Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → The Truth

Η ατακα της cc και η απαντηση i don't know why snow is white but i like it as it is ειναι και εμενα αγαπημενες μου ατακες.:hihi2:
Aug 17 2011 17:25
Photo

animestarling → The Truth

Λοιπον τακτοποιηθηκε... Τα λεμε με καθε ευκαιρια...:):byejg9:
Aug 12 2011 01:40
Photo

Blacker_than dark → The Truth

Thanks για το request!!
Aug 12 2011 01:29
Photo

Ok...!!!
Aug 12 2011 01:20
Photo

The Truth → animestarling

Τώρα θα πάρω τεχνολογική, ήμουνα στη θετική και το μετάνιωσα γιατί μισώ τη χημεία. xD Σου έστειλα σε pm το msn για να μιλάμε πιο άνετα.
Aug 12 2011 01:15
Photo

Κοιτα... Σε σημειο να το μετανιωσω δεν εχω φτασει...ακομα.. Δεν νομιζω ομως.. Και τι κατευθυνση εισαι.. ;;
Aug 12 2011 01:11
Photo

Άσε δύσκολα τα πράγματα. Το μόνο που με παρηγορεί είναι το τέλος του σχολείου. xD Εγώ πάλι Ιαπωνικά δε παίζει ποτέ να καθόμουν να μάθω. Αρκούμαι τις διάφορες λεξούλες και φράσεις που μου μένουν από τα anime.
Aug 12 2011 01:06
Photo

Αρχικα thanks για το friend request... Βασικα μολις φετος.. Τελειωνοντας τις Πανελληνιες αρχισα να ασχολουμαι.. Εχω κανει μονο ενα μαθημα και θα ξεκινησω κανονικα απο Σεπτεμβρη.... Εχω μαθει την χιραγκανα μεχρι στιγμης... Μμμ!! 3 Λυκειου.. Δυσκολα τα πραγματα....
Aug 12 2011 00:55
Photo

Τώρα θα πάω 3η Λυκείου. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα το 2008, περίπου 14 χρονών και είχα ξεκινήσει λόγω του Dragonball GT. (Φαντάσου τι πάθαμε όλοι στην ομάδα όταν ξεκίνησε να το βγάζει η DeAgostini. Εσύ έχεις καιρό που ξεκίνησες να μαθαίνεις Ιαπωνικά;
Aug 12 2011 00:52
Photo

Ειπα και εγω.. Εισαι 17 και ξερεις ιαπωνικα.. Παραξενο θα ηταν.. Βασικα δικη μου χαζη ερωτηση...Β Λυκειου δεν εισαι..;;!!.... Πως και ασχοληθηκες με το fansubbing..;; Εγω μαθαινω τωρα ιαπωνικα :)
Aug 12 2011 00:45
Photo

Χαχαχα, όχι όχι, τους αγγλικούς υπότιτλους μεταφράζουμε, όχι κατευθείαν από Ιαπωνικά. (Αν και θα ήθελα να μάθω!)
Aug 12 2011 00:38
Photo

Δηλαδη ξερεις ιαπωνικα...;;;!!!!:kill4u:
Aug 12 2011 00:35
Photo

Απόλυτο; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Να, μωρέ, όταν ξεκίνησα το fansubbing στην AnimeClipse, χρειαζόμουν ένα ψευδώνυμο γρήγορα, και μου ήρθε έτσι και το έβαλα. Στην αρχή βέβαια δε μου άρεσε γιατί ήταν μια παρόρμηση της στιγμή αλλά με τον καιρό το συνήθισα.
Aug 12 2011 00:30
Photo

Oh! thank u!!!: )... Ασε, εγω που δε βρισκω καλες sigs.. Btw πολυ απολυτο username εχεις.... Πως και ετσι.;;
Aug 12 2011 00:24
Photo

The same goes for you! Έχω και ένα καλό sig να βάλω, αλλά βαριέμαι απίστευτα... xD
Aug 12 2011 00:18