες κάτω από συγκεκριμένο μήκος, μέχρι πριν λίγο καιρό η γραβάτα ήταν απαραίτητη... Δεν μυρίζεις την προοδευτικότητα στον αέρα;!
Μην ξεχνάμε, βέβαια, με ποιους όρους έγινε η Ντισνεϊκή Αναγέννηση: γέροι μέτοχοι, δυο δεκαετίες με μετριότητες, η πιθανότητα του κλεισίματος, ένας υπερφιλόδοξος υπεύθυνος των project (Κάτσενμπεργκ) κι ένας ταλαντούχος, μάλλον γκέι στιχουργός (Άσμαν). Για να δούμε, πότε μπορεί να τους μαζέψει όλους αυτούς το Chibli;
(Πφ, τι χαζή που είμαι! Δηλαδή, αυτά του Clancy είναι κάτι σαν ιστορικά Άρλεκιν;! Τώρα ενδιαφέρομαι!:laugh:)
Φεβ 26 2012 12:47
[QUOTE=Trivia Spitting Monster;566771]Αλλά το Ghibli χρειάζεται επειγόντως νέους ανθρώπους. Ίσως τελικά να γίνει και σ' αυτούς μια Αναγέννηση, όπως στη Disney το '90. Ας ελπίσουμε να μην μεσολαβήσουν δύο δεκαετίες με χάλια ενδιάμεσα.[/QUOTE]Όσο ο γερο-Miyazaki απαγορεύει σε όλους τους εργαζομένους του Studio Ghibli να έχουν κινητό τηλέφωνο, λογαριασμό στο Twitter ή στο Facebook, μην περιμένεις αέρα φρεσκάδας από το Ghibli μέχρι να παραιτηθεί ή να πεθάνει.
BTW, προηγουμένως με τον Tom Clancy πλάκα έκανα. :P Η σωστή συμβουλή είναι, μείνε όσο πιο μακρυά μπορείς.
Φεβ 26 2012 02:03
The Tragic Prince → Trivia Spitting Monster
σχετικα με το Manga του black jack ας δωσουμε λιγη αγαπη και σε αυτο το thread καλυτερα
[url]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/10192-black-jack.html[/url]
Φεβ 25 2012 23:17
Ευχαριστώ για το recommendation!
Σίγουρα και είναι ανέκδοτο! Οι στατιστικές του ποιοι ψηφίζουν είναι γνωστές πια, όσο πιο πολύ φορμόλη έχει η ταινία σου, τόσο πιο πολλά βραβεία θα πάρεις, yada-yada. Δεν είναι πως δεν έχουν υπάρξει πολυβραβευμένες καλές ταινίες (ο "Λόγος του Βασιλιά" ήταν πολύ καλή, δεν κατάλαβα τη χολή), αλλά και πάλι, πιο πολύ έχουν αξία πια σαν στοίχημα, γιατί καλές ταινίες σχεδόν εξ ορισμού δεν βραβεύονται πια. Για ποια Ξενόγλωσση ταινία θα γίνει σούσουρο φέτος (πέρσι ο "Κυνόδοντας", φέτος το ιρανικό "A Separation"); Πόσα ακόμα αγαλματίδια θα πάρει η βασίλισσα της μούτας Στριπ; Πόσες ταινίες πρέπει να κάνει ο Νόλαν για να του βραβεύσουν, τελικά, την μελλοντική χειρότερή του (που δεν ξέρω ποια θα είναι, αλλά πάω στοίχημα από τώρα πως θα γ@μ@ει!); Πόσο θα προωθηθούν τα ρατσιστικά στερεότυπα με απαράδεκτες ταινίες (από The Help μέχρι The Reader); Και θα μπορούσαμε να συνεχίζουμε επ' άπειρον...
Φεβ 25 2012 16:20
Είναι επειδή δεν έχεις διαβάσει αρκετό Tom Clancy στη ζωή σου. Στον συνιστώ... ανεπιφύλαχτα. :hahaha:
Όσο για τα Academy Awards, they are a fucking joke, εδώ και πολλά χρόνια. Το ίδιο και τα μουσικά βραβεία Grammy που είχαν τις προάλλες. Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με οτιδήποτε βραβείο υπερπροβάλλεται από τα corporate media. Βρίσκω και μόνος μου τι αξίζει να δω ή να ακούσω, δε χρειάζομαι φανφάρες για να μου τα υποδείξουν.
