Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → aboumonkey

βάλε καμία εικομα στο tv trivia οταν μπορεσεις
Sep 30 2010 16:36
Photo

Anelis → Strange Loop

[IMG]http://roflrazzi.files.wordpress.com/2010/09/76273f03-9e36-491d-afec-663e3e2c0c6d.jpg[/IMG]
Sep 30 2010 14:33
Photo

mono → Strange Loop

Μα εκεί θέλω να καταλήξω. Ακόμα και αν μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις 2 σειρές/βιβλία/ταινίες τουλάχιστον κάντο με σοβαρά κριτήρια τα οποία θα αποτελέσουν βάση για επικοδομητική κριτική πάνω και στα δύο και ενδιαφέρουσα συζήτηση. Το να αναλώνεσαι με τόσο φανατισμό στις πωλήσεις απλά δείχνει την έλλειψη ικανότητας επιχειρηματολογίας και νομίζω ακριβώς αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα εδώ μέσα. Δεν θέλουν να κάνουν συζήτηση, θέλουν απλά να επιβληθούν...
Sep 30 2010 00:42
Photo

Strange Loop → mono

Aν και εχει τυχει να ακουσω διαφωνια για ποιο φαγητο ειναι καλυτερο (βεβαια εκει το πηγαν με τροπο ψησιματος, πιο υγιεινο, θερμιδες, χρονο για να το φτιαξεις και οχι με ποιο πουλα περισσοτερο) εδω μιλαμε για κατι λιγο διαφορετικο και ναι δεν διαφωνω ειναι λαθος αλλα ετσι έχουν μαθει να αντιμετωπιζουν τετοιες καταστασεις. Θυμαμαι τον ευατο μου να εχω αναλογες συζητησεις σε thread lost vs battlestar galactica , εβλεπα ποστς τυπου "lost , τα αλλα δεν πιανουν μία μπροστα του" και κατι μέσα μου με έκανε να θέλω να του κανω την μουρη κρεας με δικα μου επιχειρηματα για την ανωτεροτητα του BSG (δικα μου, μπορει και λαθος εννοειται).
Sep 30 2010 00:36
Photo

mono → Strange Loop

Οκ αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή ας πούμε ότι εγώ προτιμάω σουβλάκια και εσύ πίτσα και ας πούμε έστω ότι προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον για το ποιό είναι καλύτερο (το οποίο είναι γελοίο γιατί μιλάμε για γούστα) θα χρησιμοποιήσουμε ως επιχείρημα ποιό πουλάει περισσότερο? Δηλαδή από όπου και να το πιάσεις μιλάμε για επίπεδο νηπιαγωγείου :P
Sep 30 2010 00:26
Photo

Strange Loop → mono

Aπό την στιγμή που έχεις επιλέξει να μπεις στο τρυπάκι να θεωρεις κατι καλύτερο απο το άλλο και να το υποστηρίζεις , δεν θες να ακους απο κανέναν οτι αυτο που σ αρεσει/υποστηρίζεις είναι χειροτερο απο το αντιστοιχό καποιου άλλου. αν τα απολαμβανεις και τα 3 δεν μπαινεις καν σε αυτη την διαδικασια να προσπαθεις να την πεις στον αλλον. εδω απλα εχουν διαλλέξει πλευρα και πολεμάνε xD
Sep 30 2010 00:19
Photo

mono → Strange Loop

Και εγώ απορώ :P Απλά πραγματικά ήθελα να ρωτήσω γιατί το κάνουν αυτό, το βρίσκω πολύ παιδιάστικο ρε παιδί μου...
Sep 30 2010 00:15
Photo

Black Kaiser → Strange Loop

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ! :thumbup:
Sep 27 2010 14:43
Photo

Black Kaiser → Strange Loop

[QUOTE=Strange Loop;431993]φυσικα και υπαρχει φιλε(κυκλοφορουν 15 λεπτα μετα την προβολη τους τα επεισοδια στο νετ), εγω το ειδα με το που ξυπνησα...[/QUOTE] Εχμμμ.. link ? :D
Sep 27 2010 14:37
Photo

Strange Loop → Kenny

Δες Community μην θυμώσω.. ^^
Sep 27 2010 02:39
Photo

Strange Loop → iristella

Eλπιζω να ειδες τον θεό μεχρι τωρα και να μην ασχολεισαι με τα trolarismata του kubo χωρις να εχεις δει το επεισοδιο. [youtube]2MdaDJFXMJY[/youtube]
Sep 24 2010 18:32
Photo

mono → Strange Loop

Μην με κολάζεις :nanana: Ακόμα δεν έχω δει το πρώτο, περιμένω να τελειώσω με την εξεταστική για να το απολαύσω...ευτυχώς τώρα δίνω 2 μαθήματα σε μια βδομάδα και έχω λίγο χρόνο να ηρεμήσω γιατί αυτή τη βδομάδα έδινα κάθε μέρα και αισθάνομαι σαν να έχω συγκρουστεί μετωπικά νταλίκα :terror2:
Sep 24 2010 10:03
Photo

Strange Loop → mono

[youtube]rY9lwTxjxVM[/youtube]
Sep 23 2010 20:14
Photo

Strange Loop → samurai_pizza_dora

Θα τα ξαναπουμε στο μελλον, ολο και κατι θα γινει στο GG. ^^ οσο για την καρτα, ηταν να μην κάνω την αρχη... Εδω και 3 χρονια τα περισσοτερα λεφτα φευγουν σε online αγορες. Πικρα.. Νίκος και χάρηκα
Sep 21 2010 22:43
Photo

samurai_pizza_dora → Strange Loop

Αααχ ναι, με εκανε να θελω να ξαναπαω στο παρισι. Αλλα όχι όπως παλια που είχα φαει ολο το μουσειο στη μουρη... Να δουμε αν θα βρω υποψηφιο θυμα να παρω μαζι! Τεσπα, προβλεπω οτι θα ειναι η αγαπημενη μου σειρα φετος by faaaaar. Αλλα δυστυχώς πρεπει να επιστρεψω στην καταθλιπτική πραγματικότητα τώρα που περιλαμβανει μεταμεσονυχτιο γλεντι με τη νεφρολογία... Τ_Τ Δεν πειράζει, και τα ούρα καλά είναι! :hahaha: Τα λεμε λοιπον! Περιμενοντας το επομενο επεισόδιο και προσευχομενη να μην βρω τη χαμενη prepaid καρτα και χρεοκοπησω...:P Eσυ εχεις πεσει ήδη στο τρυπάκι και την εκανες τη χαρη του καταναλωτισμου εδω και καιρο!
Sep 21 2010 22:34