Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Truth → Theodore :D

Σοβαρά; Ο_ο Ξέρεις εμείς οι Έλληνες κάνουμε ΠΟΛΥ καλύτερη δουλειά από τους ξένους. Κατέβασε Black Lagoon από την AnimeClipse, και τη σειρά anime και τα OVA και θα δεις, πόσο πιο γαμάτοι είμαστε! :P
Dec 13 2011 14:51
Photo

Theodore :D → The Truth

Όχι. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για ελληνικούς υπότιτλους :C
Dec 13 2011 14:30
Photo

Group που μεταφράζει anime στα ελληνικά. Όπως η AnimeClipse κτλ κτλ. Δεν τα έχεις ακουστά;
Dec 13 2011 14:01
Photo

What on Earth is Anime.awnm? lol
Dec 13 2011 00:45
Photo

Θεός ο Narita! Baccano! και Durarara!! μπορώ να τα δω άπειρες φορές!:P Τέσπα το Aoi Bungaku επίσης από Anime.Awmn. Σου έχω προτείνει και κάποια άλλα στο προηγούμενο ποστ, αλλά πιο χαλαρά από τις μαστοριές του Narita!
Dec 12 2011 20:51
Photo

OMG. Το τελειώσα... το Baccano!. Φοβερό, επίσης. Ίσως μου άρεσε πιο πολύ από το Durarara!!, ίσως όχι... Θα πω ότι μου άρεσαν equally. Τρομερός ο Narita, να φτιάξει κι άλλα :3 Anything else? Είπες το Aoi Bungaku· θα το κοιτάξω.
Dec 12 2011 20:33
Photo

Baccano! ΣΤΑΝΤΑΡ :P. Είναι λίγο πιο αργό από ότι το Durarara!! (στην αρχή βέβαια, μετά θα ξετρελαθείς) Το έχουν βγάλει και οι Anime.Awmn στα ελληνικά αν ενδιαφέρεσαι. Μετά έχεις φύγει για Aoi Bungaku, έπειτα Tengen Toppa Gurren Lagann και μετά Black Lagoon. To 07-Ghost πληροφοριακά άντεξα να δω 3 επεισόδια μόνο. Γερή *******.
Dec 03 2011 20:23
Photo

Η λίστα που έκανα: [SPOILER][IMG]http://i43.tinypic.com/opqtlf.png[/IMG][/SPOILER] Αν θες πες μου ποιό να δω από αυτά τώρα. To Baccano ε;
Dec 03 2011 16:18
Photo

Κατέβασε τα από τους ELS. Τα έχουν κάνει στα ελληνικά. Επίσης, το Baccano! το έχεις στη λίστα σου; Είναι του ίδιου δημιουργού και είναι και αυτό γαμάτο!
Dec 03 2011 15:14
Photo

Α; Όχι, δεν ήξερα ότι υπάρχουν.
Dec 03 2011 14:20
Photo

Τα δυο OVA τα είδες; ( 12.5 και 25 επεισόδια; )
Dec 03 2011 10:03
Photo

ΥΠΕΡΡΡΡΡΡ-ΤΕΛΕΙΟ. COOLNESS LEVEL OVER 9000!!! Εκπληκτικό τέλος. Αυτή η σειρά είχε φοβερούς χαρακτήρες, με αγαπημένο την Celty Sturluson.
Dec 03 2011 01:35
Photo

Το είδες τελικά το Durarara!! ε; Απλά τρομερό;
Dec 03 2011 00:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → The Truth

Allo~! Λοιπόν, πέρνα από το γκρουπ της οικογένειας και τσέκαρε τις τελευταίες τρεις/τέσσερις σελίδες! ^^
Oct 17 2011 14:38
Photo

Zentsugi → The Truth

Για να ειμαι ειλικρινης, οχι δεν το εχω δει το anime. Ειχα κανει μια προσπαθεια να το δω πιο παλια, αλλα επεσε στο κενο καθως δεν μου αρεσε τοσο το animation και επειδη ειναι λιγο αργο στην αρχη (οποτε μετα απο λιγο καιρο το ξεχασα κιολας οτι το ειχα αρχισει). Αλλα εχω ακουσει καλα λογια για αυτο, οποτε μπορεις να το checkareis και μονος σου. Δεδομενου οτι ειναι 50 επεισοδια, μαλλον ακολουθει πιστα το manga (ως ενα σημειο τουλαχιστον), αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια καθως δεν το εχω δει.
Oct 08 2011 07:21