Jump to content

Community Status Updates

Photo

8tails → OdyMonaxos

dont worry τα εχω υπόψιν μου τα πραγματα. ;)
Feb 07 2012 00:41
Photo

OdyMonaxos → 8tails

Ψάξου για κάποια άλλη χώρα τότε. Έχω λίγους μήνες που έφυγα και σου εγγυώμαι πως η κατάσταση είναι άρρωστη από κάθε άποψη.
Feb 07 2012 00:35
Photo

8tails → OdyMonaxos

Καλα και που να δεις τη διαλεκτο που εχουν εδω στο hessen, δεν καταλαβεις γρι.. Τωρα που τελειωνω θα γυρισω στην Ελλάδα. Γιατι και να με πληρωνανε όλα τα λεφτα του κοσμου, στη γερμανια δε μενω αλλο.
Feb 07 2012 00:30
Photo

OdyMonaxos → 8tails

Ντάξει δεν θα με χάλαγε να μάθω. Με έναν Ossi δάσκαλο είχα μάθει κάποτε μερικά ψιλά βερολινέζικη (icke/micke, det/deit/dat/wat/, itzt, je- αντί για ge- σε παρακειμένους) Τώρα που τελειώνεις τι θα κάνεις ρε; Μην μου πεις πως θα γυρίσεις Ελλάδα;
Feb 06 2012 23:47
Photo

8tails → OdyMonaxos

Ναι αστειευόμενος το πα για τα βαυαρικα, το να μαθεις τη βαυαρικη διαλεκτο θελει δεκαετιες διαμονης εκει..! εγω σπουδαζω μουσική και τωρα τελειωνω. Και φετος προβλεπεται χαμος εδω λογω dokumenta. εντωμεταξυ καθε οκτωβριο εχει cosplayfest το konnichi, και προσελκυει κοσμο απο όλα τα μερη της ευρωπης και ενίοτε ερχονται διαφοροι μανγακα απο ιαπωνια. Ηθελα να κανω ενα αφιερωμα περυσι στο φορουμ, αλλα δεν εκατσε για διαφορους λογους. παντως εχει πολυ φαση και πολυ τρελα.
Feb 06 2012 23:42
Photo

OdyMonaxos → 8tails

Λίγους μήνες είμαι ρε, δε έχω προλάβει να μάθω Βαυαρικά. Βέβαια μετά από άπειρα Grüß Gott, βγαίνουν από μόνα τους. Για σπουδές ήρθα, 1ο εξάμηνο Kommunikationswissenschaft στο LMU. Είχα πάει σχολείο στη γερμανική και είχα κάνει Abi. Ξέρω που είναι το Kassel, πριν χρόνια είχαμε πάει ανταλλαγή και με είχε φιλοξενήσει μια οικογένεια που έμενε στο Witzenhausen, με τα κεράσια. Το σχολείο ήταν στο Göttingen, σε άλλο Bundesland, κλάφτα Χαράλαμπε. Είχαμε πάει και στη Dokumenta πάντως. Εσύ πως και βρέθηκες και γιατί στα τελειώματα;
Feb 06 2012 23:30
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Δεν είναι για γυναίκες :P Βοήθα, ο μόνος άγιος Ελευθέριος που ξέρω είναι στα Πατήσια. Έμενα κοντά στη διασταύρωση Μελισσιών (Κηφισίας Πεντέλης). Βελανιδιά, Γερμανός, Σάτο. Κατάλαβες;
Feb 06 2012 23:23
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Gay είναι [B]και [/B]για γυναίκες, απλά το χρησιμοποιούν πιο πολύ για τους άντρες. :P Κι εσύ Μαρουσιώτης? Εγώ μένω (έμενα!) κοντά στον Άγιο Ελευθέριο (την εκκλησία). You?
Feb 06 2012 23:20
Photo

8tails → OdyMonaxos

χαχα και servus ο βαυαρός! εγω είμαι προς τα βορεια της γερμανιας στο κασσελ, αλλα είμαι στα τελειωματα τωρα.. Εσυ πως και μοναχο; παντως εδω κατι εχουν οι βορειοι με τους βαυαρους. μη μου πεις ότι ξερεις και τη βαυαρικη διαλεκτο!
Feb 06 2012 23:19
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Fine by me (yuri lover γαρ...), αλλά οι γκέη είναι boyz rabu. Yaoi. Άσε που για να γίνεις πρέπει να κάνεις και αλλαγή φύλου :P και να γουστάρεις αγοράκια (άρα όχι τη Beatrice) :P Και, βλέπω, συντοπίτισσα Μαρουσιώτισα. Που περίπου έμενες;
Feb 06 2012 22:24
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Why? She's my one and only ladycrush. ;__;
Feb 06 2012 22:18
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

[QUOTE=Maya-chan;561508]Α, και είμαι [B]gay[/B] για την Beatrice από Umineko. :P[/QUOTE] THAT was twisted :P
Feb 06 2012 22:09
Photo

OdyMonaxos → 8tails

Servus. Ακόμα Μόναχο μένεις ρε;
Feb 06 2012 21:51
Photo

OdyMonaxos → LuluChan92

Τα κανες τελικά τα χαρτιά σου;
Feb 06 2012 21:36
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Ωωωωπ ναι. Τραγικοτατος!!!