Jump to content

Community Status Updates

Photo

Battlemage → iristella

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν είχα δει μόνο ένα σε μια κατηγορία δεν θα το ψήφιζα ακριβώς για τον λόγο που είπες. Απλά ρώτηασα γιατί έχω δει αρκετά και αφενώς δεν έχω πολύ χρόνο να δω περισσότερα και αφετέρου σε μερικές κατηγορίες οτι και να δω δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη.
Feb 27 2012 20:40
Photo

iristella → Battlemage

Τy για τα καλά σου λόγια. 1) Κατανοώ ότι το να δει κάποιος όλα όσα υπάρχουν στα awards είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το να έχεις δει μια καλή μερίδα όμως νομίζω είναι ικανοποιητικό. Πχ το να μπεις σε ένα thread και να ψηφίσεις το μόνο που έχεις δει δεν νομίζω ότι εχει νόημα. Όχι ότι απαγορεύεται απλά νομίζω αδικείς όλα τα υπόλοιπα έτσι. 2) Περίπου ένα μήνα θα μήνουν ανοιχτά. Θα ειδοποιήσω για συγκεκριμένη ημερομηνία. :D
Feb 27 2012 20:33
Photo

Battlemage → iristella

Δύο ερωτήσεις σχετικά με τα awards. 1)Πρέπει να τα έχουμε δει ΟΛΑ σε μια κατηγορία για να ψηφίσουμε; 2)Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτά τα polls;(να δω μήπως προλάβω να δω τίποτα παραπάνω :P) Α και πολύ καλή η δουλειά στο κάθε thread παρεπιμπτόντως!;)
Feb 27 2012 20:24
Photo

t-t-chopper → Battlemage

καλως...θενξ για τη πληροφορια
Feb 20 2012 01:29
Photo

Kai → Battlemage

Ωραία, βλέπω πως κι άλλοι το βλέπουν κάπως έτσι το θέμα. :if: Να το κάνεις. Η 2η είναι εξίσου καλή (για να μην πω καλύτερη).
Feb 10 2012 17:20
Photo

Battlemage → Kai

Και εγώ με τις ταινίες δεν έχω την καλύτερη σχέση. Άλλο να κάτσεις να δεις 20λεπτο επεισόδιο και άλλο ταινία δύο ωρών. Ταινίες που σχετίζονται με anime σειρές πάντα τις αφήνω για το τέλος και αν. Μου άρεσουν όμως ταινίες είτε ανεξάρτητες άμα έχουν ωραία πλοκή είτε αν είναι σαν μικρές σειρές κοντά στην ώρα η καθεμία όπως το kara no Kyoukai και το Break Blade. Οπότε οι ταινίες Saint Seiya πάνε για μετά. Άλλωστε πρέπει να τελειώσω 2η season Meiou Shinwa πρώτα.
Feb 10 2012 17:18
Photo

Kai → Battlemage

Yeap. Καταλαβαίνω τι εννοείς και σε νιώθω (αν και δεν τα πάω καλά με τις ταινίες). Πάντως δεν νομίζω να έχεις και μεγάλο πρόβλημα. Αν πηδήξεις και τα μπόλικα flashbacks που έχει από τη μέση και μετά, θα γλιτώσεις και χρόνο. Προσωπικά μόνα τα fillers μου βγάλαν λίγο την ψυχή. Μετά πάει Sanctuary > Inferno > Elysion. Ειδικά τα δύο πρώτα είναι αρκετά καλά. :hahaha: Α, ναι. Έχει και γύρω στις 5 ταινίες. Έτσι για να τελειώσεις πιο γρήγορα.
Feb 10 2012 16:55
Photo

Battlemage → Kai

Κατάλαβα. Σε κάθε περίπτωση θα το δώ γιατί οταν αρχίζω μια σειρά δεν μπορώ να παραλείψω οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή είτε είναι sequel είτε prequel είτε OVA. Απο ότι είδα στο anidb πρώτα πρέπει να δω την πρώτη σειρά και μετά τα OVA. Να δω αν θα προλάβω να το τελειώσω μέχρι να βγεί το Omega :P
Feb 10 2012 16:13
Photo

Kai → Battlemage

[QUOTE]Αν υπάρχει ένα πράγμα που με ανησυχεί είναι οτι μετά απο αυτό δύσκολα θα μου φανεί ωραίο το original saint seiya που πρέπει να είναι και σχετικά παλιό.[/QUOTE] Ισχύει και όχι μόνο από άποψη animation :ρ Έχει ορισμένα στοιχεία που ίσως κουράζουν και έχουν διορθωθεί σημαντικά σε νεότερα anime και ταυτόχρονα άλλα που επειδή τα έχουν δανειστεί νεότερα anime να φανούν επαναλαμβανόμενα. Παρόλα αυτά δεν είναι τελείως μάπα. Στα OVA μάλιστα που παίρνουν περισσότερο μέρος οι Gold Saints παίρνει και τα πάνω της η σειρά.
Feb 10 2012 08:09
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα αφήσει και πολλή ώρα να τρέξει. Οπότε ίσως το ξαναδοκιμάσω. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την ενημέρωση!:) Μπορεί να ρίξω μια ματιά για τα SMT games που έχουν βγει για το DS πρώτα γιατί όντως το Desume το δοκίμασα μόλις τώρα και φαίνεται πολύ απλό.
Jan 27 2012 03:03
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Για το τρέμουλο, αν είναι αυτό που νομίζω παίζει να μη μπορείς να κάνεις και τίποτα, και να είναι πρόβλημα του emulator. Εμένα μου είχε λίγο, αλλά μετά από λίγο σταμάταγε μόνο του και προς το τέλος ούτε καν το πρόσεχα. Εγώ είχα κατεβάσει τον 0.9.8 από pcsx2 και έπαιξα p3 fes Και nocturne μια χαρά (occasional slowdown το p3 αλλά τίποτα unplayable). Από ρυθμίσεις/plugins τα είχα όλλα default, μόνο Bios άλλαξα και gamepad. Επίσης νομίζω που και που έπρεπε να απενεργοποιήσεις τα speedhacks. [URL="http://www.emuparadise.me/"]Αυτό[/URL] είναι καλό site Για τα πάντα emulation related.
Jan 27 2012 02:49
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Θέλω οπωσδήποτε να παίξω και τα υπόλοιπα SMT όταν τελειώσω το Persona 2. Το Desmune δεν το ήξερα αλλά φαντάζομαι επειδή είναι και για DS θα είναι πιο απλό. Για το DS βέβαια το αγοράζω κιόλας(αμα το βρω) μιας και την έχω την κονσόλα. Εγώ το πρόβλημα το είχα στο PCSX2 όταν προσπάθησα να βάλω Nocturne και κάποια άλλα SMT. Μου έτρεμε η οθόνη απο οτι θυμάμαι. Το περίεργο είναι οτι μόνο στα SMT games που το παρουσίασε αυτό. Κάποια άλλα που δοκίμασα λειτουργούσαν μια χαρά. Ακόμα και το Persona 4 μια χαρά(με εξαίρεση σε λίγα συγκεκριμένα σημεία). Τώρα παίζει να είναι καμια λεπτομέρεια στις ρυθμίσεις του emulator αλλά δεν το πολυέψαξα τότε μιας και δεν ήθελα να ξεκινήσω παράλληλα πολλά παιχνίδια. Αν έχεις ιδέα τι μπορεί να φταίει πες.:)
Jan 27 2012 02:38
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Ήταν ένα μέτριο πρώτο βήμα μακριά από τα SMT σε κάτι πιο προσιτό και casual που να δεις εκεί, σχεδόν τίποτα από χαρακτήρες, και στα ύψη η δυσκολία. Στο Nocturne (hard) παίζει να έφαγα 50+ gameovers, και έπεζα πολύ προσεκτικά. Αλλά φοβερό gameplay. Του strange journey ειδικά ήταν παράδεισος. Θα γράψω για αυτό σήμερα-άυριο. btw οι emulators δεν είναι τίποτα δύσκολο, μερικοί δε θέλουν καθόλου ρυθμίσεις πχ Desmune για DS. Άμα έχεις πρόβλημα με αυτά πες μία και μπορεί να ξέρω να βοηθήσω.
Jan 27 2012 02:15
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Το αφήνω για μετά να το απολαύσω λοιπόν. Άλλωστε συνήθως αφιερώνω περισσότερο χρόνο για leveling και για να δω περισσότερα personas(μόνο στο 1 δεν άντεξα και με το που είδα οτι το party ήταν αρκετά δυνατό κατευθείαν τελικό boss). Καλά και εγώ τυχαία οτι έβρισκα και κοίταζα μετά αν ο συνδυασμός έβγαζε κάτι καλό. Πολύ κουραστικό. Το party στον κόσμο του :P Σε άλλους κόσμους πηγαίνανε, ο κόσμος κόντεψε να καταστραφεί αυτοί χαλαρά. Δεν τους ανέπτυξαν και καθόλου πάντως αφού έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην Maki και τις διαφορετικές προσωπικότητες της. Η ατμόσφαιρα ναι ήταν υπέροχη και με μυστήριο αλλά ίσως όχι αρκετά σκοτεινή όσο του 2ου.
Jan 27 2012 02:09
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

To innocent sin ~25 ώρες μου είχε πάρει σύνολο, κάπως παραπάνω το eternal punishment. Αλλά ναι, σε εξεταστική δεν ευχαριστιέσε παιχνίδι. Ούτε εμένα μου άρεσε το gameplay, και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με αυτό, fusara ότι έβρισκα, μερικα recruits και όπως νάνε στη περισσότερη διάρκεια. Και το party εδώ που τα λέμε πολύ...χαλαρό. Σε όλλη τη διάρκεια ήταν "yo, this sucks, this is funny" κλπ κλπ και στα @@ τους όλλα. Δε λέω φάση είχε ώρες ώρες, αλλά σοβαρευτήτε και λίγο, από κόσμο σε κόσμο πηδάτε. Η ατμόσφαιρα του πάντως ήταν γαμάτη, σου έβγαζε ένα μυστήριο.
Jan 27 2012 01:48