Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
5 μεγάλες πόλεις έχει όλη η χώρα . Το Βερολίνο, το Μόναχο, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και την Κολωνία. Είναι τεράστια πόλη για τα δεδομένα μιας χώρας που έχει πάρα πολλές πόλεις των εκατοντάδων χιλιάδων αλλά πολύ λίγες πάνω από εκατομμύριο. Και απ' τις 5 , είναι μακράν το ομορφότερο
Νοέ 16 2011 17:01
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
[QUOTE]ερήμους με γκαζόν[/QUOTE]
Αυτό λέει! Χα χα,ωραίος τρόπος να το εκφράσεις! Το Μόναχο θεωρείται κεντρική πόλη/μεγαλούπολη από τους Γερμανούς?
Νοέ 16 2011 14:14
Έχει πράσινο, περιορισμένο λόγω κέντρου αλλά ντάξει. Και πέρασα και μπροστά από κάτι ερήμους με γκαζόν, τους κήπους των πινακοθηκών.
Νοέ 16 2011 14:02
Όλες τις πλατείες πέρασες βλέπω! Μα καλά πόσες είναι σε ένα δρόμο πια? Τουλάχιστον έχει καθόλου πράσινο ή σαν εδώ τσιμέντο-τσιμέντο-τσιμέντο?
Επίσης, χαρά στο κουράγιο σου! Μια φορά νύσταζα έτσι και πήγαινα σαν το ζόμπι κι ούτε που κατάλαβα που πήγαινα. Κι έτρεχες κιόλας? Χαρά στο κουράγιο σου.
Πφφφ, τράπεζες. Παντού λουφάρουν!
Νοέ 16 2011 13:52
Όοοοχι, το απόγευμα κοιμόμουν. Από την επιχείρηση τράπεζα τέλειωσα κατά τις 2 παρά. Και μέχρι να φτάσω έφτυσα αίμα, γιατί ήταν σε έναν δρόμο που περνάει κοντά απ' το σπίτι μου. Φτάνω χαρούμενος νομίζοντας πως είναι κοντά. Βλέπω νούμερο 45, η τράπεζα στο 16. Οπότε αρχίζω να περπατάω τον μαμοδρόμο που περνάει α) μέσα απ' την Königsplatz β) μπροστά από τους κήπους των πινακοθηκών γ) μέσα από την Karolinenplatz δ) μπροστά απ' όλα τα διοικητικά κτήρια της τράπεζας, που έμπαινα να βρω ταμείο και ταμείο δεν έβρισκα και με έστελναν στο από δίπλα. Και ψιλοέτρεχα γιατί φοβόμουν μην και δεν προλάβω. Ασύλληπτη απόσταση αυτά τα 30 νούμερα. Μέχρι πριν την Odeonsplatz έφτασα.
Νοέ 16 2011 13:43
Α...δεν δουλεύει αυτό για σένα προφανώς. Αχα. Πω πω προβλήματα που μπορεί να έχει ο καθένας! Πάντως κι εσύ τότε προσεχτικά βρε! Και όχι τράπεζες. Τι ώρα πήγες στην τράπεζα παρεπιμπτόντως-γιατί μου έδωσες την εντύπωση ότι πήγες το απόγευμα! xD
Νοέ 16 2011 13:32
Όπως χτες, που λίγο έλειψε να καταρρεύσω στην τράπεζα;
Νοέ 16 2011 13:23
Α, καταλαβαίνω...αν έβγαινες ίσως? Ξες, ναβγαινες από το πρωί και να επέστρεφες το βράδυ? Μπορεί τότε να κοιμόσουν! ^^
Νοέ 16 2011 13:20
Προσπαθώ να κοιμηθώ το βράδι, δεν τα καταφέρνω, και μετά πέφτω ξερός στο κρεβάτι μου το απόγευμα. Την τελευταία βδομάδα κοιμάμαι περισσότερο πάνω παρά μέσα στο κρεβάτι
Νοέ 16 2011 13:13
Καλημέρα. Αχ αγόρι μου αμάν, σε σκέφτομαι και νυστάζω. Συνώνυμο της αϋπνίας θα γίνεις. Πώς το παθαίνεις αυτό τέλος πάντων? Λες δε θα κοιμηθώ και μένεις ξύπνιος?
Νοέ 16 2011 10:43
Ω, κατάλαβα πάλι άυπνος ε?
Εγώ πάλι εκτονώνομαι στη ζωγραφική, χα. Χα. Χα.
Νοέ 15 2011 13:37
OdyMonaxos → Yotsuba-chan
Που πα με Yatsuba-chan στα χαφ ρε; Τα 'χουμε πει, δεν κάνουν τέτοιοι παίκται για Ολυμπιακό!! Δεν μαρκάρει, δε μάχεται, δε στρίβει. Τι 'ν' τούτο με τις καρούτες που μας φόρτωσαν; Μάθετε μπαλίτσα ορισμένοι !!!
Νοέ 14 2011 00:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται