Community Status Updates
Kenny → Strange Loop
Ακόμα και για καλαμπούρι, η συγκεκριμένη φράση είναι too much... my mind cracks.
Jul 14 2010 18:45
Strange Loop → Tenshi
μα εγω εχω πει να σε μπαναρουν απο αυτο και δεν με ακουει κανεις.. :hahaha: :hahaha:
ελα μωρε σιγα , δεν εγινε κατι, απλα καμια φορα καποιες απαντησεις σε αναγκαζουν να κινηθεις προς αλλα μονοπατια και ετσι απομακρυνεσαι απο το προσωπο λογο οτι θεωρεις καποιο "ναι" σαν το βασικο hint...
Jul 14 2010 18:40
Kenny → Strange Loop
[QUOTE=Strange Loop;410369]Και ποιο ανιμε δεν εχει ψεγαδια παιδια;; Εδω ακόμα και το one piece έχει, τι να λέμε τωρα..[/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/implied-facepalm.jpg[/IMG]
Jul 14 2010 18:21
Strange Loop → Kenny
Χαιρομαι που το παραδεχεσαι. Δε πειραζει ρε bro κερδιζω στο εμ ες εν ποζινγ εγώ. Μη τα θες και όλα δικα σου.xD
Ρε συ λειπεις απο μου σου νου και αναγκαζομαι να semi-posarw σε Χαρη και Iri. Moνο εσυ αντεχεις hardcore καταστάσεις.. ΧD
Jul 14 2010 12:37
Kenny → Strange Loop
[QUOTE]τον τίτλο του πιο poser user του ανιμε τζι άρ[/QUOTE]Έλα, παραδέξου το... έχεις χάσει από τα αποδυτήρια... δεν έχεις καν λόγο να βγεις στην αρένα.
Jul 14 2010 12:09
Strange Loop → Kenny
Η μονομαχια παιζει να εξελιχθει απο για τα ματια της asuka, γοα τον τίτλο του πιο poser user του ανιμε τζι άρ... :hahaha: : hahaha:
O χάρης προτείνει μονομαχία με σπαθιά να έχει και ενδιαφέρον..
Jul 14 2010 11:36
Kenny → Strange Loop
Ρε δε μας παρατάς κι εσύ με την αδερφάρα τον Lulu...
BTW, η μονομαχία για τα μάτια της Asuka, αν χρειαστεί ποτέ να γίνει (που δεν θα χρειαστεί, αλλά καλαμπούρι κάνουμε) θα γίνει με κιθάρα... ετοίμαζε ρεπερτόριο, Mr. Κάνω-έρωτα-στην-κιθάρα... :hihi2:
Jul 13 2010 15:58
Kenny → Strange Loop
Λοιπόν, έχουμε καιρό να μιλήσουμε στο MSN και έχεις πάρει πολύ αέρα. Πρέπει να μπω μια μέρα και να σε προσγειώσω. XD
Όσο για την Asuka, dream on.
Jul 13 2010 13:02
Strange Loop → Kenny
I was expecting something backspace'd from you. Oi διακοπες πρεπει να σε χαλάνε...
Όσο για την Αsuka, ξεχνα την και βολέψου με καμια Γερμανιδα τουριστρια.. Βγαλτε και το μίσος σας για το χταπόδι στο σεξ. XD
Ps: Πλακίτσα bro....
Jul 13 2010 12:53
Kenny → Strange Loop
Κοίτα... εγώ λέω να μονομαχήσετε όλοι οι επίδοξοι "μνηστήρες" μεταξύ σας, και ο νικητής ας έρθει μετά να προκαλέσει εμένα που την έχω με παπά και με κουμπάρο...
Jul 13 2010 11:11
Anelis → Strange Loop
χαχαχα ήμουνα σίγουρη ότι θα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα
χλωμό πάντως ρε συ
Jul 11 2010 22:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed