Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Maya-chan → OdyMonaxos
Ααααα!
Βασικά στην αρχή πάγωσα λίγο, αλλά τώρα που μου το είπες θυμήθηκα ότι όντως το ξέρω. Μια χαρά βαθμό έβγαλες. :P
Φεβ 07 2012 15:52
OdyMonaxos → Maya-chan
Εσύ είτε ξέρεις το γερμανικό σύστημα είτε δεν σε εκπλήσσει τίποτα...
Φεβ 07 2012 15:50
OdyMonaxos → Maya-chan
How sweet and considerate of you darling!!! (αρκεί να μην πάω από δηλητηρίαση :P)
Ξέρω πως θα είναι, κοίταξα την κρυστάλλινη σφαίρα και δεν τα βλέπω καλά...
Σπουδάζω επιστήμη της επικοινωνίας, δηλαδή ασχολούμαι με τη μελέτη των ΜΜΕ.
Βαθμός;
[B][SIZE="7"][FONT="Arial Black"]1,7[/FONT][/SIZE][/B]
Φεβ 07 2012 15:24
Maya-chan → OdyMonaxos
Μπορεί να κάνω κανένα μικρό για εξάσκηση, θα δείξει. XD
(καλά, ρωτάω :P) Καλά έκανες, αν και δεν ξέρεις πως θα είναι κι εδώ σε 4-5 χρόνια. Τι σπουδάζεις τώρα.
Φεβ 07 2012 15:17
OdyMonaxos → Maya-chan
Πήγα σε γερμανικό σχολείο (πίσω απ' το Καρφούρ), πήρα και το γερμανικό απολυτήριο (ρώτα βαθμό :P), έκατσα ένα χρόνο στην Πάντειο, και πήγα Μόναχο. Ήθελα ένα πανεπιστήμιο και όχι μπουρδέλο (και μάλιστα πάνω στη Συγγρού) και καμιά προοπτική εργασίας και όχι πείνας...
Πειραματόζωο;; Θα μου μαγειρέψεις παστιτσάκι;;
Φεβ 07 2012 15:11
Maya-chan → OdyMonaxos
Αλήθεια, πως βρέθηκες εκεί πάνω?
Ανεβαίνω, ανεβαίνω, χρειάζομαι κι ένα πειραματόζωο. :P
Φεβ 07 2012 15:07
OdyMonaxos → Maya-chan
Θα κατέβω στις 15 για πάνω από μήνα. Το επόμενο εξάμηνο αρχίζει στις 16 Απρίλη, οπότε έχω καιρό. Και είχα κατέβει τα Χριστούγεννα. Από Οκτώβρη είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς, δεν έχω πολύ καιρό.
Ανέβα, ανέβα, σπιτικό παστίτσιο :P
Φεβ 07 2012 14:56
Maya-chan → OdyMonaxos
Soz, καθομουν και το εφτιαχνα. Τ___Τ
Ε, ή αυτή η την επόμενη βδομάδα έχω κλείσει εισητήρια αλλά σκέφτομαι μήπως δεν τα χρησιμοποιήσω. Εσύ πηγαίνεις καθόλου Αθήνα ή μόνο Χριστούγεννα-καλοκαίρι?
Φεβ 07 2012 14:53
OdyMonaxos → Maya-chan
Ναι, περνάει το 020 με πολλές στάσεις κοντά στο σπίτι μου. Είσαι κοντά στην Κηφισίας; Πότε ανεβαίνεις;
Φεβ 07 2012 14:13
Maya-chan → OdyMonaxos
Ναι, είναι και μεγάλη περιοχή. Από σένα περνάνε τα κόκκινα?
Όχι, τώρα είμαι Κρήτη ακόμα... περιμένω να βγει πρόγραμμα εξεταστικής. Τ____Τ
Φεβ 07 2012 13:33
OdyMonaxos → Maya-chan
Κατάλαβα στο περίπου, ξέρω που είναι η Αμαρουσίου Χαλανδρίου, ξέρω που είναι τα everest. Ψιλομακριά μένουμε. Αθήνα είσαι τώρα απ' όσο κατάλαβα;
Φεβ 07 2012 12:42
Maya-chan → OdyMonaxos
Κι όμως! Στα αγγλικά κείμενα μιλάνε για "gay men" και "gay women".
Όχι, ο άγιος Ελευθέριος είναι εκεί που τελειώνει η Αμαρουσίου-Χαλανδρίου. Βγαίνεις εκεί από την Κηφισίας, στο σημείο που είναι τα everest. Σου λέει τίποτα?
Φεβ 07 2012 10:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται