Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanPetran79

Δεν ήταν ανάγκη να το σβήσεις. Οι κριτική για να βελτιωθεί κάτι είναι πάντα ευπρόσδεκτη από εμένα. Και είχες κι ένα δίκιο για το logo. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :)
Jan 27 2012 17:47
Photo

Petran79Tea-chan

ενημερώνω πως εσβησα απο τα σχολια στο Wolf's Rain την αναφορα αλλαγης λογοτυπου, μιας και εχει γινει η αλλαγη και το review εγινε κουκλι. ελπιζω να μην εχεις προβλημα:emptyonexg1:
Jan 27 2012 16:19
Photo

KaiPetran79

Ελπίζω να μην πειράζει που θ' απαντήσω εδώ στο "πού το ξέθαψες αυτό". Τον ξέθαψα μέσω του comedy tag (πρέπει να ήταν στο anidb αλλά δεν παίρνω κι όρκο) καθώς τότε ήθελα μια καλή κωμωδία για να δω μιας και τους έγω ιδιαίτερη αγάπη. Στην αρχή μάλιστα είχα διστάσει λόγω στου σχεδίου επειδή είχα συνηθίσει σε νεώτερες παραγωγές, αλλά το τόλμησα και δεν το μετάνιωσα. Να σημειώσω το studio είναι συνήθως το τελευταίο που προσέχω και σ' αυτήν την περίπτωση δεν του είχα δώσει καν σημασία. Το θεωρώ κάτι σαν πρόγονο του Gintama (χωρίς να εννοώ ότι είναι στο ίδιο στυλ και επίπεδα) και πάντα πίστευα ότι άξιζε λίγη περισσότερη προσοχή. Οπότε με την ευκαιρία που μας δόθηκε, ήρθε και το review. Με παίδεψε μάλιστα λίγο, γιατί έπρεπε να ξαναδώ μερικά επεισόδια για να το θυμηθώ.
Jan 26 2012 09:32
Photo

Lord Leon → Petran79

Yπέροχα. Χρωστάω κέρασμα. Συνδρομή βέβαια δε θα κανω, τουλαχιστον όχι τώρα. Αυριο παω να δωσω το χαρατσι, οπότε καταλαβαινεις... και το φασόλι μετράει αυτή τη στιγμή. Να ναι καλα το IDM και το net video hunter Αν ακουσεις κατι και για την ισπανικη βερσιον, σφυρα μου.
Jan 15 2012 16:22
Photo

Petran79 → Lord Leon

και εγω ασχολιομουν πριν καιρο αλλα πλεον τα παλια links εχουν χαθει και πρεπει να ξαναψαχνω :( συνδρομη στο megaupload και ξεμπερδεψες. Κανουν προσφορα, 20 ευρω για 6 μηνες [url]http://filetram.com/l-%C3%A9cole-des-champions[/url]
Jan 15 2012 14:54
Photo

Lord Leon → Petran79

Δε μου λες, μήπως έχεις καμια ιδεα που μπορει να βρω το moero! top striker σε γαλλικο ή ισπανικό dub; Γιατί αγγλικο δεν έπαιζε με τίποτα από ότι θυμάμαι. Εχασα ρε γαμώτο τα παλιά μου dvd και δεν μπορω να βρω καμια πηγη που να seedάρουν.
Jan 15 2012 14:33
Photo

Warchief → Petran79

Δεν τα μεταφράζει κανείς αυτά :(
Jan 04 2012 16:03
Photo

Petran79 → Warchief

να σου πω βαρεθηκα ροματζα γυρω απο το μπεηζμπολ. αν ειναι να δω κατι απο Adachi, το επομενο θα ειναι η σειρα Miyuki
Jan 04 2012 15:45
Photo

Warchief → Petran79

To Cross Game δεν το είδες; Είναι καλύτερο από το Touch.
Jan 03 2012 20:01
Photo

TheChoSenOnE → Petran79

Youxou thx :)
Dec 29 2011 12:22
Photo

Petran79 → TheChoSenOnE

αντε βγηκε! [url]http://www.figlidigaucci.eu/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=75[/url] το δοκιμαζω!
Dec 28 2011 23:35
Photo

TheChoSenOnE → Petran79

Ρε σι μηπως εχει παιξει το Ys origin στο pc,γτ ψαχνω για κανα english-patched η κατι τετοιο γτ full jp δεν την παλευω :D
Dec 28 2011 18:22
Photo

Petran79 → Lord Leon

μα παντα ετσι ημουνα.....απλα φυγαν οι παλιοι και αυτα που κανω φαινονται περιεργα στους νεους.
Dec 25 2011 09:22
Photo

Lord Leon → Petran79

Εκλεισες 6 χρονια εδω μεσα και σε εχει φαει το παραπονο σημερα; Συνδρομο νοσταλγιας ή ψιλοτρολλαρεις;
Dec 24 2011 20:52
Photo

Petran79 → ΑνναΑγγελιδου92

Glass Mask ειναι η σειρα που ψαχνεις τωρα στα Ελληνικα δεν ξερω που θα τη βρεις
Dec 23 2011 18:27