Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → Anelis

:emptyonexg1:
Jul 09 2010 05:45
Photo

Putin → Strange Loop

[url=http://www.youtube.com/watch?v=9K6FJVYA14g]Γκα γκα ου λα λα.[/url]
Jul 08 2010 17:17
Photo

Strange Loop → mono

μου φαινεται ειμαι too convincing στο ποστ... την 2η φορα που το διαβασα νομιζα το εννοουσα..:hahaha: All Hail Lelouch!
Jul 08 2010 15:22
Photo

mono → Strange Loop

Tο περίμενα ότι κάποιος θα πει για code geass :hahaha: Σκεφτόμουν να το γράψω και εγώ αλλα βαρέθηκα :P
Jul 08 2010 14:12
Photo

Kenny → Strange Loop

Χταποδάκι λεμονάτο στα κάρβουνα, με άφθονες μπύρες να το συνοδεύουν. Τώρα που χτίσαμε και την ψησταριά εδώ στην αυλή, δεν βλέπω την ώρα. :P Τώρα άμα θες να ποζερέψεις, ξέρω 'γω... στείλε κανά PM με τις λεπτομέρειες. XD
Jul 08 2010 09:16
Photo

psofia → Strange Loop

Keep trolling, I'll keep ignoring. :P
Jul 07 2010 23:35
Photo

Strange Loop → psofia

i ll follow you till you love me, προφητικο ηταν για το τι θα κανω απο εδω και περα... baby i want you
Jul 07 2010 21:29
Photo

Strange Loop → Kenny

Ενα ταπεινο λαπτουδακι εχω μαζι μου στις διακοπες ρε... με εχει φαει η παραλια και η θαλασσα. Βεβαια ιντερνετ addiction εχουμε ακομα αλλα να ειναι καλα ο jobs και τα gadgets του... Ασε που δεν μπαινεις μσν να σου ποζαρω για το που ειμαι και τι κανω...damn.. :hahaha: Το συζητουσαμε για το engine update και να το μετα απο μερικες μερες νατο. Θα τα δοκιμασουμε αργοτερα εμεις, δεν τρεχει τιποτα.. Enjoy your holidays bro.. Γ@μησαμε και οι 2 εξεταστικη κλασικα. Ας το απολαυσουμε τωρα..:hahaha: edit: χταποδακι με ουζο/τσιπουρο τι λες?
Jul 07 2010 20:26
Photo

Kenny → Strange Loop

Αλητάμπουρα, απατεώνα, λαμόγιο και άλλοι χαρακτηρισμοί που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή... you'd better be playing TF2 these days, γιατί έχει engie update. Εγώ αντιμετωπίζω αντίξοες συνθήκες, αλλά εσύ δεν έχεις δικαιολογία. Επίσης, η Γερμανία θα το σηκώσει φέτος. Live with it. :P
Jul 07 2010 18:38
Photo

psofia → Strange Loop

QQ moar.
Jul 07 2010 04:19
Photo

Strange Loop → psofia

Ι think i am in love....
Jul 07 2010 03:49
Photo

Strange Loop → psofia

Εδω ρε συ είμαι παραλια και μπαινω απο το κινητο να τσεκαρω τι γινεται.Internet Addiction δυστυχως. Ποτε πέρασαν ωρε 3+ χρόνια. Κολλητουλια ftw. XD
Jul 06 2010 15:29
Photo

psofia → Strange Loop

Έχεις internet στο χωριό; Μπράβο. Μου αρέσει που εμπνέω τρόμο, και καλά. :Ρ Cool ebuddies.... Κολλιτούληδες.
Jul 06 2010 13:36
Photo

Strange Loop → psofia

Διακοπες στο χωριο. Τωρα παω για μπανιο γιατι κάνει ζεστη οσο δε πάει. Δεν ξερω αν θες να με trolareis ή οχι. Εχω αρχίσει και σε φοβαμαι. We used to be cool ebuddies...
Jul 06 2010 13:16
Photo

psofia → Strange Loop

Eυχαριστώ. :Ρ Εδώ κααααθομαι. What about you?
Jul 06 2010 11:40