Jump to content

Community Status Updates

Photo

ellesmira → Strange Loop

σοφό
Oct 22 2010 23:46
Photo

Strange Loop → ellesmira

όταν μια γυναίκα δεν ξέρει τι να πάρει σε εναν αντρα, πέρνει για αυτή κάτι που ξέρει θα αρέσει σε εκείνον. Τα stockings πάντα μας αρέσουν σε κοπέλα, είτε είναι απλή φίλη μας ή κάτι παραπάνω. Βelieve me
Oct 22 2010 23:26
Photo

Serestrum → Strange Loop

goooood... Υπαρχουν πολλα βιντεακια τελικα... δεν ειχα ψαξει καθολου...
Oct 22 2010 11:03
Photo

Strange Loop → Serestrum

πες οτι ανατριχιαζεις και εσυ με το vid και οχι μόνο εγω [url]http://www.youtube.com/watch?v=IUld2qcyNpw[/url]
Oct 22 2010 00:56
Photo

Strange Loop → Kenny

εγω αυτοκτόνησα μια φορά, πέθανα αλλα τελικά δεν έπαθα τίποτα damn να μην προλάβω να πω την αποψή μου, Κακέ Κέννυ
Oct 21 2010 13:20
Photo

didimakia → Strange Loop

Xαχαχα... Αυτη η βραδινη η λιγουρα η πτανα ειναι pain in the ass...
Oct 21 2010 02:04
Photo

Strange Loop → didimakia

εχω ενα ζαχαροπλαστείο δίπλα απο το σπιτι μουμε αυτο το ονομα που για να μην το δω καθως γυρνάω σπιτι, αλλάζω διαδρομή και ας ειναι μεγαλύτερη. Τωρα έχω εσένα να μου το θυμίζεις. Και σου ηρθε 3 το πρωι να κάνεις ποστ
Oct 21 2010 02:03
Photo

didimakia → Strange Loop

Χαχαχα... Εγω ηθελα να ηταν ο τιτλος ''Η γωνια της [S]γευσης[/S]τεχνης'' αλλα δεν γινεται δυστηχως... και δεν το αλλαζω... ετσι να σε βασανιζω :hehehe:
Oct 21 2010 02:00
Photo

Strange Loop → didimakia

οποτε βλεπω στην αρχικη σελιδα το thread σου νομίζω οτι λέει πάντα η γωνιά του γλυκού και μου βγαίνει μια πείνα δες τι ώρα ειναι τώρα.. άλλαξε name please..
Oct 21 2010 01:58
Photo

Strange Loop → Jiraiya

ναι συμφωνω για το finder , πρεπει να κλεψουν μερικα features του windows explorer εκει.
Oct 20 2010 23:32
Photo

Strange Loop → mono

ναι για αυτο εκανα και edit, μπορει να ειμαι δολοφόνος και να μην θέλω να τους βοηθήσω...xD Ασε δεν έχει Gossip Girl σήμερα και όλα μου φταίνε...ισως για αυτο κάνω έτσι..
Oct 19 2010 13:53
Photo

mono → Strange Loop

Δεν χρειάζεται να γράφεις σεντόνια, ούτε να κάνεις το τέλειο roleplay απλά να ψηφίσεις κάποιον και να δώσεις κάποια δικαιολογία για να βοηθήσεις και τους υπόλοιπους να βρουνε τους δολοφόνους. Αυτό είναι το παιχνίδι και μόνος σου δήλωσες ότι θες να παίξεις. Αν δεν θες πουλάκι μου μην παίξεις απλά μην το χαλάς...
Oct 19 2010 13:49
Photo

Strange Loop → iristella

seme ή uke?
Oct 19 2010 13:44
Photo

Strange Loop → mono

Απλα δεν ηιελα να πω δημοσια iri σε ψηφίζω γιατι εισαι εκνευριστική, αλλα επειδη της το πα στο μσν οταν το εβλεπε θα καταλάβαινε. τωρα παρακαλάω να μην δει αυτο το VM
Oct 19 2010 13:41
Photo

mono → Strange Loop

Δεν χρειάζεται να κάνεις roleplay ούτε εγώ το έχω όπως άλλοι αλλά είναι lame να λες τα είπα στο msn. Πες έστω γιατί πιστεύεις ότι ο τάδε είναι ένοχος. Αλλιώς απλά γaμάς το παιχνίδι. Νομίζω είναι λογικό αυτό που λέω.
Oct 19 2010 13:36