Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kaidou

Σημασία δεν έχουν οι πόντοι, αλλά η γενική συνεισφορά. Ο Μιχαλάκης θα μπορούσε να βάζει 50 ανά παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν και οι 3 καλύτεροι αμυντικοί της λίγκας ήταν στους Μπουλς. Προτίμησε να βάζει καμιά 30άδα και να νικάει η ομάδα.
Nov 14 2011 00:11
Photo

Kaidou → OdyMonaxos

Ναι αλλα παιχτες που να βαζουν 40 και 50 ποντους σε ενα παιχνιδι,δεν ειναι τουτοι :P
Nov 14 2011 00:05
Photo

OdyMonaxos → Yotsuba-chan

Άντε, καλή αρχή. Μικρόφωνο δεν πήρες , ε;
Nov 14 2011 00:01
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

Οχι, σε σπιτι φιλων παιζουμε. Λολ το καταλαβαινω αυτο το ''μερα-νυχτα ιδιο πραγμα'' xP Εγω τωρα ξεκινω καινουριο ανιμε. Heroic Age. :3
Nov 13 2011 23:55
Photo

Το ξέρω το Magic. Κάισσα πήγες; Εγώ ήρεμα, μέρα νύχτα τα χω μπερδέψει, και πεινάω.
Nov 13 2011 23:47
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

Yakishoba? -.- Μια χαρα μωρε, ησυχα και με πολυ magic ( παιχνιδι με καρτες). Συ? :3
Nov 13 2011 23:42
Photo

Πως πέρασε τ σαββατοκύριακο Yakishoba chan?
Nov 13 2011 23:35
Photo

OdyMonaxos → Kaidou

Μόνο ψηλοί ή παππούδες. Duncan, Nash, Terry, ο Rondo είναι φοβερός απ' τους μικρούς, Allen, Wade, Nowitzki, Howard.
Nov 13 2011 22:05
Photo

Kaidou → OdyMonaxos

Ναι δεν λεω πως ειναι οι καλυτεροι ever,ουτε φυσικα οτι ειναι αλανθαστοι.Αλλα εχεις αλλους καλυτερους;Ειτε να εχουν καλυτερα αθλητικα προσοντα ειτε να ειναι τρομεροι μπασκετμπολιστες; Εμενα δεν μου ερχετε καποιος :P
Nov 13 2011 19:15
Photo

OdyMonaxos → Kaidou

Ντάξει, παικταράδες είναι, δεν διαφωνώ. Απλά δεν μου γεμίζουν το μάτι σαν οι κορυφαίοι της λίγκας. Όπως είπες, με τα παλιά αστέρια δεν συγκρίνονται. Ο ένας παίζει αποκλειστικά και μόνο με τα αθλητικά του προσόντα, ο άλλος παίρνει σουτ, αλλά πάρα πολλές φορές τραβηγμένα. Πολύ τραβηγμένα και πάρα πολλά. Και το κρίσιμο σουτ το 'πα για το Λεμπρόν και μόνο. Είχε κάνει στους τελικούς στο τέλος κάθε αγώνα, το καλάθι να φαίνεται κουμπότρυπα.
Nov 13 2011 11:15
Photo

Kaidou → OdyMonaxos

Δεν καταλαβαινω τι εχει ο Lebron και ο Kobe;Μια χαρα παιχταραδες μου φαινοντε.Φυσικα δεν τους συγκρινω με τα παλια αστερια του Nba,αλλα δεν ειναι και αθλιοι.Εννοειτε πως αν ειμουν συμπαιχτης τους,θα τους εδινα την μπαλα για να κανουν το κρισιμο σουτ.Ουκ ο λιγες φορες εχουν βαλει το κρισιμο σουτ.
Nov 13 2011 10:49
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Το youtube αρνείται να μου φορτώσει το κομμάτι σου, έτσι κι αλλιώς η σύνδεσή μου είναι της πλάκας. Θα σου πω αύριο γνώμη. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QQBSeclvMV8[/YOUTUBE] Παλιό, κλασσικό αλλά πάντα ωραίο.
Nov 13 2011 04:34
Photo

Kenny → OdyMonaxos

Ε μην ακούς γρήγορη κλασσική μουσική τότε. :P [youtube=M_8d0DJpbBI]John Williams - Cavatina[/youtube]
Nov 13 2011 03:53
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν μπορώ ούτε το άκουσμα, ούτε αυτή τη συνεχή ταχύτητα που καταντά αγώνας δρόμου με τις shredding τιτίκες. Και είμαι και παιδί της ηλεκτρικής εποχής ένα πράμα.
Nov 13 2011 03:46
Photo

Kenny → OdyMonaxos

Στο θέμα κλασσική μουσική μου τα χαλάς... :hihi2: Αλλά ευτυχώς για μένα (και όχι μόνο) κάθε άλλο παρά έχει ψοφήσει, το αντίθετο μάλιστα, ζει και βασιλεύει.
Nov 13 2011 03:38