Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

όταν το διάβασα σκέφτηκα ένα πράμα: random frantic action http://grantland.com/features/the-action-hero-championship-belt/
Μάρ 27 2014 19:30
  • Anelis
    LOOOOOOOL
    Μάρ 27 2014 20:10
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Σε κάθε ποστ σου στο παλέρμο γέλαγα δυνατά απλά και μόνο με τα μπλε γράμματα. Ήσουν ο λόγος που παρακολούθησα αυτή την παρτίδα, εύγε, γέλασα πολύ.
Μάρ 25 2014 11:42
  • OdyMonaxos
    Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ σας ευχαριστεί πολύ. Απλά από κάποιο σημείο και μετά δεν ήξερε τι να γράψει :P
    Μάρ 25 2014 14:14
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Εσένα κουτσομπολεύουμε :P
Μάρ 20 2014 02:35
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Θέλω να κάνω ένα νέο ποστ στο Παλέρμο, αλλά επειδή έχω κάνει το τελευταίο κολλήσουν με το automerge. Τι κάνω, αφεντικό;
Μάρ 18 2014 00:02
Φωτογραφία

OdyMonaxos → TheGunsmasha

για να ξέρεις κι εσύ, από αυτό το ποστ και μετά http://www.anime.gr/forum/topic/10594-a-game-of-thrones-risk-battle-of-westeros/?p=629280
Μάρ 17 2014 01:18
  • TheGunsmasha
    XD! Τον έσφαξε πισώπλατα! Πάντως και εγώ σκεφτόμουν να κάνω το ίδιο με εσένα αλλά λέω άσε στην ισοβαθμία. Θα του έβαζα και βίντεο Τσουκαλά να λέει άντε γειά στον Πιβς, με χάλασες!
    Μάρ 17 2014 01:34
  • OdyMonaxos
    Γαμώτο, αυτό δεν το σκέφτηκα!
    Αλλά ο Γκίλντροϊ παραείναι κομψός για Τσουκαλά :P
    Μάρ 17 2014 01:42
  • OdyMonaxos
    Με το συμπάθειο αλλά να πας στο διάολο. Όταν διάβασα την ατάκα για το αυτόματο, φύσαγα μια κούπα τσάι. Το αποτέλεσμα ήταν να σκάσω στα γέλια και να κάψω τη μούρη μου :P
    Μάρ 20 2014 20:13
Φωτογραφία
  • iristella
    Υπενθυμιζω οτι εχω ban button και γατα που το λατρευει. Οποτε ελπιζω να μην γινει κανα ατυχημα. :D

Αlso ποσταρα στο παλερμο μπορεις να ποσταρεις απο κατω μου κανονικα.
    Μάρ 18 2014 00:15
  • OdyMonaxos
    ; Που κολλάει το ban με τα bugs βρε; Δυστυχώς τα τεχνικά προβλήματα δεν μπορείς να τα μπανάρεις :P
    Μάρ 18 2014 00:24
  • iristella
    ΑΑΑ νομιζω οτι θα μου ποσταρεις τιποτα κατσαριδες. Δεν ειναι bug. Μια ρυθμισουλα ειναι.
    Μάρ 18 2014 00:25
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

OdyMonaxos: Always open, constantly trolling
Μάρ 12 2014 03:55
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Toriko

Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί και αυτολογοκρινόμενοι... Έβαλα το ποστ που έκανες quote σε spoiler σε περίπτωση που θεωρηθεί NSFW. μπορείς να κάνεις το ίδιο στο quote σου;
Μάρ 07 2014 19:14
Φωτογραφία

OdyMonaxos → vectrapearl

Ναι, στον Παναγιώτη πάω. Πραγματικά φοβερός γιατρός, έχει φτιάξει όλα τα δόντια της οικογένειας (μιλάμε για άσχημες περιπτώσεις) και να φανταστείς πως μένουμε μαρούσι, κάνουμε ταξίδι κάθε φορά για να πάμε. Τον έχω και από μικρό παιδί και πάντα του άρεσε να με τρομοκρατεί ή να με ψιλοβρίζει. Τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο (και τη σάπια φωνή του). Δυστυχώς έχω βγει πολύ κακός πελάτης, είχα σχεδόν 4 χρόνια να πάω και ήμουν μια χαρά :P
Μάρ 01 2014 01:37
  • vectrapearl
    κακος πελατης και εγω.εβγαλα φρονιμητη εκει πριν 2 χρονια...πουπουλο ο παναγιωτης και φανταστικο ιατρειο...ασε που εκανα 2 ωρες με τον φρονιμητη χειρουργειο και ακουγα στα ηχεια chill out με κλαρινο....οαση!!!!
    δεν ξερω για τωρα γιατι εχω κανα χρονο και κατι ψιλα να παω αλλα ειχε και μια βοηθο.....καθομουνα να μου τα βγαλει ολα....τα δοντια... :P
    Μάρ 01 2014 09:30
  • OdyMonaxos
    Μπορεί να μην είναι η ίδια που είδα χτες, αλλά συμφωνώ για τη βοηθό :P
    Μάρ 01 2014 13:06
  • OdyMonaxos
    (προλαβαίνω να κλείσω για κούρεμα αύριο κατά τις 5 με 5 30;
    Μάρ 03 2014 19:08
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Σ αυτό το φόρουμ η μοίρα μου πάντα το έχει να πέφτω στο τελευταίο ποστ της σελίδας. Τα Hisokωλαράκια θα περιμένουν :P Αν έχεις και καμιά καλή ιδέα για την εικόνα, ρίχ την
Φεβ 14 2014 03:13
  • Anelis
    bwahahahaha

