Community Status Updates
Strange Loop → samurai_pizza_dora
καλά ναι, απλά ειναι τοσο εθιστικο που δεν κοιταμε τιποτα αλλο..xD
No matter what the new season brings, we'll always have Paris...
Sep 21 2010 22:23
samurai_pizza_dora → Strange Loop
Ε, η κάθε σειρά έχει το σκοπό της! Δεν είπαμε ότι είναι το ποιοτικό αριστουργημα που απανταει στα μισα υπαρξιακα σου ερωτήματα ή έχει την πιο εξυπνη πλοκη που έχεις δει.
Ετσι κι'αλλιως ποτε δεν δηλωσε καταθλιπτικο ή ντετεκτιβικό ή whatever.
Guilty pleasure είναι και φαντασίωση ότι και εσυ εχεις (στο φανταστικο σου κοσμο) τετοιο lifestyle. :P Επισης είναι παραδεισος για τους fashion lovers.
Και eyecandy πρωταγωνιστες for the boys and girls!
Sep 21 2010 21:38
ειπε να το παει σοβαρα με το τραγουδι η κοπέλα και εφυγε. αλλα κρατα μια πισινη μηπως γυρισει. Στην πρωτη σεζον ηταν ευχαριστη, μετα χαλασε τελειως.
Οχι δεν πηγαν χαμένα τα ρουχα, απλα για πρωι στην σχολη δεν χρησιμοποιηθηκαν. XD
παντως αν και το GG εχει τόσα κλισε, ξερουμε τι θα συμβει σε καθε story arc της σεζον με το που ξεκινάει, έκει κολλημένοι εμεις...
x.o.x.o
Sep 21 2010 21:32
Αχαχαχα πλακα κάνεις!
Και πως θα πήγαινες? Με κοστουμάκι και λουλουδάκι στο πέτο? :hahaha:(οκ πρεπει να ξεκολησω απο τον chuck...)
Σοβαρά πήγες και ξοδιάστηκες σε τέτοια ρούχα και τελικά δεν τα φορεσες? Talk about βιτσιο!
Παντως πέρα απο την πλακα, πρωτη φορα στο gossip girl παρατηρησα εξελιξη στους χαρακτήρες. Ελπιζω να κρατησει πανω απο 2 επεισόδια. Ισως οφειλεται στο ότι λειπει αυτη η %#$%#$ η jenny και εφτιαξε η σειρα.
Sep 21 2010 21:28
Εγω στις πρωτες σεζον , το σκεφτομουν σοβαρα να ντυνομουν οπως τα αγορια της σειρας οταν πηγαινα σχολη. εκανα καποια σχετικα ψωνια αλλα σχολη ετσι δεν πηγα...xD
Sep 21 2010 21:18
Και να φανταστείς δεν είναι τόσο fan των χαζορομαντζων, αλλα ημουν τοσο caught up in the moment που αρχισα να μουρμουριζω σαν καθυστερημένο "τι γλυκουλι" κλπ
Αμα ειναι και ο αγαπημενος σου χαρακτηρας ο chuck τι αλλο θες απο το επεισόδιο! :D
Και φυσικα τα ρουχα γενικότερα μου δημιουργησαν ενα καταναλωτικο πανδαιμονιο, και αυτο που με εσωσε ήταν ότι δεν είχα προχειρη την καρτα!
Ποσο πλυση εγκεφαλου εφαγα όμως! :hahaha:
Sep 21 2010 21:15
H σκηνη Μπλερ και Τσακ στο σταθμο ηταν ακρως συγκινητική. Mε το φόρεμα κιόλας η Μπλερ...
Αγαπάμε Gossip Girl ΡΕ !!!
Sep 21 2010 20:57
Tenshi → Strange Loop
I will request for you perma ban then!! :P
Καλά ωρε, δε ντρέπεσαι, κοτζαμ παλικαρος να μην εχει δει south park!! ??
Είναι θεική!!! :D
Sep 21 2010 15:22
Strange Loop → Tenshi
Καλα λόγια ακουω και πρεπει να την αρχισω καποτε.
Fyi δεν εχω δει ποτε μου ολοκληρο επεισοδιο southpark. αποσπασματικα στο youtube
Sep 21 2010 15:20
Strange Loop → Nozomu
well, κανεις ενα register εδω thebox.bz (british tracker) και κατεβαζεις τα απαντα απο βρετανικες σειρες. Απλα να εχεις υποψην οι σεζον εκει λεγονται series οποτε αν ειναι να κατεβαζεις το doctor who θα κανεις search "doctor who series 1 (2005)" για την πρωτη σεζον, series 2 (2006) για την 2η kok.
otherwise μην μπλεκεις με search και λοιπα, πας σε αυτο... (βεβαια μην περιμενεις τις ταχυτητες απο το αλλο)
[url]http://www.kickasstorrents.com/doctor-who-seasons-1-4-complete-wingtail-t1005050.html[/url]
Sep 21 2010 15:12
Nozomu → Strange Loop
Strange Loop εμαθα πως... βλεπεις Doctor (Who. Η Anelis σε καρφωσε! xD)! :P Μηπως τυχαινει να εχεις κανα τορρεντ για ολες τις σεζον?
Sep 21 2010 14:38
Anelis → Strange Loop
Είναι cute as a button ο άτιμος.
Εννοείται, είμαι crybaby τα έχουμε πει αυτά! Το κορόμηλο όμως στην 4η...
Sep 21 2010 13:44
Strange Loop → Anelis
awwwww, τι γουτσου wallpaper εχεις...
Εκλαψες σε αυτη την σκηνη ε;
Sep 21 2010 13:36
Strange Loop → iristella
can't fuckin wait
[spoiler][youtube]AYSrFPZl-2o[/youtube][/spoiler]
Sep 17 2010 18:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed