Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zentsugi → Battlemage

Εεε περιπου τοσο, αν και δεν εχει τοσες αποστολες οσες ειχε το 2. κυριως στην εξερευνηση πλανητων για War Assets θα φας την ωρα σου. Επισης θα σε συμφερε να κανεις Import Καποιον χαρακτηρα απο το Mass Effect 2. Αν δεν εχεις χαρακτηρα πανε σε αυτο το site: [URL="http://www.masseffect2saves.com"]Mass Effect 2 - Masseffect2saves.com[/URL] οπου εχει καταχωρημενα save files και γραφει και επιλογες που εχουν κανει. Αν και το κυριο στοιχειο που μετραει "σοβαρα" στο 3 ειναι το αν κρατησες η κατεστρεψες τη βαση των Collectors. Επισης οταν κανεις Import, ο ρολος/εμφανιση του χαρακτηρα δεν μετρανε, μιας και μπορεις να τα αλλαξεις (αν ο καινουργιος ομως ειναι του ιδιου ρολου στο ΜΕ 3 οπως στο 2, θα ξεκινησεις με τα skills που ειχες ανεβασει στο 2.
Mar 20 2012 11:02
Photo

Battlemage → Zentsugi

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα εμένα θα μου πάρει άνετα 30 ώρες γιατί πάντα θέλω να κάνω και όλες τις δευτερεύουσες.
Mar 18 2012 23:31
Photo

Zentsugi → Battlemage

Εεε αναλογα ποιο τελος θελεις να δεις. Την πρωτη φορα μου πηρε 15 ωρες, αλλα για ενα "καλο" τελος θες τουλαχιστον 25. Εχεις εναν δεικτη, το Effective Military Strength και θες 4000 και πανω για το καλο τελος αλλα εγω την πρωτη φορα ειχα μετα βιας 2300. Παρεπιπτωντως το game το κατεβασα στις 7 του μηνος (1 μερα μετα που βγηκε) και το τερματισα 3 φορες. Και 1 φορα το 2 για να κανω κατι συγκρισεις.
Mar 18 2012 20:54
Photo

Battlemage → Zentsugi

Πότε πρόλαβες και το τερμάτησες το Mass Effect 3; :P Θυμάσαι πόσες ώρες περίπου σου πήρε; Όχι τίποτα άλλο έχω ακούσει πολλά και πραγματικά θέλω να δω τι στο καλό γίνεται στο τέλος.
Mar 18 2012 00:39
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Κάντο asap, μεχρι στιγμής απλά δε βρισκω ελλατώματα για αυτή την ova Εγώ το Turn A θέλω να δω, αλλά no χρόνος atm :(
Mar 11 2012 01:13
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Ναι το φαντάστηκα οτι θα ήσουν εσυ όταν είδα τα Gundam στα favorites.:) Και μιας και λέω για Gundam πρέπει να αρχήσω και το unicorn όταν τελειώσω με το victory.
Mar 11 2012 01:11
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Σε βρήκα τυχαία στο myanimelist, σου έκανα ένα friend invite over there ^^
Mar 10 2012 19:44
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

To μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, οι "παγίδες" είναι. Teleporters, dark rooms, trap doοrs, one way roads κλπ κλπ, θα τα δεις και μόνος σου
Mar 09 2012 17:28
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Α κατάλαβα. Η αλήθεια είναι οτι ακόμα και ο χάρτης που είμαι τώρα(antlia) σχετικά μεγάλος μου φαίνεται. Οπότε δεν τολμάω να φανταστώ τι χαμός θα γίνεται μετά...
Mar 09 2012 17:22
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Με το πληρώνω εννοώ ότι με έβαζε σε τεράστιο κόπο να επανέλθω στο αρχικό σημείο. Να φανταστείς σε ένα dungeon στο 2ο sector έπεσα σε μια trap door που μόλις είχα βγει για να εξερευνήσω ένα μικρό δοματιάκι που δεν είχε και τίποτα, και μου πήρε κάτι λιγότερο από μία ώρα να επιστρέψω στο σωστό δρόμο που ήμουν. Τότε έπαιζα και χωρίς τους χάρτες/walkthroughts, προς το τέλος άρχιζα να τους χρησιμοποιώ που μερικές περιοχές γινόντουσαν απάλευτες εντελώς :)
Mar 09 2012 14:52
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

[QUOTE][SIZE=1]Γενικά στη διαχείριση consumable items στα jrpg είμαι απαίσιος. Τα κρατάω πάντα όλλα για το τέλος, και μένουν αχρησιμοποίητα...[/SIZE] Πάντα εξερευνούσα όλλο τον όροφο πριν πάω στον επόμενο για να είμαι ok με τα lvl, και επιπλέον είχα και ένα κόλλημα με τον ολοκληρωμένο χάρτη χωρίς καθόλου κενά (που σε μερικές στιγμές το πλήρωσα but whatever).[/QUOTE]Α καλά και εγώ το ίδιο κάνω. Τουλάχιστον έτσι δεν έχεις πρόβλημα με consumables στο τέλος όμως. Συν οτι τα skills που βάζουν τα sources βοηθάνε πολύ καθώς το inheritance system είναι το μόνο χάλια σύστημα στο παιχνίδι. Στο χάρτη και εγώ είμαι τελειομανής. Θέλω να εξερευνώ τα πάντα μήπως βρώ κάτι κρυμένο(αναρωτιέμαι τι εννοείς το πλήρωσες αλλά φαντάζομαι θα το μάθω σύντομα). Στο thread έλεγα να ποστάρω όταν το τερμάτιζα αλλά μιας και θέλω να ρωτήσω κάτι θα ποστάρω γιατί είναι όντως κρίμα να μένει ανενεργό.
Mar 09 2012 08:56
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Εμένα δε μου άρεσε πολυ το source thing, επειδή κάθε ένα νομίζω τα παίρνεις μόνο μία φορά κατέληξα να κρατάω τα περισσότερα και στο τέλος μου περίσεψαν μερικά, που αν τα είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα θα μου είχαν κάνει τη ζωή ευκολότερη. [SIZE=1]Γενικά στη διαχείριση consumable items στα jrpg είμαι απαίσιος. Τα κρατάω πάντα όλλα για το τέλος, και μένουν αχρησιμοποίητα...[/SIZE] Πάντα εξερευνούσα όλλο τον όροφο πριν πάω στον επόμενο για να είμαι ok με τα lvl, και επιπλέον είχα και ένα κόλλημα με τον ολοκληρωμένο χάρτη χωρίς καθόλου κενά (που σε μερικές στιγμές το πλήρωσα but whatever). Περιμένω και κάνα post στο SMT thread μόλις προχωρήσεις, κρίμα να μένει νεκρό :(
Mar 08 2012 23:28
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Ευχαριστώ για το link και την συμβουλή. Όντως το σύστημα negotiations και fusion είναι πολύ προσεγμένo. Μου αρέσει επίσης πολύ το source που παίρνεις όταν ανεβάσεις αρκετά level έναν demon. Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με τις μάχες μιας και έχω ανεβάσει αρκετά το level του MC. Καλή είναι η δυσκολία και αυτό είναι ευχάριστο. Δοκίμασα για πλάκα να προχωρήσω αρκετά χωρίς να ανέβω level και με τακτοποίησαν καταλήλως.
Mar 08 2012 23:16
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

Ωραίος! Ναι nocturne και SJ είναι λιγάκι κάπως ταυτόχρονα, με το p2 όμως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Και με το SJ από το 5ο sector και μετά θα αρχίσεις να ζορίζεσαι. Όχι ότι πριν είναι περίπατος, έχει καλή δυσκολία στην αρχή, απλά όχι στο σημείο που θα τρως απανωτά game overs και θα πρέπει να φιάξεις την ομάδα σου από το 0, που μου συνέβηκε αρκετά από το 5o sector και μετά. Συμβουλή, κάνε άπειρα negotiations και όσο πιο πολλά fusions μπορείς, είναι άνετα το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Εγώ χρησιμοποιούσα αυτό το site κατά τη διάρκεια του για side quests κλπ, βρίσκεις και τον fusion calculator αμέσως στη google [URL="http://smtsj.wikidot.com/"]Shin Megami Tensei Strange Journey Info - SMT Strange Journey[/URL]
Mar 08 2012 22:54
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Βρήκα τι έφταιγε με τον emulator για το ps2 τελικά. Ήθελε να αλλάξω το interlacing πατώντας F5(πραγματικά δεν περίμενα να ήταν τόσο απλό). Υπέροχο φαίνεται το Nocturne απο λίγο που είδα. Μάλλον θα το αφήσω για μετά όμως, για να τερματήσω πρώτα Persona 2 και Strange Journey που ξεκίνησα. Δεν νομίζω να είναι εφικτό να παίζω ταυτόχρονα τρία SMT games.
Mar 08 2012 22:32