Hisoka's ass is for you to find and me to see!
    Φεβ 14 2014 03:19
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Snape

Ψάχνω για καλά mecha shows όπως ο ισοβίτης για γυναίκα.
Φεβ 01 2014 17:45
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Ο Reonarudo Da Vinchi δεν κρατάει τρομπέτα, κρατάει τρομπόνι. Είναι ένας βαθύς συμβολισμός που δείχνει πως το anime τρομπάρει, και μάλιστα τρομπάρει αγρίως, και πως κάποια στιγμή κάποιος χαρακτήρας θα αρχίσει να φυσάει το τρομπόνι. Κάποιου άλλου χαρακτήρα. Ξέρεις εσύ...
Ιαν 20 2014 22:11
  • redqueen
    Απο αυτο δν ηξερα τι ηταν , οχι οτι με ενοιαζε κιολας ειναι αρκετα φαμπ κι δεν χρειαζεται να ξερω το οργανο :Ρ
    Α αυτο το περιμενω , τα ships μου τα χω κανει ,περιμενω κι τν Uesugi για να δω αν αλλαξει κατι . Εμεις ετοιμες ειμαστε το ανιμε να το καταλαβει πρεπει ! :Ρ
    Ιαν 20 2014 23:37
  • OdyMonaxos
    Σε κάθε περίπτωση το anime θα τρομπάρει πάντως, είτε παίζουν οι χαρακτήρες με τα πνευστά τους είτε όχι :P

Εκτός κι αν ο Da Vinci χαρτορίχτρα είναι στην πραγματικότητα ο Hisoka μεταμφιεσμένος, και πάει για νέες ερωτικές περιπέτειες, μετά τον Gon, τον Chrollo και τον Illumi.

Είδες; Και crossover!
    Ιαν 20 2014 23:46
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Mika.siam

δεν σου βγαίνουν συγγραφείς; αφού δεν βάζω συγγραφείς :P βάζω τύπους που έχουν γράψει και βιβλία μεταξύ άλλων :P
Ιαν 11 2014 02:27
  • OdyMonaxos
    Δεν έτυχε, δεν πέτυχε, δεν πολυενδιαφέρθηκα... Τώρα με την επιστροφή του άσωτου ίσως γίνει κάτι.
    Έχεις κανένα fb/skype να τα λέμε από κεί επειδή είναι λίγο κουραστικό το σύστημα εδώ :P
    Φεβ 23 2014 21:56
  • Mika.siam
    https://www.facebook.com/siameti.dimitra
    μην τρομαξεις με τις φοτο :P
    Φεβ 23 2014 22:03
  • OdyMonaxos
    Sofia university? κάτι είχα χάσει :P
    Φεβ 23 2014 22:06
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Vagelio

Γη καλεί Βαγγελιώ. Γη καλή Βαγγελιώ. Βαγγελιώ, οι γήινοι σε χρειάζονται!!!
Ιαν 09 2014 15:58
  • Vagelio
    Μπορεί να με περιμένει για άλλη μέρα; I am tired *yawns*
    Ιαν 09 2014 16:49
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Άλφυ[phandom] φίλε μου σε θίξαμε? χιχιχι~~ Μου αρέσει πάντως που και μετά την αποκάλυψη του τρελαμένου deadpoop πως είναι δολοφόνος, συνεχίζεις και τον αναφέρεις ως έναν " αθώο" που την πάτησε και τον διώξαμε. Κι ας μην ξεχνάμε που προσπαθούσες να τον αθωώσεις την προηγούμενη μέρα, ίσως να ήμουνα λίγο στον κόσμο μου αλλά κάποια πράματα τα πρόσεχα! Δεν ξέρω ποιος ήταν ο εκδικητής που λες, αλλά χαίρομαι που τον έβγαλε από τη μέση και είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας! Θα τα ακολουθούσα τα λεγόμενα της μακαρίτισσας της επιθεωρήτριας μας, αλλά δεν θα 'θελα να κάνω βιαστικές κινήσεις μιας και βλέπω στο πιο ύποπτους στα μάτια μου να την ενοχοποιούν. Ίσως να κάνω λάθος και να πρέπει να την εμπιστευτώ και να σας ακολουθήσω, αλλά θα συγκρατηθώ για την ώρα! Αν είστε όντως αθώος όπως λέτε θα στραφώ προς εκείνη αύριο, αν και την θεωρώ όσο ένοχο θεωρώ και το τριχωτό πλάσμα.[vaggelio]. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να την βγάλουμε ακόμα. Οι βασικοί μου στόχοι άλλοι είναι.
Δεκ 18 2013 03:27
  • OdyMonaxos
    ή ζήτα το από κανά Mod
    Δεκ 18 2013 03:34
  • GhostPrince
    Ισχύει....hahahaha XD
    Δεκ 18 2013 03:36
  • OdyMonaxos
    Μα αυτό το ποστ παραήταν γκρανγκινιολικό ακόμα και για σένα. Δεν μπορούσες να πετύχεις το σωστό ο/ω ούτε με σφαίρες.
    Δεκ 18 2013 03:37