Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Α, δεν με νοιάζει! Εγώ θα συνεχίσω να θεωρώ πως είναι φοβερό! Αν μια μέρα περάσω το λούκι, τα ξαναλέμε! (Τα κοίταξα... Χριστέ μου... D.Gray Man, παιδάκια; Σοβαρά τώρα; Highschool of the Dead; Το OVA BRS; Τα πάντα όλα το Brotherhood; Όλο το cast του Gintama;!)
Mar 23 2012 00:48
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

[QUOTE]Πάντως, θα πρέπει να είναι συναρπαστικό να οργανώνεις τα βραβεία.[/QUOTE]Όλοι όσοι δεν έχουν διοργανώσει βραβεία, το ίδιο πιστεύουν. Όταν είσαι ο υπεύθυνος όμως, σε κουράζουν τόσο πολύ που το μόνο που μπορείς να νιώσεις στο τέλος είναι "glad it's over". ^^
Mar 23 2012 00:44
Photo

Will check! Άρα, δεν αλλάζουν πολλά, έτσι κι αλλιώς... Πάντως, θα πρέπει να είναι συναρπαστικό να οργανώνεις τα βραβεία. Αν και στρεσογόνο...
Mar 23 2012 00:42
Photo

Άμα σου πω με ποιες σειρές, it will ruin the fun. :P Ρίξε μια ματιά στα awards subforums για τις χρονιές 2008 και 2009, που τα είχα οργανώσει εγώ, και σε ορισμένα polls θα καταλάβεις τι εννοώ. Όσο γι' αυτό που προτείνεις, το έχουμε σκεφτεί κι εμείς, αλλά υπάρχουν δύο προβλήματα: Πρώτον, είναι δύσκολο να επιβεβαιώσεις ότι έχουν όντως δει τα anime (μπορεί να σου πουν ψέματα ότι τα έχουν δει), και δεύτερον, δεν πρόκειται να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να πείσει περισσότερα άτομα να δουν περισσότερα anime, οπότε διαφορά μηδέν. Το πολύ-πολύ να ψηφίσουν ελαφρώς λιγότεροι.
Mar 23 2012 00:38
Photo

Αλήθεια; Πότε και με ποιες σειρές; (Μια ερώτηση: Μήπως να καθιερωθεί κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο να απαιτείται να έχεις δει τα 2/3 των τίτλων που είναι υποψήφιοι για να ψηφίσεις; Μήπως αυτό θα έλυνε το πρόβλημα;)
Mar 23 2012 00:31
Photo

Κοίτα, έπρεπε να το είχα προβλέψει γιατί και σε περασμένα awards είχαμε παρόμοια περιστατικά. Τίθεται θέμα δηλαδή για το αν μου διδάσκει τίποτα η εμπειρία (μάλλον όχι :P).
Mar 23 2012 00:26
Photo

Η ανθρώπινη βλακεία δεν προβλέπεται. Δεν ακολουθεί καμιά γνωστή στην Στατιστική κατανομή, είναι απρόβλεπτη, σαν τη λύση χαοτικής εξίσωσης...
Mar 23 2012 00:24
Photo

Ναι αλλά αυτά που λες θα έπρεπε να τα είχα προβλέψει. :hahaha:
Mar 23 2012 00:22
Photo

[QUOTE=Kenny;572831]Τα προγνωστικά μου ήταν για τα μπάζα. >__<[/QUOTE] Δεν είναι αυτό. Αλλά ψήφισαν όλοι αυτό που δημοσιεύεται στο Jump, γιατί... έτσι! Γιατί έχει fillers, ξέρω 'γω! Και γι' αυτό δεν φταίνε τα ... Greek Statistics skills σου, αλλά η λογική του "ε, αυτό είδα, αυτό θα ψηφίσω"...
Mar 23 2012 00:21
Photo

Sorry, άργησα να το δω. Όχι ρε συ, no worries, lol.
Mar 20 2012 00:21
Photo

Hanzo → Trivia Spitting Monster

Μια χαρα εδω. Δινω εντυπωση χαμενου ε? Παντως ναι ενω βλεπω διαφορα πραγματα δεν παιζει ιδιαιτερη ορεξη για ποστς και ενεργη συμμετοχη. Αν σχολιαζεις εκτος forum (msn,irc) μετα σκεφτεσαι οτι δεν υπαρχει λογος να γραψεις τα ιδια καθως εχεις ηδη...εκφραστει. Αυτο ισχυει και για σειρες αλλα και για γενικοτερο μπλα μπλα για λεγομενα που βλεπεις εδω μεσα. Εσυ παντως παρατηρω ανεξαντλητη ορεξη για εκτενες σχολιασμο ακομα και για σειρες που δεν τους "αξιζει". Σωστη
Mar 19 2012 23:29
Photo

Τώρα αισθάνομαι άσχημα. Άμα σε πείραξε το σχόλιο στη Μαύρη Τρύπα για τις tsundere, μου το λες αμέσως και το κόβω μαχαίρι, εντάξει;
Mar 19 2012 23:13
Photo

Trivia Spitting Monster → Hanzo

Τι γίνεσαι, βρε ψυχή; Καιρό έχω να ακούσω από σένα!:)
Mar 19 2012 22:59
Photo

Trivia Spitting Monster → Zane

Καλή καρδία!
Mar 18 2012 15:05
Photo

Zane → Trivia Spitting Monster

Δεν έχω να ξεχάσω τίποτα,αφού δεν προσβλήθηκα εξ αρχής:PΑλλά αν σε προσέβαλλα εγώ ζητώ συγνώμη,ελπίζω η επόμενη συζήτηση από δω μέσα να μην οδηγήσει πάλι σε παρεξηγήσεις Καλή καρδιά:drinks:
Mar 18 2012 15:04