Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster → Petran79

Α, ώστε λυκάνθρωπος ήταν; Συγνώμη, έχω τόσο καιρό να διαβάσω το manga που δεν το θυμόμουν! Ευχαριστώ για τη διόρθωση! (Άσε που δεν νομίζω καν να έφτασα σ' εκείνο το σημείο! Δε βαριέσαι...) Είναι το ίδιο χαζούλι, βέβαια! (Ναζί λυκάνθρωπος...) Αλλά όχι και υπερεκτιμημένο το Sand Alone Complex! Τώρα το παρατραβάς! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως με το Appleseed (ναι, σίγουρα το manga του Appleseed είναι ανώτερο του GitS), αφού όχι μόνο φτιάχτηκαν σε τελείως διαφορετικ...
Apr 09 2012 23:15
  • Petran79's Photo
    Petran79
    εννοω υπερεκτιμημενο για sci-fi. δηλ μια ταινια εφτανε και μια σειρα εφτανε, η δευτερη σαιζον SAC επικεντρωνεται πιο πολυ στη δραση παρα στο δουλεμενο σεναριο της πρωτης σαιζον. Καλα η δευτερη ταινια δεν εχει καμια σχεση με το δευτερο δυσαναγνωστο manga.

Ο Oshii τα πηγε πολυ καλυτερα σε αυτα τα θεματα οταν βγηκε απο το καβουκι του GITS, με την ταινια Avalon

Apr 10 2012 09:53
Photo

Petran79

Whats on your mind? To κρανιο μου....
Apr 03 2012 14:11
Photo

Mad_HatterPetran79

Βασικά ούτε εγώ το έχω δει, απλά ήθελα να πάρω μια γνώμη καθώς άκουσα ότι τα Ovas μπαίνουν πιο βαθιά στους χαρακτήρες και έχουν μερικές στιγμές που αξίζουν. anyway thanks
Mar 02 2012 23:35
Photo

Petran79Mad_Hatter

oχι, ηταν απο αυτα που μου ξεφυγαν αν και το ειχα βαλει στο στοχαστρο παλια. μονο το πρωτο OVA με ενδιεφερε, οχι τα μεταγενεστερα. τωρα ομως φοβαμαι πως η αισθηση του χιουμορ μου εχει αλλαξει και δεν θα μου αρεσει τοσο. αν μου δωθει ευκαιρια θα το κοιταξω.
Mar 02 2012 23:24
Photo

Mad_HatterPetran79

Γειά, έχεις δει το tenchi muyo?
Mar 02 2012 22:01
Photo

Petran79 → Namida

τελικα δεν βολεψε το προγραμμα, ηθελα να φυγω και νωρις. μεχρι να αρχιζε το παρτυ θα εφευγα. ευχαριστω παντως
Feb 18 2012 22:54
Photo

Petran79 → Namida

λεω να περασω, αν φυσικα δεν βρεχει καταρρακτωδως ok ευχαριστω
Feb 18 2012 12:18
Photo

Namida → Petran79

Καλημέρα! Αν τελικά έρθεις σήμερα στο πάρτι, πέρνα να μου πεις ένα γεια, στη μουσική θα είμαι
Feb 18 2012 10:16
Photo

Petran79

και οχι μονο αυτο! ακουγα μια μουσικη και ελεγα "δεν ειναι δυνατον! ειναι ιδια με το Καμπαμαρου!" μετα ειδα πως ο μουσικοσυνθετης ηταν αυτος του Καμπαμαρου! Μαλιστα εβαλε δυο κομματια ιδια και απαραλλαχτα και στο Dirty Pair. Eκεινη την αστεια μουσικη οταν τρωει ο Καμπαμαρου μακαροναδα και την αλλη οταν υπαρχει ενταση και δραση στον οριζοντα!
Feb 12 2012 20:20
Photo

KennyPetran79

[QUOTE=Petran79;562663]Και ειναι καραμπινατο απο που εμπνευστηκαν οι Panty και Stocking. Aλλωστε εναλλακτικα οι Dirty Pair αποκαλουνται και Lovely Angels και οι πρωταγωνιστριες εχουν σχεδον ιδιο χρωμα μαλλιων και ιδιο ταπεραμεντο. Ασε που μισουν τους αντρες με τριχες στο στηθος![/QUOTE]Damn, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό αυτό! Good thinking. :nod: [SIZE="1"]Φταίει που είδα το Dirty Pair πριν από χρόνια, και το κούφιο μου μυαλό δεν μπορούσε να κάνει τη σύνδεση. :P[/SIZE]
Feb 10 2012 11:24
Photo

Anakin Skywalker → Petran79

Συνήθως τα manga είναι καλύτερα, γενικά μιλώντας, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου πιο πολύ anime fan. Θα μπορούσε το Slam Dunk να είναι ακόμα καλύτερο αν ήταν πιο προσεγμένο αλλά δεδομένης της εποχής που δημιουργήθηκε και πάλι καλά! Η παρατήρησή σου για μια ακόμη φορά ήταν εύστοχη πάντως φίλε μου! Αξίζει πάντως μια θέαση και η σειρά...
Feb 08 2012 14:34
Photo

QueenofHearts → Petran79

Ναι, μας έχουν πάει πάρα πολύ πίσω με όλο αυτό το κυνήγι μαγισσών που έχει στηθεί, ειδικά όσων αφορά τα πιο ιδιαίτερα και σπάνια anime/manga /soundtracks που δεν τα βρίσκει κανείς σε torrent. Κρίμα που αποσύρεσαι! Πάντα μου άρεσαν τα reviews και οι προτάσεις σου γιατί τα retro anime έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου ως παιδί των 80s! To συγκεκριμένο είχα ψάξει κι εγώ πολύ να το βρω πριν μερικά χρόνια και είχα την ελπίδα με τον καιρό πως θα εμφανιστεί από κάπου όπως είχε συμβεί και με άλλα. Θα δω και αυτό που μου αναφέρεις και ευχαριστώ για την πρόταση!
Jan 30 2012 18:49
Photo

Petran79 → QueenofHearts

ευχαριστω! αφορμη για το preview σταθηκε η νεα συσταση του Review Team, oποτε ειπα να δωσω μια ωθηση γραφοντας ενα review (Sasurai no Shojo Nell, αλλο ενα shojo βασισμενο σε λογοτεχνικο εργο, ριξτου μια ματια) και το preview αυτο. Ειχα βαλει σκοπο εδω και χρονια να δω αυτη τη σειρα, αλλα περιμενα να τη μεταφρασει κανενας ή έστω τo manga. Τελικα μιας και δεν εγινε, στραφηκα στην καλυτερη ποιοτητα μεταγλωττισεων που μπορουσα να βρω. Και ολα αυτα στο τσακ, γιατι λιγες μερες μετα εκλεισε το megavideo. Οι ΑRR δυστηχως μονο ενα επεισοδιο απο καθε σειρα βγαζουν, περισσοτερο για promotion παρα για πληρη μεταφραση. Πλεον αποσυρομαι απο τη συγγραφη reviews/previews.
Jan 30 2012 18:31
Photo

QueenofHearts → Petran79

Τι ωραίο review του Haikara-san ga Toοru! Μου έχουν λείψει τέτοια παλιά και καλά shojo! ευχαριστώ που μου το θύμισες! Κι εγώ το γέλιο που θα κάναμε αν το είχαν μεταγλωττίσει οι ίδιοι που είχαν κάνει και την Κάντυ σκεφτόμουν!
Jan 30 2012 18:11
Photo

Petran79Tea-chan

το σβησα περισσοτερο για να μην το βλεπει ο κοσμος και για λογους καλαισθησιας. Τα άπλυτα μας στη φόρα θα βγάζουμε; μου φαινεται τα δικα μας σχολια ειναι ορατά και στους "κοινούς θνητούς" χρήστες.
Jan 27 2012 22:45