Φεβ 25 2012 16:11
(Πώς ξέχασα τους σατανικούς Ρώσους; Ε, αν είσαι ανιστόρητη, αυτά παθαίνεις, αγαπητέ εαυτέ...!)
Αυτό το εκλαμβάνω σαν πρόσκληση! Μαζί μπορούμε να γράψουμε το σίκουελ του "Πολεμιστή του Φωτός" ή του "Αλχημιστή"! Πίστεψέ με, μέχρι και το πεντάχρονο ανιψάκι μου μπορεί να το κάνει!
Σε δουλειά να βρισκόμαστε, αγαπητέ! Με τι άλλο να ασχοληθούμε; Με πόσα Όσκαρ θα πάρει το Extremely Loud and Incredibly Close;!
Φεβ 25 2012 16:05
Και φυσικά μην ξεχνάμε τους κακούς ρώσους, που εξακολουθούν να είναι κακοί, ακόμα κι αν η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε 20 και βάλε χρόνια πριν.
Ούτε εσύ χωνεύεις τον Coelho και τις άρες-μάρες-κουκουνάρες του, ε; Good, I'm not alone after all.
Βασικά, και μετά συγχωρήσεως, συγκρίνουμε εμετούς με διάρροιες, αλλά δε βαριέσαι.
Φεβ 25 2012 15:57
Η λογική σου είναι απολύτως σωστή αλλά...
Είναι σύγκρουση τιτάνων. Δεν ξέρω ποιους να υποστηρίξω. Στην κόκκινη γωνία, ρατσιστικά στερεότυπα που χρησιμοποιούνται κάτι αιώνες αφότου δεν ισχύουν ("Illuminati Οι Πεφωτισμένοι", ο Άραβας), ντροπιαστικό προμοτάρισμα υπερσυντηριτικού δόγματος (Τουάιλαϊτ), αμπελοφιλοσοφίες για νήπια και πλούσιες θειάδες (Πάολο Κοέλο)... Στην μπλε γωνία, σελίδες αφιερωμένες σε σχήματα και μεγέθη στηθών (Horizon in the Middle of Nowhere), ανθυπο-Άρχοντες των Δαχτυλιδιών (The Sacred Blacksmith) και νευρωτικές, βλαμμένες ηρωίδες (σχεδόν οτιδήποτε).
Αλλά και πάλι, το κοινό (ηλικιακά, πολιτισμικά κλπ) νομίζω πως είναι διαφορετικό. Μήπως συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια; (Αν κάνω λάθος, διόρθωσε με. Δεν έχει τύχει να κοιτάξω πόσο καλά πουλάει το κάθε προϊόν σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες).
Φεβ 25 2012 15:47
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η συνταγή για να γίνεις αμερικάνικο best seller δεν είναι εύκολη, και το Da Vinci Code τα έκανε όλα σωστά. Δεν το εκτιμώ καθόλου σαν ανάγνωσμα, αλλά καθαρά από εμπορική σκοπιά του αναγνωρίζω ήταν πανέξυπνα κατασκευασμένο για να τσιμπήσει τεράστιο αναγνωστικό κοινό.
Αντ' αυτού, η συνταγή για να γίνεις ιαπωνικό best seller απ' ό,τι φαίνεται είναι "βάλε μέσα μια tsundere την οποία την απασχολεί το μέγεθος του στήθους της (είτε μικρό είτε μεγάλο, σημασία έχει να γίνει θέμα εντός της ιστορίας), and you're good to go".
Φεβ 25 2012 15:16
redqueen → Trivia Spitting Monster
το θεμα ποιος θα αντεξει ...δυστυχως οταν γινεται αχταρμας genre η θα ειναι βλακεια η θα ειναι καλο ... τωρα πιο επικρατει φοβαμαι να μαθω ...το αλλο ειναι οτι αν δν τ δεις δν μπορεις να ξερεις τι ειναι αρα οπως και να εχει τν γ@μησες:P
Φεβ 25 2012 15:13

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται