Community Status Updates
Adventurer → Strange Loop
Ειδες που συμφωνουμε τελικα :) Αυτα λοιπον με το συγκεκριμενο θεμα. Keep playing!
Οσο για το αλλο, να φανταστω απο τα λεγομενα σου οτι δεν εχεις το υλικο της αλυσιδας πια; Γιατι αν ειναι ετσι, δυσκολο εως αδυνατο να βρεθει να ξανακατεβει ακριβως το ιδιο...
Aug 10 2010 16:56
Strange Loop → Putin
[QUOTE=Putin;411872]Unique and fucking awesome.
Πέρα από τα προφανή +++, η μουσική είναι επίσης καλοδουλεμένη.
Σε κάποια φάση έπαιζε από πίσω ένα ωραίο wall of sound που μου θύμησε drone. :burningbe3:[/QUOTE]
σιγα που δεν θα το εβλεπες εσυ
Aug 09 2010 11:55
Kenny → Strange Loop
Κατάλαβα, και πολύ καλά μάλιστα...
Κουράγιο, φίλε. Δύσκολο πράγμα το να ξεχνάς, μα πρέπει να το καταφέρεις.
Aug 08 2010 21:35
mono → Strange Loop
E όχι και ex άπλυτη :hihi2: Μισώ που μισώ τις ταμπέλες, αμ μου την κολάς αμ μου βάζεις και το ex :Crying2:
Aug 08 2010 20:04
Strange Loop → Adventurer
ετσι δυστυχως φανηκε στο γραπτο λογο,
για ενα λαθος οπως λες εσυ, που εγω ομως πιστευα δε θα ειχε αντικρυσμα στον συγκεκριμενο χαρακτηρα και για αυτο και δεν διορθωσα την λιστα οταν την εφτιαξε ο kaiser...
anw it's a game..
oσο για το αλλο δεν μπορω να δικαιολογηθω γιατι ειναι μακρυναρι, αλλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να κατεβασω τα ανιμε και να τα ξαναστειλω στον αρχικο κατοχο
Aug 08 2010 19:49
Strange Loop → mono
thnx again...
ο Θανασης ειναι απο τις μεγαλες μου αγαπες...
χαιρομαι που σαν ex-απλυτη ακους ακομα...xD
Aug 08 2010 19:45
mono → Strange Loop
Τίποτα :P Είχα όρεξη για σεντόνια με το που ξύπνησα...Άσε που έχω διδακτορικό στο θέμα XD
Και επειδή σε βλέπω να έχεις ντέρτια πάρε τραγουδάκι...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5QMq5Hkr6BI&feature=related[/youtube]
Aug 08 2010 19:41
Κοιτα, οπως ειδες δεν εκατσα να αναλυσω που πιστευω οτι εκανες λαθος στο 2ο ποστ μου, απλα τονισα τι πρεπει να γινεται για μελλοντικες περιστασεις - αυτο και μονο σου λεει οτι δεν ειχα λογο να σου την πω εντονα ή κατι παρομοιο, απλα πως θελω να μην υπαρχουν μπερδεματα στο παιχνιδι. Κοινως το υφος μου ηταν (ή τουλαχιστον προσπαθησα να το κανω και απετυχα) εποικοδομητικο και παιδαγωγικο. Ενα απλο παιχνιδι ειναι το Guess Who, δεν υπαρχει λογος να το παιρνουμε στα σοβαρα (ποσο μαλλον που αν θελω να πω κατι εντονο σε σενα συγκεκριμενα [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=485&page=42"]μου εχεις δωσει πολυ πιο σοβαρο λογο[/URL]). Το μονο που ηθελα να τονισω ειναι πως σε αναλογη μελλοντικη περιπτωση συνισταται καλυτερα να γραφεις "Προερχεται απο videogame - οχι" ή κατι αλλο που να μην μπερδευει τους επομενους ωστε να διασκεδαζουμε ολοι. Δε ζηταω τιποτα παραπανω απο αυτο.
Aug 08 2010 19:37
Strange Loop → Kenny
"ερχεται στις παρέες μου και κλέβει τη μιλιά μου, μαραίνεται απο το γέλιο μου, πίνει απο τα δακρυα μου"
ελπιζω να καταλαβες...
Aug 08 2010 19:16
Strange Loop → Adventurer
oχι ρε συ, απλα αργοτερα που εκανε αλλος την λιστα φαινεται οπως το λες αλλα εγω οταν απαντησα ενω ηξερα ειναι και videogame θεωρησα οτι το οχι ηταν πιο ταιριαστο γιατι απλα ρωτουσαμε απο που ειναι ο χαρακτηρας που σκεφτηκα..
ασε που σκεφτηκα οτι οσοι εχουν δει την ταινια δυσκολα θα ξερουν για το παιχνιδι.
απαντησα εντονα γιατι θεωρησα και την δικη σου απαντηση σε εντονο υφος
Aug 08 2010 19:02
Το παιχνιδι το ειχα δει στα Κουκου... Σου ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτεις απλα οτι εκανες ενα λαθος που πρεπει οπωσδηποτε να μου την πεις;
Aug 08 2010 15:03
Strange Loop → Kenny
θα πεσει επεξηγηση σε καποιο μελοντικο μσν...
προς το παρον απο αυριο αρχιζουν τα δυσκολα για μενα..
Aug 07 2010 21:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed