Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Zane

ΟΚ. Τουλάχιστον το ξεκαθαρίσαμε!:) Από 'δω και πέρα, δεν νομίζω να έχει νόημα να συνεχίσουμε μια παρεξήγηση. Περασμένα ξεχασμένα, τι λες;
Μάρ 18 2012 14:57
Φωτογραφία

Zane → Trivia Spitting Monster

Λολ όχι,δεν είπα ότι αφήνω ασχολίαστο το ζήτημα ευγένειας για αυτόν τον λόγο.Δόξα τον Τουτάτις δεν είμαι τόσο μυγιάγγιχτος. Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί θεώρησες αγενές το προηγούμενο ποστ μου.'Ηταν ένας χαβαλετζίδικος τρόπος να σου πω πως κατανόησες λάθος αυτό που έγραψα.Είχε μια μικρή δόση ειρωνίας στην αρχή,αλλά αυτά υπάρχουν συχνά πυκνά στις συζητήσεις.Και δεν το θεωρώ κάτι επιλήψιμο εφόσον δεν ανάγεται σε προσωπική επίθεση
Μάρ 18 2012 14:46
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Warchief

Αχ, μη με τρομάζεις έτσι! Δεν σε ξέρω ακόμα καλά, οπότε πρέπει να μαντεύω πότε εννοείς κάτι για αστείο και πότε στα σοβαρά! Ε, για το γράψιμο, ναι, έχεις δίκιο. Αλλά τι μας νοιάζει; We'll always have Steins;Gate...
Μάρ 17 2012 20:03
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Kai

[SPOILER]Έτσι! Το καλό είναι πως τώρα πια οι δημιουργοί (ή έστω, αρκετοί εξ αυτών) είναι πια έξυπνοι και δεν αφήνουν τους fans να διαμορφώσουν την μυθολογία της σειράς όπως αυτοί γουστάρουν, ή να την γελοιοποιήσουν μέσω του Ίντερνετ. Δες, στον αντίποδα, τι έπαθε το Star Wars! (Σε παραπέμπω στα βιντεάκια του Robot Chicken που μέχρι και στο YouTube τα βρίσκεις!) Ναι, το είχαμε πει κι από κοντά! Αλλά μην νομίζεις πως ο κανόνας είναι απόλυτος. Η Mayuri ναι μεν είναι το συναισθηματικό κέντρο του εργαστηρίου και ανακαλύπτει ποιος δημιούργησε την πατέντα της χρονομηχανής, αλλά ουσιαστικά, το μόνο που κάνει είναι να... σκοτώνεται! Αυτό βέβαια, αφενός δικαιολογείται (το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον της, κυριολεκτικά!), αφετέρου είναι τόσο συμπαθητική που της τα συγχωρώ όλα! Yup. Η αγωνία του Okabe ήταν όντως απίστευτη. Όταν έβλεπε την κλεψύδρα να σταματά ή την παρατήρηση της Mayuri για το ρολόι της γιαγιάς, σχεδόν κι εγώ έλεγα από μέσα μου "Όχι, ρε γ@μ#το!" Και ναι, ένα re-watch, έστω τα πρώτα επεισόδια, που δεν πολυκαταλαβαίνεις τι γίνεται, θέλουν ένα rewatch! Όπως το Inception![/SPOILER]
Μάρ 17 2012 20:01
Φωτογραφία

Warchief → Trivia Spitting Monster

Έλα μωρέ, αυτό είναι το λιγότερο. To γράψιμο είναι ερασιτεχνικό όμως, αυτό εννοούσα. Ήθελα να σε τρολλάρω λίγο.
Μάρ 17 2012 20:00
Φωτογραφία

Ε, για να λέμε του στραβού το δίκιο...! Από ποιον αντέγραψε τις πόζες τινάγματος της κάρτας στο τατάμι, άραγε;
Μάρ 17 2012 19:56
Φωτογραφία

Warchief → Trivia Spitting Monster

Amateur καταστάσεις. Αυτό φαινόταν και από το Chihayafuru βέβαια! :D
Μάρ 17 2012 19:50
Φωτογραφία

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το link! Βρε, βρε, τι μαθαίνει κανείς κάθε μέρα...
Μάρ 17 2012 19:46
Φωτογραφία

Kai → Trivia Spitting Monster

[spoiler] Ακριβώς αυτό και ευτυχώς δεν απογοητεύει. Μάλιστα το OVA βγάζει λάθος και τις θεωρίες που κυκλοφορούσαν για τη μαμά της Suzuha. +1 για το Steins;gate. Δεν νομίζω πως είσαι η μόνη που έχει θέμα με τις γυναίκες έτσι όπως παρουσιάζονται σε anime. Το είχαμε συζητήσει και από κοντά αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς Kurisu δεν πέφτει μέσα στην κατηγορία ηρωίδων που παρουσιάζονται πανέξυπνες (ή πολύ δυνατές αρχικά σε άλλες περιπτώσεις) και το μόνο που κάνουν σε όλη τη σειρά είναι είτε να φωνάζουν το όνομα του πρωταγωνιστή είτε να κάνουν τα πράγματα χειρότερα ή και τα δύο. Όχι, δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά τα έχω πετύχει στα public και θυμάμαι λίγο την περιγραφή. Θα περάσω μια βόλτα από την wikipedia αργότερα. Μου άρεσε κι εμένα το πέρασμα στα παράλληλα σύμπαντα αλλά πιο πολύ απόλαυσα τα αλλεπάλληλα πισωγυρίσματα στον χρόνο. Η αγωνία του Okabe και το όλο κλίμα με έκαναν να μην θέλω να σταματήσω. Θέλω να το κάνω rewatch κάποια στιγμή. Ίσως να το ξαναδώ μαζί με τη Βάγγε το καλοκαίρι. [/spoiler] Δεν μπορώ να διαφωνήσω για το τελευταίο :ρ
Μάρ 17 2012 19:41
Φωτογραφία

[SPOILER]Όντως. Πραγματικά το λάτρεψα. Σε κάποια φάση σχεδόν ικέτευα από μέσα μου: "Okarin, την αγαπάς σαν φίλη, έτσι; Μην το καταστρέψεις τώρα, όχι τώρα...!" Και ναι, αγάπη για την Christina (τι παρατσούκλι!). Ξέρεις, έχω λίγο ένα θέμα με τις γυναίκες στα anime και πώς παρουσιάζονται, και η Kurisu ήταν ακριβώς όπως έπρεπε. Τι να πω; Για το πώς, κάθε φορά που ο Okabe ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αυτή τον άκουγε και τον βοηθούσε όπως μπορούσε; Για το πόσο του στάθηκε, κι ας μην τον καταλάβαινε ώρες-ώρες; Α, μια ερώτηση: έχεις διαβάσει την "Τριλογία του Κόσμου" του Φίλιπ Πούλμαν; Γιατί αν ναι, τότε θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τη σχέση Okabe-Kurisu.[/SPOILER] Και ξεχάσαμε να το πούμε: απίστευτο story με ταξίδια στο χρόνο, έτσι; Άσε που έχουμε μέχρι και την πιθανότητα ενός δυστοπικού μέλλοντος, που ούτε καν το βλέπουμε! Χμ. Οι παλιοί ήρωες έχουν σκουριάσει πια, αγαπητή! Χρειαζόμαστε νέους! Κατά προτίμηση ωραίους!
Μάρ 17 2012 19:30
Φωτογραφία

Δεν έχω δει ακόμα το Genshiken αλλά η αδερφή μου φροντίζει να το παινεύει με κάθε ευκαιρία μιας και υπάρχει και η λατρεία της, ο Madarame, μέσα. Είναι πολύ καλό σε αυτό τον τομέα αν και νομίζω πως και το Welcome to N.H.K. είχε πολλά στοιχεία που εξυπηρετούσαν βέβαια τελείως διαφορετικούς σκοπούς. Η σχέση του με τη Mayuri, που στην ουσία διαμόρφωσε αρκετά τον χαρακτήρα του ήταν από τα καλύτερα κομμάτια της σειράς. Λάτρεψα το γεγονός πως [spoiler] όλη αυτή η εμμονή του να τη σώσει, αν μπορεί να χαρακτηριστεί εμμονή, δεν πήγαζε από ερωτικά αισθήματα όπως βλέπουμε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά σε άλλα άνιμε αλλά πολύ απλά επειδή ήταν ένα πολύ σημαντικό άτομο στη ζωή του. Ξεφύγαμε και από το κλισέ των ερωτευμένων παιδικών φίλων και είδαμε μια σχέση με την Kurisu η οποία εξελίχθηκε πολύ όμορφα. Η σκηνή που φιλιούνται ήταν καταπληκτική, την λάτρεψα, μ' αρέσανε μαζί. Τι άλλο να πω; Α, ναι, ότι η Kurisu μπορεί να είναι tsundere αλλά δεν πέφτει στην κατηγορία των σπαστικών tsundere της σειράς της που ούτε θέλεις να τις βλέπεις; Ότι είναι έξυπνη και σε πράξεις και όχι μόνο στα χαρτιά; Ότι έπαιρνε μέρος και δεν ήταν απλό love interest; Ο χαρακτήρας του Okabe σίγουρα σηκώνει συζήτηση, αλλά όχι, όσο κι αν τον λατρεύω ως "mad scientist", όσο κι αν με έκανε να γελάσω με αυτή την πλευρά του, σίγουρα δεν ήταν μόνο αυτό. [/spoiler] XD Δεν περίμενα ποτέ πως κάποιος θα την έλεγε στον Κόμη Δράκουλα με αυτόν τον τρόπο.
Μάρ 17 2012 18:22
Φωτογραφία

Σου λέω μόνο ένα: το πρώτο επεισόδιο το είδα δύο φορές, και μέχρι και σημειώσεις σκέφτηκα να κρατήσω για μελλοντική χρήση! (Γι' αυτό και θυμόμουν πράγματα όπως το Metal Upa τόσο καλά ακόμα και τόσο καιρό αφότου το είδα). Και τρελάθηκα, κυρίως για τους διαλόγους του. Έχεις δει ποτέ εσύ anime, πέρα απ' το Genshiken, υποπτεύομαι, που να ξέρει τόσο καλά την όλη κουλτούρα των geeks, των nerds και το κάψιμο που αυτή συνεπάγεται; Είδα και το δεύτερο, και ο μόνος λόγος που το παράτησα για λίγο ήταν πως ένας άλλος κύριος (ονόματα δεν λέμε, αλλά είναι τριαντάρης και υπερήρωας) μου είχε τραβήξει όλη την προσοχή. Το ξαναπιάνω πριν λίγες βδομάδες, και βλέπω δύο επεισόδια τη μέρα, ή ένα. Ε, και κάπως έτσι φτάνουμε στο 11ο με 12 επεισόδιο, και βλέπω χτες, μονορούφι, ως το 16. Και σήμερα το τελείωσα, μονοκοπανιά. Από αυτό να καταλάβεις. Ο Okabe είναι απίστευτος. Πριν δω το Steins, θεωρούσα το 18ο επ του Tiger and Bunny το καλύτερο της χρονιάς (εκείνο στο οποίο ο Kotetsu γυρίζει στη γενέτειρά του). Μετά απ' αυτό, δεν ξέρω αν πρέπει να το αντικαταστήσω με το 13ο [SPOILER](η Μayri σκοτώνεται, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...)[/SPOILER] ή το 22ο [SPOILER](η Kurisu και ο Okabe φιλιούνται, ξανά και ξανά και ξανά...)[/SPOILER] του Steins. Παραδόξως, όπως και ο Kotetsu, και οι δύο είναι απίστευτα ρομαντικοί, με την έννοια του να πηγαίνουν κόντρα στα πάντα για να μην χάσουν αυτά για τα οποία νοιάζονται, μέχρι και στο χρόνο τον ίδιο (τόσο ο Okabe, κυριολεκτικά, όσο και ο Kotetsu, που πάει κόντρα στους σκληρούς νόμους του εμπορίου που τον θέλουν αποτυχημένο και γέρο, όσο και στο ίδιο του το καταπονημένο σώμα που χάνει τις δυνάμεις του σιγά-σιγά)! Τα κωμικά στοιχεία του Okabe εξηγούνται, και στην πραγματικότητα γίνεται υπέρβαση του κλισέ του "τρελού επιστήμονα". Γι' αυτό και ψιλοεκνευρίζομαι βλέποντας τόσο κόσμο να λέει "μ' αρέσει ο Okarin γιατί είναι mad scientist". Είναι πολύ περισσότερα απ' αυτό. Και ό,τι και να πω για τον Miyano είναι λίγο. Και μετά ο Κόμης δράκουλας λέει "I have crossed oceans of time to find you". Χα, το μόνο που έκανες ήταν να περιμένεις για μερικούς αιώνες, νυχτεριδούλα!
Μάρ 17 2012 18:11
Φωτογραφία

Φαντάζομαι θα γράψεις εντυπώσεις στο thread, αλλά δεν ήταν καταπληκτικό; Ήταν το πρώτο anime μετά από πολύ καιρό που με είχε κάνει να θέλω να βλέπω επεισόδια ασταμάτητα. Είχε πολύ καλό pace. Τώρα για τον Okabe τι να πω; Λατρεία. Παρά τα κωμικά στοιχεία του χαρακτήρα του έδενε πολύ με την μετέπειτα σοβαρή ατμόσφαιρα, στα τελευταία επεισόδια τον λάτρεψα ακόμη περισσότερο. (Άσχετα που δεν ψήφισα κανέναν από τους δύο, ναι όντως είναι σκληρός ο ανταγωνισμός). Και οι ερμηνεία του Miyano Mamoru καταπληκτική, από τις λίγες που μου αρέσανε αρκετά για να τις παινεύω.
Μάρ 17 2012 17:52
Φωτογραφία

Μόλις τελείωσα το Steins;Gate. Κι έχω μείνει έτσι. Ξαφνικά, ο ανταγωνισμός για τον Best Male Lead έγινε πολύ πιο άγριος απ' ό,τι μπορώ να αντέξω. Okabe ή Kotetsu; Ιδού το ερώτημα.
Μάρ 17 2012 17:45
Φωτογραφία

Kaidou → Trivia Spitting Monster

Οχι,απλως ουτε και εγω ξερω xD
Μάρ 17 2012 16:04