Jump to content


Community Status Updates


Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Περίοδος; Διαρκής περίοδος; Κόλλα της ένα πιστόλι στον κρόταφο
Nov 17 2011 16:24
Photo

metalmusicmaniac → Rukia deathgod XX

Όταν μιλάς με κάποιον, γράφε στο δικό του προφίλ πατώντας view conversation κάτω δεξιά για να του έρχεται ειδοποίηση :thatsit:
Nov 17 2011 16:11
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Μπα, ότι και να της βάλω να ακούσει αυτή επιμένει ότι δεν μπορεί να παίξει τέτοια πράγματα. Φαντάσου ότι στην αρχή αυτή έπαιζε τα σόλο και αυτή έγραφε κομμάτια αλλά τώρα δεν ξέρω τι την έχει πιάσει και απλά παίζει πέμπτες.
Nov 17 2011 16:09
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Πως η πρωτοτυπία και η εφευρετικότητα είναι θέμα ευφυίας. Βαλ' της να ακούσει και καμιά καλή σολοδουλειά.
Nov 17 2011 15:53
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Κάτι βγάζει αλλά είναι πολύ μετριόφρων και ενώ μπορεί να παίξει και σόλο επιλέγει να είναι δεύτερη κιθάρα, τι να της πεις?!
Nov 17 2011 15:05
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

αχαχχαχαχαχαχα, έτσι κι αλλιώς είμαι σε άλλη χώρα, με καλύτερα πράματα, και σε σχολή της μ0υν0παρέλασης. Βγάζει τίποτα η τύπισσα στο όργανο ή γρατσουνάει για μόστρα;
Nov 17 2011 14:58
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

ok αλλά θα πω κάτι που θα σε στεναχωρήσει [SPOILER]Ο συνδυασμός αυτός είναι δεσμευμένος δυστυχώς :if: [/SPOILER]
Nov 17 2011 14:52
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Ο φίλος σου έχει ή τη Στάντάρ ή καμιά Ντελούξ, αυτές είναι οι Μεξικάνες. Ποτέ δεν μου κάθησε καλά η στάνταρ, δεν ξέρω γιατί :P. Μετά υπάρχουν είτε οι πολύ ειδικές καταστάσεις που δεν έχουν το Αμέρικαν στο όνομα (και είναι ακριβές) και οι Αμέρικαν: Στάνταρ, Ντελούξ, και οι νέες, οι Σπέσιαλ. Εγώ έχω μια Χάιγουεη Γουάν, που είναι μοντέλο υπό κατάργηση. Είναι-ήταν η φτηνότερη αμερικανική και ένα υπέροχο όργανο, μαμακία τους που την καταργούν για τις σχεδόν ίδιες Αμέρικαν Σπέσιαλ (αλλά, νέο μοντέλο, ψηλότερη τιμή). Για να ξέρεις κι εσύ κι όποιος θέλει να πάρει κάτι καλό σε λογική τιμή: επειδή τις καταργούν, τα μαγαζιά πουλάνε σε έκπτωση για να μην τους ξεμείνουν. Ειδικά αν έχουν και καμιά γρατσουνίτσα που δεν είναι τίποτα, δίαολε, όργανο αγρατσούνιστο δεν είναι όργανο. Είχα δει στο ίντερνετ κάτι τιμές για ψιλογρατσουνισμένα στα 550 με 600, αντί για 700 που κάνει μίνιμουμ. Διάολε, θα γυρίσω τα χριστούγεννα και θα αποφεύγω τις βιτρίνες!!!! Και αν γίνεται να μην μιλάμε για τη Στρατοκάστερ, μου λείπει πολύ από τότε που έφυγα, δεν μπορούσα να ανεβάσω τα πάντα Μόναχο και θα την φέρω στις διακοπές. Edit: Δεν πέθανα ποτέ για το ασπρόμαυρο, σε sunburst την έχω, αυτό το καφέ που ανοίγει. Η μοναδική λάθος επιλογή μου.
Nov 17 2011 10:07
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Μεγάλε πρέπει να έχεις ίδια κιθάρα με τον κολλητό μου, γιατί και αυτός έχει fender stratocaster. Βασικά για να είναι stratocaster δεν πρέπει να είναι αυθεντική αμερικάνικη, έτσι? Του κολλητού μου είναι από το Μεξικό :P
Nov 17 2011 09:51
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Why not? :P [SPOILER]Πλάκα πλάκα μου άρεσε η ιδέα :hihi2:[/SPOILER]
Nov 17 2011 09:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

[QUOTE]Μπα, το δικό μου θα μείνει ίδιο και απαράλαχτο over the years :P[/QUOTE] Ναι το βλέπω...θα μεγαλώσεις κα θα σε ρωτάνε τα εγκόνια σου: "Παππού, αυτό τι είναι και το χεις φωτογραφία στο τζάκι?" και θα απαντάς εσύ "Είναι το avatar μου που πλέον έχει συλλεκτική αξία."
Nov 16 2011 18:24
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Κάναμε και myspace με μερικά από τα κομμάτια μας που ακούστηκαν καλά στην τελευταία ηχογράφηση. Μην φρικάρεις αλλά είναι χάλια ακόμα και αυτά τα λίγα που ανεβάσαμε, και από ακουστικής πλευράς και από το ότι κάναμε αρκετά λάθη [url]http://www.myspace.com/ripgreece[/url]
Nov 15 2011 19:19
Photo

metalmusicmaniac → chihirototoro

Πιστεύω να σου λύσαμε κάποιες απορίες περί art meeting, αν θες κάτι άλλο εδώ είμαστε. Πάντως, άμα είσαι Θεσσαλονίκη 3 Δεκεμβρίου θα τα δεις όλα και θα καταλάβεις τι παίζει γενικώς με αυτές τις συναντήσεις :)
Nov 15 2011 17:12
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Μπα, το δικό μου θα μείνει ίδιο και απαράλαχτο over the years :P
Nov 15 2011 16:39
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

ευχαριστω!! αντε καιρος να αλλαξεις και εσυ..
Nov 15 2011 10:07